16 nov. 2010

Tot Catalin Avramescu. De data asta sustinand cu inversunare independenta Tinutului Secuiesc

8 comentarii:

codeus spunea...

si inca mai e consilier la Cotroceni!!! la Budapesta daca era invers, ala ar fi fost mancat cu fulgi cu tot. dar asa cum seful lui se sterge la cur cu Constitutia si in loc sa vegheze la respectarea ei, pentru ca asta e slujba lui, o terfeleste in piata publica. Tot asa si mascariciul asta isi permite sa creada ca e o Voce, cand de fapt e doar o portavoce,si nu a poporului care-i plateste salariu. sau Cotroceniul isi ia salariile mai nou de la ..Budapesta si noi nu am aflat

clerc spunea...

Draga Lilick, baiatul Avramescu reprezinta inca dinainte de Revolutie un foarte interesant caz clinic. Probabil ca dosarul sau psihiatric inca mai exista in arhiva Spitalului nr. 9, acolo unde a avut internari. Probabil ca proximitatea cu Puterea l-a decompensat psihotic, facind din dinsul ceea ce inainte era doar potantial: un paranoic cu delir de omnipotenta. In curind o sa-si deschida propria sa Ambasada, cea a Republicii Libertariene Catalin Avramescu, care se conduce dupa Constitutia Canibalului Oranj. Fratilor, hai sa cotizam, sa punem mina de la mina,poate scoatem de o "bursa" mai performanta la Salpetriere, Paris, ca aia au medici mai buni si interventii mai sigure. Pai ce roman ar scrie Cartarescu despre aventura psihiatrica avramesciana, de l-ar bate pe Ken Kessey!
Hortus Domini magnus est! Si tipul e seful consilierilor prezidentiali... de fapt, ce ma mir eu, cind seful suprem nu e altceva decit un golan de port, un derbedeu de securist, un transportator si bisnitar de blugi, rapiri din serai si whisky...

Lilick Auftakt spunea...

@Cody, @Clerc

Asta e un psihopat sinistru, un pericol. Sustine atat de multe enormitati cand i se da ocazia, in Bursa sau la diverse reuniuni... Si ma gandesc ca acum doi ani era cat pe-aci sa fie seful TVR, daca nu venea in sandale :))) la Comisia din Parlament, propus de Basescu. Pai iata ce ar fi sustinut postul public daca ajungea asta sa conduca TVR-ul.

Unknown spunea...

Scuze, Avramescu nu susține autonomia, ci INDEPENDENȚA Ținutului Secuiesc: cu parlament, steag, ambasadori!
Dacă am mai putea, la limită, să mai discutăm cîte ceva, de independență cred că nu avem ce vorbi!

Lilick Auftakt spunea...

Da, aveti dreptate doamna Petre. E vorba de independenta. :)

Florin Matei spunea...

De fiecare dată, imaginea acestui dement mă oripilează şi, în aceeaşi măsură, mă intrigă. Cum e posibil ca un asemenea specimen să ocupe un post atât de important în zona instituţiei prezidenţiale? Repet întrebarea, prea-bună Lilick: cum e posibil?

Lilick Auftakt spunea...

@Florin Matei, traim vremuri anormale. Lucrurile sunt cu fundul in sus. Un marinar betiv a reusit sa castige tronul si si-a tras dupa el toate scursurile. Trebuie sa mai astetam pana ce toti vad asta.

radu spunea...

Confirm mai veche internare psihiatrica a lui Avramescu, din sursa sigura: oameni care l-au cunoscut de cand era atatica. Un psihopat care-l consiliaza pe alt psihopat egal pericol la adresa sigurantei psihice nationale.