12 nov. 2010

Cum vin "opiniile" de la partidul portocaliu, pe sms. :))

Adi_Ocs - PDL catre Calin Murg - PDL: "neaparat sa te diferentiezi de restul, sa spui ca tu n-ai venit in emisiune sa comentezi bancuri sau glumite proaste. se pare ca altii au facut-o. fa misto ca pana si asta se speculeaza politicianist. emisiunea a devenit mistica. VEZI CA AU FILMAT BB-UL!" - Mai mult din mesajul primit, aici.

Uf, mai Adi, ce ghinion! :(
Dovada ;) , in emisiunea Subiectiv - 12 noiembrie!
Va imaginati? Astora li se indica si cand sau cum sa faca misto in emisiuni!!! @-)

33 de comentarii:

codeus spunea...

sa vezi ce s-or fi..ofuscat ca i-o ..focusat astia.

Lilick Auftakt spunea...

@Cody, asta se vede inca din sms: disperarea! panica! Dar oare de ce? De ce nu-si asuma ca lucreaza pentru niste handicapati, carora trebuie sa le spuna si cand sa rada. Si poate si cand sa faca pipi... :D

Lilick Auftakt spunea...

Si eu care credeam ca Adi nu mai scrie pe blog pentru ca e prea ocupat, ca se gandeste adanc la problemele tarii... De unde? Facea "sfori" pentru marionetele de partid.

neinfectat de ipocrizie spunea...

Hahaha,
halal consilieri si halal purtatori de mesaj!!!
Iti dai seama insa ca nu poate fi un caz singular, probabil asta fac tot timpul si cu toti invitatii curati si competenti pe care-i trimit la televiziuni. Probabil au echipa de "consilieri" care face numai asta...
In loc sa aibe parlametari sau politicieni competenti..

Se vede si preocuparea pentru detaliu, dar nu detaliul politicilor sau legilor, detaliul diversiunilor, daca au pe unul care numai asta face, sa dea indicatii din astea. :))

Cred ca in curandvor face o cerere de oferta la BlackBerry pentru 300 de modele noi, cu o constructie usor diferita. Asa cu mici paravane rabatabile pe trei parti, ca sa nu poata fi vazut ecranul decat dintr-o parte, hahaha

atreides spunea...

Colosal! Cat de dobitoci pot sa fie baietii astia? Parca Adi e ala de la paralele-paralele pe care il aveai si tu in blogroll, nu? Cand eu te rugam sa-l razi de acolo ca e un portocaliu nenorocit, ziceai ca sunt eu baiat rau :) :) :)

Lilick Auftakt spunea...

@Neinfectat,

Pai nah... sa vada si lumea in ce consta consilierea la portocalii. Si cum se face. Si-a gasit sa fie in emisiune si cu Alina Gorghiu sau Madalin Voicu care au vorbele la ei, si el tragea cu ochiul spre telefon, ca un copil care copiaza printre premianti. Acum, sigur, poate Adi nu isi imagina ca aceasta consiliere trebuie sa inceapa de la nivel de gradinita: "nu te uita ca boul in laptop si telefon cand te filmeaza astia, ca e penibil".

@Atreides, pe Adi il mai am, dar nu a mai scris demult... :) Da, stiu ce imi spuneai. :D Adevarul e ca nici eu nu ma asteptam la un tip serios, ca el, sa se coboare in halul asta. Cat poti sa te injosesti pentru bani? Chiar nu iti alegi putin oamenii? Trimiti in fata camerelor orice prostanac?

Lilick Auftakt spunea...

Hai sa va mai arat ceva dragut: Solomon: "In fiecare familie e câte un dosar penal" - uite ca in cazul familiei Boc se potriveste... :))Nepotul primului ministru e spargator de masini:

http://www.libertatea.ro/stire/nepotul-lui-boc-spargator-de-masini-in-cluj-310752.html


:)))))))))

transildania spunea...

Nenea de la paralele-paralele era cel care pe blog explica ca numai el stie cine e de dreapta si de stanga, si ca liberalii la nivel european ar face parte din ultima categorie.
Vad ca se pricepe mai bine la alte nuante cum ar fi a nu comenta bancuri sau glumite, dar a face misto pentru ca asta se speculeaza politicianist :))

Lilick Auftakt spunea...

@Transildania, mda. :)

codeus spunea...

rahatii astia cred ca nu indraznesc nici sa sufle, de frica sa nu-i deranjeze "freza" lui Zeus. macar in alte partide au cat de cat o libertate a cuvantului.te simti mai in pielea ta cand stii ca nu-ti e masurat fiecare cuvintel

codeus spunea...

acu fara suparare da are dreptate Adi cand i-a zis bou. Ce sa faci cu Boul daca e bou. ii dai indicatii

ADRIAN spunea...

ce inseamna sa nu fie in pas cu tehnologia :))) acum sunt diverse magazine care vand casti minuscule pentru copiat la examene :))) !

dar nici macar Funeriu nu si-a permis o casca din asta (sau i se terminase bateria) cand ii spunea cineva "din off" ce sa spuna in conferinta de presa a lui ...

mie mi s-a parut penibil gestul copilaresc, de clasa I de a nega ca a fost prins cu "copiutze"!

dar si mai penibil mi se pare ca acest domn dirijeaza consiliul general al mun. Bucuresti si patroneaza prin asta toate magariile imobiliare ale mafiei portocalii !! ca sef al portocaliilor si becalistilor poate spune ce e bine sau nu pentru bucuresteni! ori acolo nu cred ca-i incap indicatiile in ecranul mobilului ...

