3 iul. 2011

Doamna Doina Cornea a semnat ieri "protestul tradatorilor"

Ieri, sambata, la intoarcerea din judetul Bihor unde am sustinut vineri, la invitatia domnului senator Cornel Popa, un seminar despre comunicarea politica online pentru tinerii liberali din judet, o actiune a Clubului Bloggerilor Liberali, am trecut si prin Cluj. Dupa o (prea) scurta vizita la PNL (dar le promitem celor de la TNL ca ne vom intoarce curand), la initiativa lui Vasi, si cu ajutorul doamnei Elena Uioreanu, eu, Horatiu Buzatu, Vasi Baescu, Epistole Pentru Zeus si Transildania am avut privilegiul de a o vizita pe Doamna Doina Cornea.

Sunt inca sub emotiile provocate de aceasta vizita, dar va recomand sa cititi la Transildania cateva ganduri. Minutele au zburat extrem de repede alaturi de dansa. Aproape nu am respirat in timp ce ne povestea. A insistat sa transmitem mai departe un mesaj despre importanta "actului marunt". Ne-a spus ca niciodata nu si-a dorit sa faca mai mult, sa adune mase care sa protesteze, constienta fiind ca asa ceva nu era posibil. "Doi daca sunteti e de ajuns", ne-a spus. Sau ca de multe ori era cea mai fericita daca i se alaturau doar cinci persoane. Ne-a sugerat sa nu asteptam niciodata "fructul actului", un rezultat imediat, o recompensa, dar sa fim siguri ca in timp acesta va da roade.

La sfarsit a semnat bucuroasa protestul "tradatorilor" si ne-a mai spus ca si azi si-ar da viata pentru Rege. Dar cuvintele sunt prea putine si prea mici pentru a va descrie toata atmosfera. O usa pe care de-abia se mai vede o poza din 1990 cu Regele, si o semnatura prin care se declara alaturi de Majestatea sa un alt "tradator", spun totul.

2 comentarii:

Crăciun Florin spunea...

Vă felicit, Lilick, pentru această acțiune frumoasă. V-am însoțit cu gândul. Sper ca, la prima întâlnire, să avem parte de mai multe informații despre acest pelerinaj pe la liberalii transilvăneni.

Lilick Auftakt spunea...

Florin, multumim mult. Prima intalnire e maine. :)