14 mai 2011

Motiunea "liberala" a PDL - 24 de voturi din 1353

Va marturisesc ca asteptam demult acest rezultat, deloc surprinzator pentru un partid ca cel condus de Traian Basescu. In plus, am auzit-o si pe Udrea la B1 TV declarand: "Ceea ce simte partidul pentru Traian Basescu e mai mult decat simpatie. E dragoste deja..." Da! Da! Da! Asaaa... Cu ce mana ziceati ca ia mita electorala votantul PDL? Sigur, cu dreapta!

Cititi va rog articolul Ancai Radu!

12 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Nicio surpriza la conventia PDL. E cel mai bine asa, e nevoie ca lucrurile sa fie clare.
In alta ordine de idei, ai un raspuns la mine pe blog. In esenta, iti ceream sa iti sustii afirmatia cu privire la monarhismul lui Tariceanu.
Seara buna!

Bogdan spunea...

Cine se culca cu femeie din fotografie, are de la mine o inghtata vafe!

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, da, e perfect ca e asa. Mi-era frica ca iese Blaga si nu mai stie lumea cine e dusmanul. :)) Insa acum vad pe net ca unii, saracii, chiar au sperat intr-o schimbare, ca scapa de Boc, si posteaza niste mesaje in care il fac pe el si Basescu pulbere. :)

@Bogdan, "doamna" a primit un pix portocaliu. Il tine in mana dreapta. E vorba de doctrina, nu te gandi la altceva.

Lilick Auftakt spunea...

Si, a propos, poza e de pe site-ul PDL.

sandman spunea...

Filmul asta ar trebui vazut de catre orice roman: http://youtu.be/ksoha6uPHa4
Scenariul e facut de FMI si experimentat in practica.

radu spunea...

Mdeah, ma uitam ieri la suncile din ce in ce mai labartate ale udrei si ma gandeam ca la fel s-a dospit si partidul asta. Dragoste chioara si amor ghebos, vorba ceea. :)
Acuma, doua chestii ar fi convenabile pt. Opozitie: fie, cu ajutorul aripii Blaga, il impiedicam pe "dom` prasadinta al partului democrat liberal" (partului se scrie fara diacritice, asa-i spune Udrea) sa-si schimbe guvernul si sa-si lase eunucul doar ca sef la partid, fie il ajutam pe bok sa ramana premier pana in 2012, ca sa le ingustam portocalezilor marja de manevra. Daca chiorobete isi trimite Mandrutestii in guvern pana la alegeri s-ar putea sa avem probleme ceva mai mari. Ma gandeam asa, parerea mea e ca in momentul asta oranjgutanii sunt prinsi intre variantele astea doua: ramane bok si premier sau trece doar la partid.

ADRIAN spunea...

Sa le fie intr-un ceas bun! ... Pentru noi :))
Incep sa capat o speranta ca se vor duce in (...). Sau poate in Sri Lanka, daca tot am scris pe tema asta :)

Deceneu spunea...

La congresul PDL nu s-au votat strategi sau politici (de dreapta sau de stanga), s-au votat lideri si Paleologu nu este lider.

Daca gasca lui Blaga simuleaza supararea si se rupe de PDL formand un alt partid cu UNPR, tare mie teama ca noul partid ar putea juca rolul de "partid balama" la care au renuntat liberalii prin intrarea in alianta si ar putea rasturna situatia la alegerile din 2012, asa cum Geoana a rasturnat situtia dupa alegerile din 2008 formand alianta cu PDL-ul.

Se sugereaza ca Geoana a defectat de doua ori in momente decizive, in 2009 si in turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009. Nu cred ca au fost erori ale lui Geoana, au fost miscari ale PSD-ului, cel putin alianta din 2009 cu siguranta a avut avizul conducerii extinse a PSD.

Lilick Auftakt spunea...

Concluziile sunt urmatoarele:
1. am urmarit un congres demn de vremuri demult apuse. Cand se raportau "realizarilii" partidului. Sigur, si acum, ca si atunci, tehnica asta e posibil sa tina. Sa nu uitam ca si azi mai sunt unii, indobitociti de comunism, care spun ca pe vremea lui Ceausescu "s-a facut totusi dom'le ceva!".
2. PDL a ramas singurul partid care are in fruntea lui un fost activist PCR. Si nu unul, ci doi: Basescu si Boc.
3. Reforma partidului, mimata de un grup de reformatori, nu a avut niciun succes.

Florin Matei spunea...

Sunt satisfăcut de rezultatul aşa-ziselor alegeri. Din punctul meu de vedere a ieşit cum nu se poate mai bine. E clar că Boc şi-ai lui nu au cum să ne tragă pe dreapta. Pot, cel mult, să-i mai tragă pe unii pe sfoară. Sper doar ca mulţi dintre nehotărâţi să-şi fi dat seama cu această ocazie ce hram (al sfântului Traian) poartă portocalezii.

ADRIAN spunea...

Aici, fara sa fiu indobitocit de comunism, Ceausescu chiar a facut ceva si chiar foarte mult. Din pacate pentru noi, prea multe din cele facute au fost nocive, mai ales din punct de vedere social. Mie imi place vorba aia cu "sa avem grija sa n-aruncam copilul din copaie odata cu apa murdara!" Si ce de apa murdara a fost ! :))

Lilick Auftakt spunea...

Adrian, se intelege, sigur. Oricum, la PDL toata copaia trebuie aruncata cu tot cu copil si apa murdara. E igienic. :))