12 iul. 2011

Vizite si vizite... Diferente... Lumea s-a prins cine e Traian Basescu

2010... Click pe foto.











In ceea ce priveste activitatea externa a lui Traian Basescu pe 2011, Theodor Baconschi inregistreaza noi si noi "succesuri" diplomatice, prin vizitele presedintelui in Regatul Hasemit al Iordaniei, in Republica Azerbaidjan sau in Republica Estonia. Vizita din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord nefiind decat bomboana de pe coliva diplomatiei romanesti.

10 comentarii:

Rasputin spunea...

" Cei care au luat bac-ul pleaca din tara iar cei care l-au picat raman si.... voteaza....."
Speram ca nu va fi asa.

Lilick Auftakt spunea...

Rasputin, pe cine citezi?

radu spunea...

bacon sky nu e ministru de externe. bacon sky e tinut acolo strict ca recunostinta. bacon sky a devenit ministru dupa ce a trecut la partid examenul cu furtul de la Ambasada romana din Paris. Acuma spera sa se califice ca prezidentiabil pd daca trece legea votului prin corespondenta si mai aduce cateva sute de mii de voturi Doar la asta-i bun, saracul, sa ciordeasca voturi de la diaspora. Noroc ca are mult mai putin lipici la electorat decat Manuela Vulpe, babornita care nu mai are lipici decat la bacon sky.
Daca nu fura, s-ar putea sa aiba surprize si cu diaspora, unde s-a cam inversat tendinta pro-pd de cand a plecat sute de mii de oameni din cauza pd si a lui basecu.
Daca, daca, daca. Daca nu-i pune o talpa UDMR, cu care Opozitia ar trebui sa aiba negocieri dintre cele mai serioase in culise.

Arogantu' spunea...

Dupa vizita in Slovenia, Ba'secu si NUPtzica stau de vorba.
La un moment dat, NUPtzica mormaie ceva ininteligibil.
- Ce e ma, ce tot spui acolo ? Zi mai clar, ca nu te-aud !
- Maiestate ... maiestate...
- Sttt...Taci fa, ca te aud astia si or sa creada ca vreau sa ajung rege !
- Eu vreau sa te intreb daca mai e state pe care nu le-am vizitat ...

Draghi spunea...

Pai cine vrea sa stea de vorba cu un fost contrabandist cu arme, care acum isi vinde serviciile de mercenar bancherilor si multinationalelor?

ADRIAN spunea...

Cine sa invite un badaran si, mai ales, de ce? Ai si lista celor care au raspuns vreunei invitatii? Asta ar fi si mai simpatic cred.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, Bacon sky, cum ii zici tu (hihi), are ceva mai multe succesuri pe plan intern decat extern. Dar si alea doar la femei.

@Arogantu', bancul cred ca e adaptat dupa unul din epoca ceausista. Merge la fel de bine si acum... Sau chiar si mai bine. :))

@Adrian, pai cele mai importante personaje pe care le-a primit au fost Charles si Merkel. Totusi niciunul dintre ei nu au venit special sa il intalneasca pe Basescu, ci cu alte treburi... Basescu a devenit de departe cel mai ocolit presedinte roman, la distanta de Iliescu si chiar de Ceausescu, si asta in masura in care suntem tara UE si NATO. Ca sa mai intalneasca si el cate un prim-ministru macar, a ajuns sa plece la Bruxelles si Strasbourg in locul lui Boc, de aici confuziile din presa straina, care il numeste din ce in ce mai des prim-ministru.

Arogantu' spunea...

@Lilick: Corect ! Am si originalul, dar a iesit mai savuroasa copia - in contextul mojiciei dovedite DIN RANCHIUNA de ba'SECU.

radu spunea...

@Lilick, a, pai da, bacon sky s-a straduit sa fecundeze toate functionarele din MAE, doar cand a vazut-o pe woodrea a trebuit sa se abtina, ca-l castra Stapanul daca-l prindea. N-ar putea fi folosit mai bine ca inseminator de vaci? Ca om politic e, scuzati, cam boulean.

Lilick Auftakt spunea...

Pe Woodrea a fecundat-o... monumental, din priviri. :)))) Cand nu poate altfel se multumeste si cu atat.