16 mai 2012

Candidatii din sectorul 2

Cat de rau a ajuns Al Bano daca a devenit agent electoral pentru Neculai Ontanu? Iata ce declaratie a facut zilele trecute: "Ma simt ca acasa in sectorul 2. Primarul Ontanu da un impuls si un aer pozitiv". Si iti da si bani, tataie, sa le canti pensionarilor din sector Sharazan si Felicita!

In ceea ce priveste asemanarea dintre sectorul 2 si acel acasa, locul de nastere al lui Al Bano, puteti sa faceti si dumneavoastra comparatia, privind poza alaturata. Seamana ca doua picaturi de apa sectorul 2 cu Cellino San Marco, nu?

Despre ceilalti doi candidati nu merita sa scriu nimic, deoarece fac blat. Totusi... Daca Iliescu, finul pedelist al lui Ontanu isi mai face ceva campanie (aud ca pe banii Salii Palatului, deci ce il costa?), usl-istul Frumosu nici nu s-a aratat la fata, nimeni nu stie in sector cine e, ba unii nici macar nu stiu ca USL are candidat. Nu a iesit la lumina sa nu ne sperie cu frumusetea, probabil. La asa candidati, asa vot o sa vada. Canci. Eventual anulat!

10 comentarii:

Mihai spunea...

Poza e din sectorul 2? Nu recunosc zona.

Lilick Auftakt spunea...

Undeva la Baicului. Cum nu recunosti?

Mihai spunea...

Aaaa!!! Acum vad firele de la capatul troleibuzului! Ce troleibus trece pe acolo?

Lilick Auftakt spunea...

Hmm. 69.

GHITA spunea...

ati vazut si voi ca sectoru 2 e pe primul loc la reabilitari termice ... multumim domnu primar ONTANU AVETI VOTUL MEU

erma spunea...

ontanu e singurul candidat care face ceea ce promite. a promis locuri de parcare...asta a facut. a promis reabiltiare termica si parcauri ...a facut. a fost si recunoscut de the money chanel pentru asta.

GIGI spunea...

DOMNU ONTANU A REZOLVAT PROBLEMA DIN GRADINITE PRIN CONSTRUCTIA A 18 GRADINITE NOI IN SECTORU 2... MULTUMIM DOMNU PRIMAR ONTANU

Lilick Auftakt spunea...

Ghita, Erma si Gigi, mars la satra la Ontanu si multumiti-i acolo!

erma spunea...

lilick ..... daca nu vrei, nu vezi ce a facut bun ontanu in sector. dar statisticile o arata. a facut parcari, spatii verzi, gradinite etc. eu stau in 3 dar lucrez in sectorul 2 si vad diferenta in fiecare zi cand trec de la 3 la 2.

Lilick Auftakt spunea...

Atat esti de disperat incat sa pui in 5 minute peste 10 postari pro tiganu Ontanu? Nu votez manelisti, apevisti, basisti, sau blatisti tristi.

Chiliman e singurul candidat credibil. O arata si sondajele. http://promismetru.mediafax.ro/bucuresti