4 dec. 2010

Udrea: "Criticati opozitia!"


1. Ciocu' mic in blogosfera portocalie ca "doamna" s-a suparat. Udrea: "Avem suficient de criticat la opoziţie, ca să nu fim nevoiţi să criticăm PDL pe bloguri" Hai, atacul la opozitie, inainte, mars!

Poate verificam zilele urmatoare cine s-a conformat, pe bloguri, si o ajutam pe "doamna" cu un raport. :))

17 comentarii:

radu spunea...

Nu "doamna", Lilick, ci "duduia". Asa i se spunea Elenei Lupescu, modelul udrei, ca de Clara Petacci (amanta lui Mussolini) n-a auzit.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, stii cine si cand a poreclit-o pe proasta asta "Duduia", dupa Lupeasca? :))

radu spunea...

@Lilick: eu, acum. I-am facut un compliment nemeritat proastei. Ai dreptate, i se potriveste mult mai bine Proasta. :):)

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, perfect: Proasta! :))

Augustin spunea...

Lilick, cel mai mare serviciu pe care il poti face unui adversar este sa-l subapreciezi! Si daca Udrea se distinge, din marea masa a politicienilor de azi, nu se distinge prin prostie. De detestat, o detest la fel de mult ca voi, dar asta-i altceva.
Mai mult, unde are dreptate, are: avem destule de criticat la actuala opozitie, iar eu, unul, chiar ma simt dator s-o fac.

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin, dar nu tie iti da ea ordine. Si sa stii ca e extrem de proasta, dar noua ne convine asta. Face mult rau PDL. :D

lucian burjuiul spunea...

Lilick,
Problema incepe sa devina epidemica. "Dansa*" chiar are impresia ca face politica de calitate si ca are aptitudini. Si odata cu "dansa" au aceeasi impresie EBa si Boagiu. Un trio de catastrofe la care se mai adauga cateva madame propulsate de mariner.

* Eu am si niste sange de moldovean in mine si tocmai mi-am adus aminte ce respectuosi sunt moldovenii - si la rahat ii spun dansul...

Lilick Auftakt spunea...

Haha! Lucian, frumos, ce sa zic... :)) Respect maxim! :))

vali plesca spunea...

"Cred ca o prima atitudine a noastra ca partid in aceasta criza este definita de principiul potrivit caruia orice coruptie este iertata daca ai performanta electorala. Acesta este unul dintre principiile de baza ale PD-L - nu discuta nimic despre un politician corupt, daca el a castigat alegeri. Cu alte cuvinte (...) asta inseamna: daca ai fost in stare sa corupi institutiile statului si, mai mult decat atat, poti sa corupi si alegatorii, esti un tip OK. Esti vedeta si trebuie sa fii sustinut. (...) Clientii nostri sunt mai buni decat clientii lor".

Vania spunea...

N-am citit ce-a zis târfa, şi m-am pripit să scriu naşpa de ea...

Lilick Auftakt spunea...

Ah, Vania, ce-ai facut???? :D

@Vali, ala e Preda parca...

radu spunea...

N-am sa inteleg niciodata de ce i se spune fufei asteia "frumoasa si inteligenta". Are o figura comuna, grosiera, de tzaranca bine hranita, si un trup de muiere "bunutza", pe gustul camionagiilor. E inculta cu spume, are o inteligentza medie, smechereasca, si un tupeu de mahalagioaica aroganta, parvenita, care gandeste doar cu mintea chelului care-i trage clopotele. Fortza Udrei e 100% de la basecu, basecu i-a delegat amantei da inema cea loiala toata atributiile in partid si toate fondurile ministeriale necesare ca sa tina in frau mercenarii. Nu mai zic de serviciile secrete. In fact, tot ce da udrea pe goarna e discutat in culcus cu basecu si dat mai departe.

Lilick Auftakt spunea...

@Radu, pai o voteaza camionagii si vanzatori de usi de garaj.

Lilick Auftakt spunea...

Voinescu, nu Preda...

Deceneu spunea...

Liberalii nu prea aveti inspiratie la critica adversarilor.

Cu prilejul discutilor despre reducerea concediului pentru ingrijirea copilului, puteti face analogie intre "Irod si Basescu" si pruncudiderea si suprimarea ajutoarelor pentru copii, ca tot vine Craciunul.

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu, vorbeste cu Diana.

Decenue spunea...

Au luat-o inainte cei de la Cotidianul :)

http://www.cotidianul.ro/131071-Emil-Boc-mai-tare-ca-regele-Irod