16 nov. 2010

Pedeleii sunt absolut disperati :))

Am citit cateva stiri in dimineata asta, si nu stiu daca sa plang sau sa rad. Un ziar din Hateg ne anunta ca PDL a pregatit 3000 de purcei pentru a-i oferi ca mita electorala la apropiatele alegeri din decembrie. Kamikaze scrie ca PDL si-a pus om pe blat pana si la BCU. Duduia isi face televiziune, Theodor Paleologu cere cu disperare o "scoala de cadre" (video), in timp ce la Parlament fraudele PDL se tin lant.

Intr-un fel, e normal. E zbaterea muribundului. Din ultimul sondaj, care ne arata procentele doar pe Bucuresti, observam ca partidul portocaliu a pierdut 22 de procente de la ultimele alegeri generale, in special in favoarea PNL care a atras 16%. PSD stagneaza, cu vreo doua procente in plus fata de 2008 (deci in marja de eroare). Pana unde va merge oare disperarea pedeleilor pana la alegeri?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Or sa faca un credit pentru o noua Guvernare. Probabil pe la chinezi de data asta.
Degeaba mai lungesc treaba ca banii de la FMI nu vor veni nici in Ianuarie.
Abia astept sa ii dau lada de bere lui transildania, sper ca PNL sa nu ma tradeze.
Vorba lui Ceausescu: "stati la locurili' voastre".
Ce trebuie sa fie va fi!

Lilick Auftakt spunea...

@Chrysthyan

Dar ati facut un pariu? :)

Hendrix spunea...

Absolut adorabil Pleashca asta! Scoate individul niste tampenii cat casa cu atata...candoare, naivitate(cum naiba sa zic?) incat doar simpla preluare a perlelor sale ar afecta mult procentele pedeleprelor. Nu trebuie decat lasat sa vorbeasca liber, sa spuna ce gandeste!
Ma uitam la fatza lui neamtzu cand scosese Pleashca tampenia! Stinghereala lui spunea absolut totul! Sa vorbesti de o ,,scoala de cadre'' la 20 de ani dupa caderea oficiala a partidului comunist ,,suna ca dracu'', vorba lui don pedro. Mai ramane sa ne anunte data viitoare cum se va rezolva problema ,,dosarelor de cadre''. Pai nu? Poate sa existe o ,,scoala de cadre'' fara ,, dosare de cadre''? Poate ca ne anunta si de vreo scoala de ,,perfectionare'', ceva de genul fostei CEPECA...
Ma ingrozeste gandul ca idiotul asta a fost candva membru PNL. Este evident ca n-a mostenit de la seniorul liberal Paleologu decat numele. Zi de zi practic isi bate joc de numele tatalui sau, cu fiecare tampenie debitata cu multa seninatate.

Vania spunea...

Dacă-mi dau porcul, plus ceva udătură, cred că-i votez!...

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, si Pleasca si Avramescu si altii sunt atat de tampiti incat, vorba ta, nu trebuie decat sa ii lasi sa vorbeasca. Eu am cautat zilele astea ceva pe you tube si am dat de astia, si nu mai pot de ras. Sunt incredibili!!! Nu stiu ce cauta expresia "scoala de cadre" in gura lui Pleasca dar, vorba cuiva:

"Tare imi vine sa cred ca micutul Toader, in semn de revolta fata de aristocraticul sau tata, statea toata ziua la televizor si citea in secret Scanteia, urmarind cu interes revolutionar, viata si activitatea Partidului Comunist Roman si al iubitului sau conducator, tovarasul Secretar General Nicolae Ceausescu.
Iar acum, pus in situatia de a servi un alt partid si un alt presedinte, tovarasul Toader isi aduce aminte de educatia politica din "clandestinitate"."

@Vania, cred ca poti sa le iei porcul dar sa nu-i votezi. :)))))))

transildania spunea...

Probabil ca sunt si disperati dar fac ceea ce chiar daca este ilegal ramane nesanctionat, mita electorala.
Aici sunt de acord cu @Decenu cand spune ca este vina opozitiei care nu sanctioneaza incalcarea regulilor (indiferent din ce motiv).
Este clar ca pd-ul are si va avea bugete de campanie de 10 ori mai mari decat partidele opozitiei. Si le va folosi, indiferent cum.

@Chrythyan
Ti-ai adus aminte de pariu, sper si eu sa-l castig dar nu din motive egoiste. Pt ca ar fi mai bine pt liberali in primul rand, si in al doilea rand oricum ma gandesc sa donez lada.

Anonim spunea...

Tin doar sa amintesc ca PDL nu exista.

radu spunea...

Lilick, pederastii sunt intr-adevar disperati. Pupincuristul Ghinea si kissingass-istul Talpa Larga sunt doar doi macovisti care confirma decesul PD-ului si propun gonflarea rapida a unui partid al "Monicilor" (Lovinescu? Musca? niet, mamasha Macovei, uahaha!). Partiduletzul asta ar urma sa prinda parlamentul in 2012 si sa intre intr-o erectie politica babana pana-n 2014, cu Viagra de la Cotro. Asta daca nu-l scopim la timp! Trebuie gandita o strategeie coerenta de anihilare in fasa a acestei formatiuni pro-fund flatulente, adica basiste.