30 mai 2011

Monica Macovei, singurul politician roman care sprijina Gayfest



"Europarlamentarul PDL Monica Macovei este singurul politician român care şi-a exprimat sprijinul pentru GayFest 2011, eveniment care se desfăşoară în Capitală până la 4 iunie şi care include şi tradiţionalul marş al minorităţilor sexuale, au declarat, luni, reprezentanţii asociaţiei ACCEPT." - Realitatea TV

Basescu incurajeaza comercializarea drogurilor usoare, Monica incurajeaza homosexualii, Udrea incurajeaza prostitutia la varful politicii...

9 comentarii:

radu spunea...

Pai, Lilick, 10-20% (dupa Herr basecu) de pidosnici si dildoiste nu-i de colo! Se bat si ei pentru fiecare procent, ce sa ne mai miram de ce-o duce capul pe aceasta Martina Navratilova a politicii pediste?

Dan Stoica spunea...

Ooops http://www.europarl.europa.eu/pdf/intergroupes/List_VII_LEG_14_Lesbian_Gay-LGBT.pdf sunt toate familiile politice romanesti reprezentate in PE: PDL (PPE) - Macovei, PSD (S&D)- Corina Cretu si ... PNL (ALDE) - Renate Weber (?!? :D).

Lilick Auftakt spunea...

@radu, Monica Macovei nu poate fi banuita ca e lesbiana, cum nu poate fi banuita ca e femeie. :))))

@Dan Stoica

Dar unele familii politice romanesti sunt mai pro-gay decat altele, dupa cum se vede in stirea de mai sus.

Rational Idealist spunea...

De data asta nu inteleg care e problema. Liberalii ca membri ALDE ar trebui sa sustina cu totii, la fel si PSD (socialisti). La noi intregul climat social este mult mai intolerant cu LGBT decat media europeana, dar asta nu prea e o scuza pentru politicienii declarati liberali (sau socialisti). La nivel european popularii sunt mai conservatori social si mai ostili fata de minoritatile sexuale, deci intr-un fel Macovei are o pozitie mai liberala decat a grupului ei - in timp ce PNL si PSD, dimpotriva...

Lilick Auftakt spunea...

@Rational Idealist, poate o sa te mire (sau nu) dar de mult am observat ca printre politicienii nostri, cei mai conservatori din punctul asta de vedere sunt pesedistii. De fapt e logic: electoratul lor e in cea mai mare parte rural si in varsta. Deci ei chiar nu cred ca s-ar avanta la o parada gay. Poate doar unul gen Mazare, de fita...

Eu as face o cauza si pentru sprijinirea homofobilor. Deja am observat ca exista corectpoliticofobie, iar lumea e din ce in ce mai retinuta in a-si exprima opiniile. Devin o minoritate. :)

Acum foarte serios vorbind: chiar a terminat madame cu lupta cu coruptia din partid si de prin tara, a implementat criteriile de integritate (vorba vine) si a trecut la cauza homosexualilor?

Lilick Auftakt spunea...

Nu am nimic personal cu homosexualii, dar sa sprijini manifestarile lor, programate special ca diversiuni, ca sa ii infurie pe ceilalti extremisti, cei care vor readucerea articolului 200 in codul penal, mi se pare o mizerie.

Rational Idealist spunea...

@ Lilick:
De acord in ce priveste PSD - datorita istoriei si electoratului lor nu prea au cum sa semene in anumite privinte (cum ar fi atitudinea fata de minoritati, inclusiv sexuale) cu partidele de stanga din Occident, care s-au afirmat tocmai in contrapondere la partidele conservatoare si crestin-democrate.

Nu prea inteleg insa pozitia ta, scuze :) Partea cu "eu personal nu am nimic cu ei... dar sa fie mai discreti, sa nu provoace s.a.m.d." suna familiar si e un reflex de conservatorism social care s-a aplicat de-a lungul vremii si altor minoritati / grupuri. Nu zic ca e rau in sine, doar ca e esentialmente ne-liberal.

Lilick Auftakt spunea...

@Rational Idealist

Traind in Bucuresti, sunt obisnuita de mica sa vad homosexuali, am avut chiar profesori homosexuali, deci nu am cum sa nu ii accept asa cum sunt. Problema care se pune e insa legata de agresivitatea unei minoritati dintre EI, organizati sa provoace, cu ajutorul ONG-urilor care promoveaza chipurile "corectitudinea politica", dar care nu fac altceva decat sa starneasca organizatii extremiste impotriva lor. Si unii si altii joaca in acelasi scenariu al extremismului, pe care politicienii responsabili ar trebui sa il condamne, nu sa il sprijine. Cei mai multi homosexuali sunt extrem de deranjati de tam-tam-ul asta pe care il fac periodic grupari care chipurile ii sustin si ii reprezinta.

Lilick Auftakt spunea...

Nu stiu cum sa zic, dar daca unui om ii plac, sa zicem, gogosarii murati, ii mananca in liniste acasa, sau la restaurant, singur sau cu prietenii. Nici nu se imbraca in gogosar, nici nu ii mananca pe strada, nici nu le baga pe gat altora gogosarii lui. Pentru ca orice exces creaza un alt exces care i se opune. Nu avem nevoie de astfel de provocari si diversiuni.