25 iul. 2012

Cenaclul Mihaileanu continua

Si astazi, miercuri, la ora 20:00, va asteptam in Piata Sf. Stefan la "Cenaclul Mihaileanu"




5 comentarii:

Scrie opinia ta spunea...

Sa'ti spun sincer parerea mea: de o perioada de timp, mai exact de la episodul Chiliman, am observat o distantare, ceva care s'ar putea interpreta ca "daca'si rupe Antonescu gatul nu e foarte rau".

Parerea mea este ca va fi foarte rau.
Desi il consider pe Antonescu cu 10 clase peste toti ceilalti din politica, am convingerea ca Antonescu a facut greseli majore. Asta nu e in primul rand spre critica lui, cat spre salvarea Romaniei.

Deci:
Antonescu a gresit groaznic cand a acceptat baremul de 50%.(iar eu il consider pe Antonescu cu 10 clase peste toti ceilalti din politica)

Eu inteleg ca a sperat ca potoleste Europa, insa nici vorba, Europa nu are principii (cati auzi din Europa ca se ingrijoreaza la ideea lui Basea de boicot?). Europa prin reprezentantii ei este o CURVA. Iar Antonescu, in ideea de a arata ca e un presedinte altfel a gresit, pt ca deznodamantul este ca Basea face boicot, Europa n’;are probleme cu asta, iar romanii raman cu ticalosul de Basescu pe cap.

In loc sa zica ceea ce a spus si sa;i trimita pe europani la plimbare pana pe 29, a cedat nepermis, se vad rezultatele.
Nu aveau ce ne face europenii flasnetele lui Basel, referendumul era perfect legal fara cvorum, ei doar presau sa se impuste astia de la USL singuri in picior. Au facut’o pt ca sunt onesti si fraieri. Cu ticalosii trebuie sa nu ai remuscari, pana nu’i strivesti nu te opresti.

Acum ce se mai poate face sunt 2 puncte:

1. Ponta sa dea o ordonanta de urgenta pt eliminarea cvorumului. Ar fi corect la boicotul lui Basea, ar fi un act de curaj pt salvarea Romaniei.

2. Sa scoata oamenii in strada dupa referendum: din 7-8 milioane cat vor vota DA, s’or strange 4-500 de mii sa preseze pe palatul Cotroceni miercuri, cedeaza Basea bine, daca nu il linseaza.

Daca nu se strang din 8 milioane de votanti anti-Base cateva sute de mii sa ceara demisia si sa se suie pe Cotroceni, atunci Antonescu a avut dreptate, neamul asta este de kkt, de mamaligari nu merita nici un sacrificiu, sa’l aiba pe Basea adanc, sa’i spele pe creier pe toti si sa’l puie pe viata.

Cam asta e situatiunea

PS: Compara situatia cu cea a lui Orban din Ungaria (a comis'o adanc si foarte rau), insa tip care deasemeni are poporul in spatele lui, vezi reactia Europei si normal ne intrebam de ce e altfel la noi?

Pt ca n'avem coaie(scuza'mi expresia)

Lilick Auftakt spunea...

Scrie Opinia Ta, cu iesitul in strada al romanilor eu nu am nici cea mai mica speranta. Nici macar 1%. Am iesit la toate protestele in ultimii doi ani, asa ca sunt lamurita. Chestia asta cu milioane in strada e de domeniul fantasticului deja.

Scrie opinia ta spunea...

Atunci e clara treaba... Basea pe vecie

Scrie opnia ta spunea...

Inca o chestie, I'am scris lui Marga, i'am scris lui Ponta, i'am scris si lui Radu Tudor si Ciutacu(lor doar ca sa produca celorlalti, organizatorilor), in ideea ca se pot aduna voturi din diaspora daca accepta sa votam cu certificat de nastere si declaratie ca nu am cerut retragerea cetateniei. Pt ca aceste 2 chestii ne valideaza ca cetateni romani cu drept de vot.

Raspuns zero, sa aiba ceea ce ii asteapta atunci.

Lilick Auftakt spunea...

MAE se misca destul de slab, din ce am inteles si eu de la altii din diaspora. Uite doar o informatie:

http://aliantadreptei.wordpress.com/2012/07/24/consulatele-remit-in-regim-de-urgenta-pasapoarte-provizorii-tuturor-cetatenilor-romani-care-nu-ar-mai-poseda-un-act-de-indentitate-valabil/