28 sept. 2011

Cu Adrian Nastase la Cafenea

Astazi, la Clubul Bloggerilor Liberali, la Cafeneaua Liberala, avem o intalnire care se anunta deja extrem de interesanta. Ne-am mai intalnit cu politicieni din PC, sau din PDL, dar acum il vom avea printre noi, pentru prima data, pe un fost mare adversar din 2004, actual aliat: Adrian Nastase. Avem deja o groaza de intrebari pentru liderul PSD. Dar pentru ca nu vreau sa stric surpriza, o sa ating acum doar temele, ca sa va faceti o idee: alegerile din 2004 - vecinul Basescu - imaginea USL si intentia de vot - programul fiscal al USL - Bechtel - Parlament, Constitutie, sisteme de vot - Schengen, scutul antiracheta, Rusia - vechi prieteni ai fostului prim-ministru PSD, actuali prieteni ai presedintelui Basescu - Regele in Parlament si altele.

Toti cei care sunt interesati de dezbatere dar nu pot sa ajunga, vor avea pe blogul Clubul Bloggerilor Liberali, la scurt timp dupa incheierea intalnirii, clipuri video, fotografii, comentarii. Pe restul va asteptam la cafea!

6 comentarii:

neacsu spunea...

As fi curios cum comenteaza ”baletul” PC pe scena politica. El s-a fript o data cu PC, iar acum oamenii lui Voiculescu balanseaza iar barca Opozitiei... Oare pe ce buton apasa basescu atunci cand le provoaca PC-istilor accese de intoleranta social-liberala?

Lilick Auftakt spunea...

@Emil, da, chiar. :)

Anonim spunea...

Felicitări pentru invitație!
PSD-ist pur sânge, rasat, pupil al lui Ion Iliescu, arogant (dar opus ghiolbănismului politic, cu toată zicerea celebră despre numărătoarea ouălor), bogat (dar nici pe departe de maniera celuilalt Adrian, Videanu),autoritar(dar nu dictator), universitar(iar nu marinar)de marcă, prezumat a fi nevinovat pentru acte de corupție (până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive), naș spiritual al ”micului Titulescu” Ponta, Adrian Năstase rămâne - o recunosc chiar și PDL-iștii, cu jumătate de gură - cel mai bun premier român de după 1989.
Anonymus Magnus

PNLDLSD spunea...

Vaaaaai, deci ceva deosebit si extrafin!
Adrean Nastase, alta celebritate intergalactica invitata la cafeneaua liberala.
Si cu ce v-a delectat?
A cintat la mandolina?
A tras parturi?
A vorbit pe nas?
A rememorat amintiri din timpul colaborarii cu pdl, sau cu pnl? Ca oricum in 20 de ani v-ati imbirligat toti mafiotii intre voi.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonymus Magnus, o spun si pedelistii, dar liberalii nu. Pentru noi Tariceanu e cel mai bun. :)

@PNLDLSD, tu nu stiu de unde ai scapat pe-aici. Da, ne-a delectat cu discutii despre obiecte de arta, licitatii, ceasuri scumpe.. etc. Vreo problema?

radu spunea...

@PNLDLSD: matale sa te delectezi cu partzurile lui bashescu, da? Le meriti si, din cate vad, ele te pun in miscare.