3 iul. 2012

Noii republicani, din nou fara ghilimele!

Cativa "inteligenti"de la Noua Republica s-au gandit ei bine-bine si ce si-au zis: "Hai sa punem de-un protest impotriva lui Ponta". Totul bine si frumos. Oricine are dreptul sa protesteze. Dar atentie, mare atentie, daca va alaturati unor proteste initiate de netoti. Aveti toate sansele sa va faceti de ras. Mai ales daca sunt cei de la Noua Republica.

De ce sunt netoti? Printre altele, au protestat ieri si impotriva lipsei ghilimelelor din teza de doctorat a lui Ponta. Foarte frumos, si ghlimelele pot fi revendicate, mai ales cand nu mai ai altceva de revendicat. Dar ce sa vezi? Ei sunt ultimii care pot protesta pentru furtul de idei. Acesti mici inepti au pornit din start, la protest, cu un furt. Protestul s-a numit, asa cum vedeti pe blogul Politeia, vrem o tara ca afara. Da, da, asa, pur si simplu cum am scris, adica fara ghilimele! Asa cum vedeti si in poza surprinsa la miting, pe care o atasez mai jos. Cu toate ca oricine stie ca "Vreau o tara ca afara" e titlul si refrenul piesei trupei Vunk,  iar baietii de la Vunk ar putea sa se sesizeze oricand, la randul lor, contra acestui furt intelectual. Ca sa ii invete minte.:D

P.S. - Culmea e ca nu e prima data cand cei de la Noua Republica calca stramb din punctul asta de vedere. Chiar inclin sa cred ca le lipseste total imaginatia. Si cate o doaga. Sloganul lor, "Miscarea prinde radacini", e si el imprumutat de la Realitatea Tv, din campania "Romania prinde radacini". Iar ultima data cand au aparut toti in public, cand s-au infiintat ca partid, mai multe persoane prezente in iarna in Piata Universitatii, in frunte cu cei de la Militia Spirituala, au sesizat un alt "imprumut" de slogan, ce aparea scris pe pancarte la Arhitectura in ianuarie: "Inceputul sfarsitului lor". Si, sa fie clar, in Piata, in iarna, cand se striga din toti rarunchii impotriva liderului republicii (mai veche sau mai noua), n-a vazut nimeni picior de neo-republican pe-acolo. Cu sau fara slogan.


10 comentarii:

Anonim spunea...

Plagiatul, ca sa zic asa, se tine lant...Robert Turcescu , in emisiunea de la B1 , a copiat cu nesimtire titlui unui excelent volum de interviuri al lui Adrian Paunescu " Sub semnul intrebarii".

Lilick Auftakt spunea...

A aparut acum la B1 si un nebun, care spune ca Androneasca trebuia sa citeze un ofiter DIE, (adica sa il deconspire cu alte cuvinte) pentru ca a plagiat documente obtinute de acesta in spionaj extern. :)))))

barack spunea...

Theophyle politeia are niste dosare penale pentru inselaciune,trafic de influenta si hartuire sexuala.Si aici incearca sa-si plagieze stapanul Basescu!!:))

Lilick Auftakt spunea...

Wow!!!

Lucia Verona spunea...

Shakespeare nu s-a plîns pentru aia cu "începutul sfîrşitului", nici pentru alte "împrumuturi". S-or fi prescris? :)

Florin Matei spunea...

,,Republicanismul'' ăstora - observi ghilimelele - este băsism pur. Ca să-i parafrazez, în sens invers, ei atâta ştiu: sus Băsescu! Iar dacă mesajele lor publice nu denotă pic de originalitate, e pentru că efectiv nu-i duce mintea.

radu spunea...

@Florin Matei, ai dreptate. Al lor e basism pur, pentru talibanii telectuali. PD are un basism diluat, pentru "poporul de jos". Asta se cheama diviziunea sociala a muncii :)
Din 2004, Neamtzu, imberbul cu fundamentalism in sange, s-a specializat in agitatie si manifestatii de strada. Baietii astia instructati in America isi apara reteaua. Luati-le urma: Neamtu-Funeriu-Vlaston-Mistretu-Kamikaze-Contributors-ICR si asa mai departe.

Lilick Auftakt spunea...

Lucia, Shakespeare nu l-a cuoscut pe Basescu. :))

Lucia Verona spunea...

@Lilick
Ba cred că l-a cunoscut. "Cinstitul Iago", de exemplu. Şi mai găsim.

Anonim spunea...

Chrysthyan

Ma ierti ca ma folosesc de blogul tau ca sa ma exprim...
Da, sunt unul din cei care si-au facut lucrarea de diploma pe bune, cu cercetare in laborator.
Ca Ponta si-a cumparat o diploma sau fosta Voss... mi se falfaie, asta era un obicei prin universitati daca aveai bani.
Domnul Basescu nu a avut prea multe studii, nici macar cand a facut disparuta flota. Sunt convins ca orice idiot putea semna un contract prin care dispareau sute de nave.
Vedeti voi Basescu e tupeist, si de ce? Pentru ca puterea lui se bazeaza pe slabiciunile oricarui politician din Romania, Iliescu era presedinte cand asta infunda flota, Constantinescu cand asta ne vindea gropi in loc de autostrazi... ce sa zic... MARE SMECHER, i-a facut pe toti.
Deci un handicapat sta si f... in gura pe toata lumea pentru ca are diplome si merite...
Ha, ha, ha... presedintee care a disturs tara. PCEausescu l=as mai fi iertat, pe asta niciodata.
Si daca mai aveti chef de pariuri... da, Transildania, eu nu mai am chef sa traiesc in tara asta. MIzeria asta morala din Romania ii face pe oameni sa se sinucida si nici eu nu ma simt mai bine.