4 nov. 2010

Senatul UBB analizeaza posibilitatea de a-i interzice lui Boc sa mai predea drept constituţional


"Cererea senatorului Mang, ca a oricărui alt cetăţean, va fi supusă atenţiei Senatului UBB, care urmează să ia o decizie în privinţa lui Emil Boc"

"Orice cetăţean poate solicita cu bune motive retragerea unui titlu, având în vedere incompetenţa dovedită de titularul său. În acest caz, este clar că Emil Boc a dovedit, în mod repetat, că nu ştie drept constituţional. Dovadă sunt: 1. încercările de a promova fraudulos legi în pofida Constituţiei; 2. calitatea foarte proastă legilor României din ultimul an. Acestea sunt, desigur, motive suficiente ca un cetăţean al ţării, oricare ar fi el, să chestioneze legitimitatea titlului. După cum ne spun juriştii, pregătirea juridică a lui Emil Boc este slabă. Mai trebuie adăugat un fapt. Emil Boc nu a fost şi nu este profesor de drept constituţional. Această disciplină este predată de jurişti calificaţi, la Facultatea de Drept. Emil Boc nu a fost angajat vreodată la Facultatea de Drept ca titular, pentru că nici nu are lucrările corespunzătoare. El predă în calitate de lector, mai de curând de conferenţiar, noţiuni de drept constituţional la Facultatea de Ştiinţe Politice, o facultate care nu este specializată în drept constituţional. Se ştie prea bine, specializarea principală a lui Boc este în filosofie şi istorie. Probabil că a făcut drept la fără frecvenţă, ca multă lume după 1990", a explicat Andrei Marga.

Joi, senatorul PSD Ioan Mang a declarat că va propune Universităţii Babeş-Bolyai retragerea titlului de profesor universitar de drept constituţional al lui Emil Boc, în urma deciziei CCR pe Legea Educaţiei.


Ziua de Cluj

5 comentarii:

niku_elektriku spunea...

bine, bai, luatzi'i si piinica d'acolo !

razbunatori si rai mai sintetz...

ce vretz sa faca dupa ce n'o sa mai fie pm, sa dea in cap la lume pa strada ?

si coasa atz confiscato tot voi, cihhh !!!

Lilick Auftakt spunea...

@Niku, nicio problema cu Boc. A aparut, oficial, meseria de valet: http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/piata-muncii/ocupatiile-de-prezicator-si-valet-recunoscute-oficial-ca-meserii-204820.html

:))))

Shadow spunea...

@niku

cine ii ia "painica" mai? Ca el si-a burdusit "buzunarele" cu "painica de profesor" luni de zile dupa ce a devenit premier ca deh "se admite" chit ca nu facea "nimic" educational. Sau poate facea. Preda "constitutional" pe "ASA NU".
Dar e obicei in "spelunca" pdl. Si cristi preda a luat chenzine bune de decan fiind la Bruxelles si patapieviciul facandu-si cate 6 luni doctorate in Germania pe vremea cand "voios debuta" ca sef la icr.

Dar o sa zica niku ceva de "astia"? Nope. Astia "este buni". El e cu monika makovei, ce nu inteleg este de ce nu-i place si de "oprescu" ca au aceleasi "tabieturi" de "sculare" si "plecare" la "scarbici. De pe la 11 incolo deh.

sabina spunea...

Excelenta initiativa prin sugestivitatea sa! Sper ca acest demers sa fie dus pana la capat iar televiziunile mogulilor rai, precum si ziarele, sa informeze amanuntit cetatenii despre evolutia evenimentelor. Cu ministrul Funeriu nu se poate face oare ceva asemanator?

Lupus spunea...

Sa se grabeasca Senatul UBB!
Ce ne facem daca se inmultesc generatiile de neconstitutionalisti bocisti de la Cluj?