19 nov. 2010

Lepadarea de Basescu - Varianta Liiceanu

Era sa scriu lepadarea de Satana... Ar fi fost oricum, corect. :))

16 comentarii:

cățelul alpha spunea...

Încă puțin și o să-l „iubească” pe Crin Antonescu. Nu m-ar mira.

radu spunea...

E foarte grav ce spune acest ipochimen.
Eu ma intalnesc cu Paunescu in planul poeziei (aia buna pe care a scris-o), ca si cu Leni Riefenstahl in planul cinematografiei. Asta nu inseamna ca ma intalnesc cu Ceausescu sau cu Hitler.
Acest fundamentalist pe care pedeul l-a scutit de datorii ani de zile nu se leapada de nimic. E un fel de adio dar raman cu tine, ca ailalti sunt mai rai. Hai, lasati, lasati.

Gaby Liceeanu spunea...

Vaaaai, deci ceva deosebit si extrafin!
Deci acuma sper ca-l faceti personaj pozitiv.
Dupa modelul Pipidi.
Daca-i cu basescu, o ilustram cu poza tip porc transpirat.
daca-i cu noi si ai nostri, ii bagam poza tip intelectual la cura de slabire cu degetul la timpla.

atreides spunea...

Radu mi-a luat vorba din gura. Ce legatura are faptul ca basescului ii place poezia lui Paunescu? Aceasta lepadare e o vrajeala, adica nu e dezamagit de toate mizeriile pe care le-a facut basescu dar e dezamagit ca-i place poezia lui paunescu. Domnu' Liiceanu, las-o jos ca macane.

Micawber spunea...

Pai daca ascultati cu atentie, G. Liiceanu nici vorba sa se 'lepede' de Basescu. Nici vorba, el spune doar ca s-a indepartat, ceea ce e cu totul altceva, mult mai putin, oricum. La urma urmei, se poate apropia oricand la loc.

Ca sa nu mai vorbim de penibilul argumentatiei pentru 'apropierea' de dictatorul de la Cotroceni. Oricum,gandirea lui G. Liiceanu ma face sa ma gandesc mai degraba la o pendula - azi mai aproape, maine mai departe de Basescu si tot asa. Penibil, penibil.

Lilick Auftakt spunea...

Astepta si el un motiv sa zica si ceva critic de Basescu la spartul targului. Sa para independent, nu pupin. Ca si cum Basescu s-a schimbat brusc, acum, in ochii lui, printr-o simpla declaratie. L-a urmat si Plesu, care a aruncat si el azi ceva... ”Nu mai vreau să trăiesc într-o lume în care principalele personaje se numesc Ciutacu, Băsescu, Gâdea, Diaconescu"

transildania spunea...

Prea putin, prea tarziu...

Lilick Auftakt spunea...

@Transildania, prea putin si prea tarziu, da. Insa, iti spun drept, eu nici macar la atat de putin nu ma asteptam acum ceva vreme de la Liiceanu. E mult prea orgolios acest individ. Acum insa simt ca, dincolo de orgoliu, a gasit o mica portita sa critice si el putin. A, ca spune ce spunem noi de ani de zile, ca exista o eroare de fond intre ceea ce a declarat Basescu si cum a actionat, si pentru asta gaseste DOAR declaratia de la B1TV in neregula, e treaba lui.

lucian burjuiul spunea...

Delicat ca intotdeauna.... asa de delicat incat nu stii daca e o lepadare sau un duios tuseu rectal.

Paratraznetul Fanica spunea...

reiau si aici dedicatia mea muzicala pentru domnul Liiceanu:

http://www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc

radu spunea...

Lilick, sa nu ne jucam cu vorbele. Liiceanu nu se leapada de nimic, face doar putzin pe mironosita, ca sa fie luat drept pupin absolut ci drept khmkhm antalactual andapandant.
Asemanarile cu hulitul AP sunt socante, mai ales la nivel de tehnica a justificarii pupatului in dos.
Ceausescu a devenit presedintele lui Paunescu cand s-a opus interventiei militare in Cehoslovacia. Asa declara raposatul, Dumnezeu sa-l ierte.
basecu a devenit presedintele lui Liiceanu cand a condamnat comunismul. Asa zice Liiceanu.
Nici unul, nici altul nu s-au lepadat de Mesia al lor, pe care l-au servit ca niste apostoli si invatatori ai neamului si de pe urma caruia au profitat cat au putut. In cel mai bun caz, i-au criticat pe cei care decat au intinat nobilele idealuri.
Apropo, erau buni banii lui Vantu, dle Liiceanu? Aia nu erau de la pagubitii FNI, nu-i asa?
Logica lui basecu e simpla ca saru-mana: daca nu esti cu mine, esti un ticalos, daca vii langa mine, esti reevaluat. Eu, Traian, am fost comunist, dar mi-am cerut scuze. Faceti si voi la fel si fiti bineveniti in clubul anticomunistilor care nu s-au inhaitat cu satanele de la Grivco. Scarbos, nu?
Eu il astept pe GL in "Romania curata", la dreapta Dosiei, al carei obiectiv declarat e sa-l ajute pe inocentul bok sa reformeze partidul si statul.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucian, duios Liiceanu se lepada. :)))

@Paratraznetul Fanica, Haha! OK!

@Radu, aaa, stai linistit ca nu ma pacaleste cu atat de putin Liiceanu. :) Dar sa stii ca daca nu m-a pacalit Liiceanu acum, sau altcandva, in niciun caz nu a facut-o vreodata Paunescu. N-am absolut nicio tangenta cu el de niciun fel. Nu mi-au placut nici poeziile, nimic, nimic, am trait in lumi total paralele.

Lilick Auftakt spunea...

E important sa nu judecam pupincurismul cu dubla masura.

Shadow spunea...

Dar am si eu o intrebare. Pt ca "boala" imaginii se ia amarnic. Ce ve-ti face voi daca maine liiceanu devine sustinatorul deschis al lui Crin Antonescu? Il "imbratisati" din nou? Il "acceptati"?

Asta ca sa pun sublinierea pe vorba mare rostita de lilick "pupincurismul si dubla masura".

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, Liiceanu trebuie sa explice muuulte gesturi si, mai ales, muuulte TACERI, pt a mai fi credibil vreodata.

radu spunea...

Nu cred ca Liiceanu mai trebuie sa explice nimic.
In locul lui Crin, nu l-as reevalua nici daca ar veni cu patriarhul Daniel sa se spovedeasca si sa se lepede de Basecu.