22 nov. 2010

Mai intai la Primarie, apoi la Presedintie!

Prima data a facut o "gafa": "Trebuie să avem un primar care să fie dispusă, ăăăă, dispus, să muncească pentru bucureşteni". Apoi o "glumita" pe seama presedintiei ei, dupa care a corectat: "Presedinte a organizatiei PDL, desigur!"

Cum sunt sigura ca v-ati dat seama, acestea de fapt nu sunt nici gafe, nici glumite... Elena Udrea si-a facut cunoscute intentiile politice. Seamana intr-un fel cu "glumita" lui Basescu, din 2000, de la Tele7ABC, din seara castigarii alegerilor locale: "Hă, hă, hă... Opt ani la primarie si-apoi la presedintie!" Care nu au mai fost opt, ci doar patru, cu lacrimi pentru Stolojan. Probabil ca Udrea, si mai grabita, si-a propus doar doi ani la primarie. Pana in 2014 nu mai e asa mult...

.

17 comentarii:

radu spunea...

Intrebarea e: cine o voteaza la primarie? Sa fie oare bucurestenii atat de tampiti? Ca de cumparat cu galeti si faina nu cred ca-i poti cumpara!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, sper, curand, o sa incepem sa vorbim cat mai mult despre Bucuresti. Bucurestenii vor un primar bufon. Vor distractie. Uita-te la cine se afla acum pe primele locuri la intentia de vot: Oprescu si Piedone. Udrea e din zona lor. Personaj porno-electoral.

Shadow spunea...

@dragilor

Nu or sa fie neaparat "bucurestenii" atat de tampiti si nu neaparat ca pot fi "cumparati" cu faina. Pot fi insa foarte usor manipulati. Iar serviciile asta "servesc". In "ultima clipa" vor gasi ceva putregai "contracandidatilor" cu sanse ca "metresa" sa fie in "ultimii doi" apoi "numaratoarea" apartine celui care "castiga" nu? Parca asa zicea stalin (nitel diferit e drept).

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, @Shadow,

Uneori bucurestenii s-au lasat pacaliti si de mai putin decat un kil de faina. O gluma, un zambet, o poveste bine ambalata... Imaginati-va ca PNL nu are cum sa prezinte un candidat innebunit dupa imagine, care sa faca pe clovnul... Imaginati-va doar... O sa facem eforturi toti sa convingem ALTFEL.

radu spunea...

Vor distractie, dar vor oare si o reprezentanta suta la suta o puterii actuale? Chiar nu realizeaza ca votand udrea voteaza bok si basecu?
Daca da, atunci chestia cu PD - 16% la intentii de vot in Bucuresti e o biata diversiune pentru prostit naivii. Sau e, si bucurestenii sunt in continuare basisti in proportie de peste 50%? Din cate stiu, nici in 2009 basecu n-a iesit primul pe Bucuresti, de ce ar iesi acum, in plina criza, amanta si favorita lui?
Te pomenesti ca logosul meltenesc al udrei ii va mesmeriza pe bucuresteni ca alta aia, pe banii grei veniti de la guvern pentru metrouri, dezvoltare tralala!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, Basescu a iesit in 2009 pe primul loc in primul tur, dar la o distanta foarte mica, de aproximativ un procent la sectorul 1, putin mai mare in restul sectoarelor, de Antonescu. Sigur, situatia e cu totul alta acum. ACUM. Insa, vorba lui Shadow, la alegeri nu se stie cu ce apar scarbele portocalii.

Marina spunea...

Avea si Elena Udrea emotii si din acest lucru trebuie facut subiect national ... incredibil ...

Lilick Auftakt spunea...

@Marina, nu numai subiect national, dar merita facuta si o manea.

radu spunea...

Lilick, cred ca ai dreptate, din pacate. Udrea e pe cai mai mari decat am crezut si are mari resurse in spate. Cred ca o infrangere a ei la Primaria Buc. ar echivala cu inceputul sfarsitului regimului basist. Stiu ca liberalii nu au acum un candidat cu notorietate si credibilitate pe Capitala care sa poata emite pretentii. Dar mai stiu ca nu mai trebuie sa repete povestea de la sectorul 4, cu madam Minca de la Loto, cand au stat pe bara stramband din nas.
Pragmatic vorbind, sustinerea ferma a contracandidatului celui mai bine plasat al Udrei, fie el Oprescu sau Piedone, ar fi o garantie a victoriei antibasismului. Trebuie inceputa lupta de acum, stiu ca pedeleprele il au la mana pe Oprescu cu n-spe contracte nasoale si altele multe inca, dar trebuie gasita formula castigatoare pentru a impidica ascensiunea Arturicai Ui.

Radu V. spunea...

Imi spune si mie cine o tine p-asta in brate?Sa nu-mi spuneti Basescu,pentru ca dictachiorul mi se pare depasit de rautatea acestei femei.Ma uitam la Dinescu cum o daduse in balbaiala si apoi si mai penibil in osanale cand a venit vorba de Duduia.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu V.

Serviciile.

radu spunea...

@Radu V: nu uitati ca Dinescu e prieten vechi cu Udrea. Probabil pe filiera serviciilor, nu stiu. Udrea e purtatoarea de cuvant nr. 1 si omul de maxima incredere al lui basecu, insarcinata de el (hehe!) cu gestionarea fondurilor guvernamentale pt. dezvoltarea partidului. Sa n-o supraevaluam, totusi.
Pe mine ma ingrijoreaza ca PNL nu reuseste sa gaseasca si alti vectori de imagine de talia lui Crin. Inclusiv in Bucuresti.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, Vosganian?

radu spunea...

Ma tem ca nu, Lilick. E prea poet ca sa prinda la bucurestenii de rand.
M-as fi gandit mai degraba la Tariceanu.

Lilick Auftakt spunea...

A, nu ziceam de candidat. Nu se pune problema cu Vosganian sau Tariceanu.

radu spunea...

Pai, nu e vorba doar de candidat aici. Tariceanu e o personalitate liberala mai proeminenta decat Vosganian, care e si el OK.
Eh, ma gandeam si eu ca Tariceanu ar putea fi o idee pentru primaria Bucurestiului, dar nu cred ca vrea el si nu cred ca vrea nici Crin.
Ar trebui sa ne gandim la un candidat cu notorietate si greutate, nu la candidati de nisa. Daca stam prost cu leadership-ul, degeaba ne plangem ca oamenii sunt prosti si nu stiu sa voteze decat melteni cu masinarii grele de partid si de stat in spate.

Lilick Auftakt spunea...

A, @Radu, nu. Sigur nu se poate pune problema cu Tariceanu pt primarie. Trebuie sa asteptam sa vedem daca ii propun asta domnului Chiliman sau altcuiva, unui personaj nou, sau, cum se auzea... lui Johannis.