3 iul. 2011

Protestele continua...

- Dorin Tudoran a semnat "protestul tradatorilor"

- Pe site-ul Antenei 3, apelul lui Sorin Iliesiu strange mii de semnaturi. Doar intr-un sfert de ora pe site au semnat 800 de persoane pentru demisia lui Traian Basescu.

- La Timisoara s-au adunat mai multi manifestanti in fata Catedralei Mitropolitane, pentru a protesta fata de declaratiile lui Traian Basescu la adresa Regelui. Stirea aici.

19 comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara, Lilick!

As vrea sa semnez si eu "Protestul tradatorilor", dar iti marturisesc ca nu am inteles unde il pot semna. Exista vreun site dedicat semnarii lui?
Iti multumesc anticipat pentru lamurire.

Lilick Auftakt spunea...

Buna! Imi poti lasa mie numele si ocupatia si te trec pe lista. :)

Anonim spunea...

Iliesiu a devenit frecventabil? Si doi, n-aveti ceva mai bun de facut decat sa reperati onoarea Regelui? Asta e motiv, c-a luat-o TB pe ulei la un post obscur? De la Plesu la Pora, toti activistii de dreapta sunt la unison acum, dar asta n-o sa-i impiedice sa aplaude demolarea statului social.

Lilick Auftakt spunea...

Anonim, vezi ca ai nimerit gresit aici. Nu am scris nici ca Iliesiu a devenit sau nu frecventabil sau nefrecventabil, nici ca mai am vreun pic de incredere in Plesu sau Pora (?). In schimb, alaturi de Rege am fost mereu. Si oricine, dar absolut oricine ar face ceva in vederea reinstaurarii monarhiei mi-e prieten. Cum oricine il ataca pe Rege mi-e dusman. Deci de aici trebuie sa pornesti cu speculatiile.

Bogdan spunea...

Uite insa la amicu' ce articol baga.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/936480.html

Pare ca nici macar aia care erau lasati de fatada nu mai pot presta ca odinioara.

Strang randurile puparii.

Bogdan spunea...

@Anonim,
Parerea mea e ca Iliesiu a dat dovada de caracter. Oricand putem banui pe unul sau altul de cam orice, insa pana una-alta nici un pupin-pupar-tucalar nu a fost capabil sa scoata din el nici 10% din ce a facut Iliesiu.

Ca vorba aia, era plin de "monarhisti" printre pupari...

Sanchi!

E suficient sa lecturezi forumurile, pedeleprele isi trag sustinatorii din aripa cea mai retrograda a anilor '90, aciuati pe la Vadim ori prin alte cotloane. Noroc cu Basea ca le'a dat ceva de ros.

Bogdan spunea...

Lilick, te rog trece'ma si pe mine :)

Lilick Auftakt spunea...

OK< Bogdan, te trec. :)

Lilick Auftakt spunea...

Si, a propos de articolul din evz: chiar daca alianta USL s-ar destrama repede, sa nu care cumva sa creada pedeleprele ca PNL se va mai alia vreodata cu ei. Doua cuvinte am sa le spun: EX CLUS!

Bogdan spunea...

Multumesc:)


Uite ce scriam la articolu' din evezeu, care bineinteles e in pending , adica nu va apare:)

________

Ha ha ha!!!

Si mi'ai mai dat add friend pe facebook. Pfff, dupa articolu' asta ar trebui sa'ti dau kick-ban. Glumesc, oricum nu trec pe facebook decat din an in Pasti.


Insa revenind la articol, adica articolas, chiar asa ieftin te vinzi? Bun, e de notorietate ca basistii gandesc(ori manipuleaza) dupa propriile reactii. I'au tradat pe liberali? Iar tradat pe pesedisti? Ei bine, reactia naturala e sa gandeasca ca lumea e formata numai din pedelepre, cu caracterul infect al lui Basel.

Se prea poate sa fie asa sau se poate sa nu, insa nu inteleg ce folos au toate supozitiile astea tocmai acum. Daca e vreun risc, pare ca Antonescu si'l asuma. Chiar era nevoie de sfatul pedeleprelor? Tocmai ei?

Come on, pedeleprele ar face mai bine sa'si vada de propriul viitor, sa aranjeze cu amicii, slugile, poate va ramane vreuna statornica sa le arunce chiftele cu prastia la Jilava. Cred ca viitorul asta este cu mult mai sumbru decat basmele cu pesedisti tradandu'i pe liberali.

Si pana la urma ..

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia

Hai Sergiule, lasa pupinbasismele, nu sunt de tine.

Lilick Auftakt spunea...

Am vazut :))))

Bogdan spunea...

Pe de alta parte Bou' Banatean, recunoaste fiasco'ul reorganizarii lui Basel

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-orgolii-locale-dezastre-nationale-936478.html

Saracu' trompetist, nu mai poate deversa mizeriile cu care ne'a obisnuit. Presteaza in surdina..

Grea e viata de lichea..:)

Lilick Auftakt spunea...

Cica bucurestenii au avut o reactie cvasi-isterica la ideea reorganizarii capitalei. :))))) Mihaies, boulis, nu la ideea reorganizarii, ci la ideea reorganizarii nedemocratice, fara referendum.

Vania spunea...

Slavă Domnului că şi la Timişoara mai mişcă unul-altul! Că-i cam secetă în zona de vest...

Lilick Auftakt spunea...

@Vania, agita-i putin. :)

Vania spunea...

Păi, să-mi citească blogul, că eu nu prea mai ies din casă. Ultima dată am fost la o manifestaţie în 2009, în decembrie, înaintea turului II...

Marieta spunea...

Apar şi articole excelent scrise şi unde te aştepţi mai puţin.
http://www.revistabiz.ro/in-numele-regelui-314.html

Marieta spunea...

Cred că am ajuns în spam cu un comentariu în care era şi un link

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc mult! :) Nu era la spam. Eu eram departe de calculator. :)