9 nov. 2011

Doamna Lucia Hossu-Longin: Focul liberalismului cuprinde si iesirea in strada!

Orice tanar ar trebui sa auda cuvintele doamnei Lucia Hossu-Longin. Nu stiu daca mai exista cineva in Romania care sa fi ascultat, ca dansa, dupa 1989, atatea marturii din perioada comunista. "Memorialul durerii" le aduce in atentia opiniei publice si expune adevarate modele de urmat.

Aseara, la Cafeneaua Liberala, doamna Hossu-Longin a spus ferm si clar tinerilor ca e cazul sa iasa in strada. Ca traim o perioada la fel de grea ca in anii comunismului. Ca ceea ce se intampla azi, ni s-a mai intamplat. Ca alegerile organizate de puterea de azi nu vor fi libere si corecte, fiindca niciodata comunistii nu le-au organizat si castigat corect.

8 comentarii:

acuvio spunea...

Aţi urmărit în mai multe posturi platforma Noua Republică, acum avem şi o fotografie de la lansare. Lansarea platformei Noua Republică.
Ştiţi drumul, nu este nevoie să mai las link.

Lilick Auftakt spunea...

Acuvio, m-ai bagat putin in ceata initial, ca nu stiam ce sa caut, ce fotografie cu noii republicani. Am cautat si am gasit oameni ai muncii de la orase si sate, imbracati in pulovere turcesti si chinezesti, stransi undeva intr-un camin cultural. Am gasit bine? :)

Mitica von Naramz spunea...

Romania = STAT POLITIENESC

http://www.youtube.com/watch?v=jvUNL-cKQIg

http://www.youtube.com/watch?v=RP4r5qgb0Rg

Eu in aceste imagini vad niste oameni care protesteaza pasnic. Pentru asta sunt RETINUTI si dusi la sectie unde vor fi amendati.

In Romania nu ai voie sa protestezi pe strada. Din clipul cu interventia jandarmilor in fata TVR vedem cum o doamna este retinuta pt ca avea o foaie A4 pe piept si mergea pe trotuar.

Romania este un stat democrat atata timp cat taci din gura.

acuvio spunea...

Scuze Lilick, nu vroiam să abuzez de link-uri pe care eu le-am mai lăsat la dumneavoastră, eram convins că ştiţi drumul.
Lansarea platformei Noua Republică

Lilick Auftakt spunea...

Acuvio, acum m-am prins, da. :) Pune-le aici cu incredere, oricum.

Lilick Auftakt spunea...

Mitica, da, asa e. Merci.

Mitica von Naramz spunea...

Completare: Jandarmeria actioneaza acum conform legii 60 din 1991 republicata, vezi mai jos:

http://www.jandarmeriailfov.ro/documente/legis/60.pdf

Proiectul de lege propus de MAI in sept 2011, onor ministru Igas, ingradeste si mai mult dreptul la libera exprimare, detalii aici:

http://mariusmioc.wordpress.com/2011/09/12/ministerul-de-interne-vrea-limitarea-libertatii-de-manifestare-cucerita-cu-singe-in-decembrie-1989/

sandman spunea...

Ce sa zic, documentarul cu Pacepa mi s-a parut... contrafacut si nedigerabil. Nu ma asteptam.