2 aug. 2011

Ludovic Orban la Cafeneaua Liberala

Orice putem spune despre Ludovic Orban, dar nu ca nu ar fi un liberal autentic, sau ca nu iese in evidenta prin personalitatea sa oriunde s-ar afla. Majoritatea liberalilor, mai varstnici, mai tineri, il descriu ca pe un prieten bun, adaugand de fiecare data un zambet cald descrierii.

Maine, miercuri, il avem, in sfarsit, pentru prima data invitat la Clubul Bloggerilor Liberali. La ora 18:30, punct, la Cafeneaua Liberala din strada Doamnei. Asa ca, daca vreti sa ii puneti intrebari, sa aflati ce a facut in perioada cand a fost ceva mai absent din prim-planul politicii, ce proiecte politice are, dar si... ce zic parintii domniei sale ca un fiu e in PNL si celalalt, fratele Leonard, in slujba Cotroceniului (asa cum se pregateste cineva - nu spun cine, persoana importanta - sa il intrebe), va asteptam.

Intrebari formulate pana acum: ca de obicei despre identitatea PNL, despre USL, despre Traian Basescu. Va fi frumos, cu siguranta...

6 comentarii:

Costi spunea...

Lilick, intreaba-l, te rog, si de relatia lui, mai veche sau mai noua, cu Patriciu si cu Crin....
O sa-l simti trist si...dezamagit! :(

Lilick Auftakt spunea...

Probabil o sa vina vorba si de asta. Dar tu de ce nu vii?

Anonim spunea...

Cu ce se mai poate lauda Ludo in ultima vreme?

Lilick Auftakt spunea...

O sa aflam diseara.

Bogdan spunea...

Interesant!

Tariceanu, Patriciu, Orban, cineva rau intentionat ar putea sa presupuna care vor fi urmatorii doi invitati, Melescanu si Vosganian.

Uite cum se nasc ideile de manipulare portocalie:)

Pe bune acum, ar fi misto si o intalnire cu Crin

Lilick Auftakt spunea...

Bogdan, nu, nu sunt ei dar ar putea fi. :) O sa vedeti cine o sa mai fie. Crin a fost invitat de cateva ori, oficial. Inca nu a avut timp, dar probabil o sa vina.