Vania spunea...

Sunt dotaţi! Eu sunt doar la faza în care primesc ghionturi pe sub masă, ca să ştiu când trebuie să râd...

radu spunea...

Mie tocmai prostia de trogloditi a astora mi se pare periculoasa. Caini de lupta dresati special, spalati pe creier si care raspund doar la comenzile stapanului, pt. o "ciozvarta" grasa aruncata in sila. Ce dialog sa ai cu asemenea mercenari pitecantropi?

Lilick Auftakt spunea...

@Cody, unde, ce, cum? Cine i-a zis si cui? :)

@@Adrian

Exact!!! Portocaliii, becalistii si peremistii. Mai sunt in alianta, nu? Incredibil ce puroaie scarboase fac cartile in Bucurestiul asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Vania, pai si la ei sunt tot un fel de ghionturi, dar prin BB. :))))))

@Radu, ei sunt in fata, dar de cei din spate ce zici?


A propos, va imaginati ca si Hoara si Popoviciu si restul au cate un Adi_Ocs? :))))))

radu spunea...

@Lilick: problema cu "cei din spate": e mai complicata. Aici e o combinatie imputita de interese (cariera, status) si fanatism. Intrebarea e ce i-a facut asa de fanatici. Raspuns posibil: Kondukatorul basecu, in al carui primitivism de ghertzoi justitiar si "cu sange-n instalatie" s-au regasit foarte multi, s-au identificat cu el, trup si suflet. Asta-i un fenomen cu care avem de luptat si despre care analistii viitorului vor avea ce sa scrie. Un lucru e cert, fara basecu, cariera politica a slugilor astora nu le-ar fi fi nimic. Nimic!
Citesc din clasici acum:
"-Basesc!"
"-U-u-u! U-u-u!"
Lilick, cuvantul de ordine al bashistilor e "lupta" si "asculta comanda la mine", chiar si prin sms. Mai tii minte, Basescu "lupta pentr tine"! Pai da, ca singur nu esti in stare, esti bleg si ai nevoie sa vina un Rambo sa te salveze de propria neputinta si sa te faca strong. De-asta cretinii oranjgutani sunt organizati paramilitar, cu un Comandant care le da ordine pt. a trece cu bine prin furtuna si a ajunge in portul Puterii Absolute, numita de unii oligoizi si "reforma statului". Adica distrugerea parlamentarismului si instaurarea puterii Diktatorului luminat.
Pe moment, monitorizez miscarile cuplului AMP-Tolontan, noii "puri" avortati de cuplul Moni Macovei-procuroarea securista & basecu-securistul de la Anvers. Atentie la noii propagandisti, astia abia asteapta sa pacaleasca din nou fraierii!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, l-au pacalit deja pe Marius Oprea, care a participat la mascarada lor. L-am vazut in poze. Ma rog, sper ca nu l-au momit, dar pentru asta trebuie sa mai face si noi cate ceva.

Hendrix spunea...

@Lilick Intervin in discutia ta cu @radu cu o singura intrebare: la ce te referi cand spui despre Marius Oprea ca ,,a participat la mascarada lor''? Eu inca sunt in stare de soc! Imi este imposibil sa mi-l imaginez pe fostul sef al ICCR facand compromisuri cu pedeleprele! Mi se pare un om moral care nu poate pactiza cu securistii! Astept raspuns.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, uite:

http://voxpublica.realitatea.net/wp-content/uploads/2010/11/mungiu1.jpg

radu spunea...

@Lilick: Marius Oprea e curtat mai de mult de oranjgutani, am vazut niste chestii in Romania libera care m-au pus pe ganduri, ceva cu "noaptea cutitelor lungi in PNL". Zicea ca-i marginalizat, ca nu stiu ce securisti sunt in partid, ma rog. Aici Crin cred ca ar tb. sa invete de la Tariceanu, care a stiut sa-si apropie telectualii, sa-i puna pe liste, tralala. Ma gandesc la Cioroianu, Daianu si altii, care au plecat din PNL si acum plang de obida ca nu au fost trimisi in PE. Cam ca madame Lippidi de cand cu Eba, ca frustrarea de a nu fi fost scosi in fatza si in lumea mare ii uneste pe acesti domni si doamne.
Eu am zis de nu stiu cat timp, Crin trebuia sa-l puna mai in fatza in partid pe Marius Oprea si sa ia aminte la ce spune Emil Constantinescu. PNL ar avea nevoie de niste telectuali din astia ca sa contreze falanga PD-ului, care a inteles cum functioneaza tipii din specia asta si a stiut sa-i recruteze.

Hendrix spunea...

