19 mai 2011

In memoriam Corneliu Coposu si o emisiune de exceptie de la Palatul Elisabeta

Am vazut aseara o emisiune de exceptie "Sinteza Zilei", la Antena 3, aceea in care Mihai Gadea a fost invitat la Palatul Elisabeta de catre Principesa Margareta si Principele Radu, din postura de gazde. Daca s-a intamplat sa nu vedeti emisiunea, intrati aici. Nu aveti voie sa pierdeti asa ceva. O emisiune prin care Mihai Gadea si-a spalat poate multe pacate, si care mi-a amintit de emisiunile pe care le facea pana acum patru ani cu Octavian Paler.

Si, pentru ca astazi, 20 mai, comemoram un om care si-a dedicat viata principiilor democratiei si Regelui nostru, va propun sa vizionam - In memoriam Corneliu Coposu - fragmentul video de mai jos.

2 comentarii:

Marieta spunea...

Emisiunea mi-a luminat ziua în plină noapte. O oază de normalitate, bun simţ şi decenţă, dacă nu cumva ultimele două se suprapun.

Lilick Auftakt spunea...

Da, Marieta. Ma uitam si la Gadea, dar in ultimele saptamani chiar si la altii realizatori tv. De cate ori vorbesc de Rege si de tema regalitatii au o alta lumina, ceva se schimba, o fac cu un respect si un bun-simt de care avem nevoie...