29 dec. 2011

Studenti la schimb...

Sper ca nu ati uitat de acordul semnat anul acesta, in iunie, de catre guvernul roman si cel nord coreean in domeniile culturii, invatamantului, stiintei si sportului. O deosebita realizare baconskyana. Citeam ieri ceva pe tema asta si radeam... La cateva zile dupa ce a fost semnat acest acord, care prevedea si schimburi de elevi si studenti, Coreea de Nord a inchis absolut toate facultatile pentru 10 luni si a trimis toti studentii la munca in fabrici, in agricultura si in constructii. Deci: cine vrea sa plece la un schimb de experienta? :))


16 comentarii:

ADRIAN spunea...

Da' la tehnici de jelire a conducatorului iubit n-ar mai fi locuri? Ca s-o intampla si la noi odata si o data ....

Lilick Auftakt spunea...

Crezi ca ne trebuie vreo specializare suplimentara? Eu i-am studiat ieri bine pe coreeni. Cei din primele randuri boceau cel mai tare si se tavaleau. Niciunul nu avea lacrimi, nu-i curgea nasul... Trebuie sa ai o expresie a fetei cat mai disperata. Femeile se scutura, tremura, dau din cap, sar...

radu spunea...

Pot sa inceapa prin a-i trimite la un training acolo pe cei de la IICCMER si de la NR. Sa invete si ei cam se boceste pt. conducatorul iubit. :)
Neamtzul mihail cam seamana la obraz cu Kim Jong Un.

ADRIAN spunea...

Pai cred ca trebuie ca odata ne ia pe nepregatite. La noi mai trebuie facute unele lucruri "cu curaj". Daca la aia deja e baiatul ala cu "un" in coada care si-a luat rolul in primire la noi suntem cam in urma. Adica o biata analfabeta care abia-si citeste un "discurs" in limba romana in PE e cam putin. Toate "doamnele" alea care au ajuns sus prin grija carmaciului trebuie sa stie si ele din timp cum sa se scuture, sa tremure si sa dea din cap ...
Hai ca iar sunt cinico-sarcastic si nu e bine in perioada asta de "lumina" si "caldura sufleteasca" :)

acuvio spunea...

@Lilick - Mâine vom sărbători 64 ani de Republică, un bun prilej pentru a ura preşedintelui nostru iubit La mulţi ani!

Lilick Auftakt spunea...

@acuvio, maine comemoram. Avem un eveniment la Cafeneaua Bratianu si la Statuia lui Carol.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, mie mi-ar placea sa-l vad pe Neamtu la masina aia de taiat sau turnat beton. :))

Lilick Auftakt spunea...

@radu, mie mi-ar placea sa-l vad pe Neamtu la masina aia de taiat sau turnat beton. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, de ce? Mie mi se pare ca esti prea luminat. :D

Lilick Auftakt spunea...

Ati vazut ce scrie handicapatul ala de Bleen? A baut azi-noapte cu Lazaroiu si s-au gandit ei bine ca Basescu o sa-l desemneze pm pe Nastase pana la urma. :))

radu spunea...

@Lilick, m-am amuzat si eu. Eu zic sa bea papagalii mai mult whisky cu Lazaroiu, poate fac si alte scenarii. Par egzamplu, Alma presedinte, Bleen premier, Dan Diaconescu presedintele Senatului si Talmacean lider la Camera Deputatilor.
Pe bune, astia parca sunt scenaristi la Cartoon Network sau Jet X!

Lilick Auftakt spunea...

Cred ca nu mai realizeaza cat sunt de penibili. :))

Arogantu' spunea...

Eu n-am inteles un lucru in legatura cu acordul semnat de Bacon Sky: de ce 'schimburi de studenti', cind cel pe care il slugareste doreste mai multi ospatari si tinichigii ?
Sau, ma rog frumos, alte meserii placute unei minti de marinar plimbat prin tavernele si bordelurile tuturor porturilor lumii ... :evil:

Lilick Auftakt spunea...

@Arogantu, nu stiu. Poate vrea sa mai scapam de ei... Cica schimburi de elevi si studenti, asa scrie in acord.


Plus ca ei nu au chelneri. Nu au ce sa ne dea la schimb. :))

Arogantu' spunea...

N-au chelneri ? Nici tinichigii - nici macar din aia atomici ?
Nu-i bai - noi le trimiteam ospatari si tinichigii, iar ei ne dadeau muncitori agricoli - ca aia nu stau prin circiumi in loc sa lucreze pamintul ramas pirloaga !
Pai - nu ?

Lilick Auftakt spunea...

Uite ca de tinichigii nu stiu... Poate sunt cativa, putini, la cat de putine masini au... Insa chelnerii sunt total interzisi. :D