@Lilick Mama, ce m-ai speriat! Pai tu spuneai de Marius Oprea ca a participat la nu stiu ce mascarada portocalie. Cand colo, tu imi trimiti o poza in care apare Oprea intr-o adunare care apalauda o tipa care canta la ghitara. Care-i problema, zau daca inteleg ceva? Sa fie vorba de faptul ca aplauda si mungiu-pippidi? Sau cumva cea care canta era portocalie?
Fii te rog mai explicita! Ce s-a intamplat acolo? Ce vina are Oprea? Faptul ca o aplauda pe tipa aia? Poate canta bine! Apropos, cine e?

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, si eu am vazut tot ce zici.

@Hendrix,

http://www.romaniacurata.ro/

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, poate ii explici lui Hendrix, ca vad ca nici vazand poza nu s-a prins. :)

Hendrix spunea...

@Lilick Sa stii ca am citit cate ceva despre acel ONG portocaliu. Destul de dubios, precum dubiosi sunt si shleahta care ii sustine! Eu unul n-am remarcat acolo numele lui Marius Oprea, nu vad ce legatura are el cu Romania curata. Tu vezi legatura? Nu cred ca Oprea a facut vreun compromis, tu de ce afirmi ca a participat la ,,mascarada aia''?
Raman la parerea ca Oprea merita in continuare tot respectul. Nu am niciun motiv sa-mi schimb parerea despre el. Daca tu crezi ca a facut vreun compromis, ca a trecut de partea pedeleprelor ai putea sa fii mai explicita! Era greu? Sau este mai comod sa-l pui pe @radu ,,sa-mi explice''?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, cine a zis ca a facut vreun compromis? Am zis ca a participat. OK, vad ca stii. Nu e numele lui dar e in poza.

radu spunea...

Explicam oricum. Tipa cu chitara e Ada Milea, o folkista care n-a prins Cenaclul Flacara, dar s-a abonat la cenaclurile gedesiste, adica basiste. Serbarea a avut loc in curtea GDS si la ea a participat si MO. Nu stiu daca si cat s-a bagat in rahat, poate a fost doar pe-acolo, de politete, dar ma ingrijoreaza sa-l vad dansand (simbolic) brauletzul cu Pora, dupa ce daduse cu insecticid dupa taratoarele oranj si dupa ce l-a batjocorit Tismaneanu cu sicofantii lui.
Sa nu ziceti ca nu v-am spus, surprizele abia incep. O sa vedeti niste adeziuni la PRC (anagrama PCR) de-o sa va scuipati in san. Mai vorbim.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, vorba ta: sa fim cu ochii pe ei.

Hendrix spunea...

@radu Mie imi placea cum canta Ada Milea iar versurile acelor cantece erau speciale. Nu stiu daca acum canta ,,la cenaclurile gedesiste, adica basiste'', probabil. Schimba asta valoarea ei ca artista? Sa inteleg cumva ca ar fi si ea o ,,basista''? Cred ca te cam pripesti! N-ar fi exclus, dar ce vroiam sa-ti spun ca simplul fapt ca ar canta la ,,cenaclurile gedesiste'' nu o transforma automat in ,,basista''.
Cam la fel stau lucrurile si cu Marius Oprea. Observ ca simpla lui participare iti ridica semne de intrebare, suspiciuni neavenite, din moment ce afirmi:,,Nu stiu daca si cat s-a bagat in rahat, poate a fost doar pe-acolo, de politete, dar ma ingrijoreaza sa-l vad dansand (simbolic) brauletzul cu Pora''. Iei in calcul, cu o anumita ironie, ca poate a fost doar in trecere. Eu nu inteleg de ce esti atat de suspicios! Asa putina incredere ai in el?
@Lilick Mi-ai trimis la inceput doar o poza unde aparea si Oprea. Pentru tine era dovada irefutabila ca Oprea a participat ,,la mascarada aia''. Nici eu nu inteleg de ce a fost o mascarada! Si poate nici Oprea n-a inteles...

codeus spunea...

pai asa am auzit , ca i-ar fi trimis Adi sms ca "ti-au filmat astia boule, telefonul"

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, lasa ca intelegi tu bine. Cand intr-o zi Alina Mungiu scrie in Romania Libera ca Oprea aproape a fost dat afara din partid de securistii partidului, apoi a doua zi il vezi pe Oprea alaturi de ea, care isi doreste sa lanseze un alt partid, ce explicatii mai vrei? Nu mai pune altora in gura ce nu au spus. Ramane atat: sa fim cu ochii pe AMP si ce are de gand. Inteles?

Lilick Auftakt spunea...

@Cody, nu, asta cu "boule" nu a fost. Am scris sus exact! :))

radu spunea...

@Hendrix: si mie imi place Ada Milea, fie ca e sau nu basista, nu asta-i problema. Fac intotdeauna deosebirea intre arta si politica, una-i una, alta-i alta. Important de retinut e ca prezenta lui MO acolo nu parea una inocenta. Normal, e treaba lui ce face, dar e logic sa intram la idei, chiar daca n-o fi asa. In rest, e cum a zis Lilick. Daca dai pe Hotnews o sa vezi reclame la Romania Curata si placut uscata ca Dosia.