6 mai 2010

Sa traiti fooarte bine!

Vai, nici nu va imaginati cat ma bucur. Imi trecuse prin cap, in campania electorala, sa arunc zvonul ca se vor micsora pensiile si salariile. Nu am facut-o si acum imi pare rau. Sigur, nu toti pensionarii merita asta. Dar sunt multi care l-au votat cu incredere pe Basescu, de frica sa nu vina la putere "comunistul Geoana". Ei, pentru aia nu am pic de mila. Nu am pic de mila nici pentru profesori sau doctori, care au preferat sa plece capul si sa se faca ca nu le pasa de nimic, numai sa nu iasa la greva. Acum au fost numiti toti... imbuibati. Sa va fie rusine, imbuibatilor. Hahahaha! Votati Basescu!

25 de comentarii:

FREELY spunea...

Pe cuvantul meu ca esti gand la gand cu mine! Vorba lui Badea:"Sa-i vad ca se tavalesc in chinuri,pe toti mosii care l-au votat pe Basescu ,si care imi radeau in nas si-mi spuneau ca Antonescu e un ratat cu Geoana cu tot,si ca bine ca a castigat Basescu,ca merita!" Ei bine,acum o merita toti astia! O pling pe mama si pe toti cei care au gandit cu capul pe umeri ca astia ne vor duce de rapa si nu oricum,ci intr-o mare dictatura. Am fata in anul VI la Carol Davila si ma gandesc cate nopti nedormite si cate examene a mancat pe paine,cate ore prin spitale,cata dragoste de meserie,si ce-o asteapta?!Minus 25% dintr-un salariu de 900 de lei?Ati auzit ceva despre ce anume a facut guvernul lui de 2 ani? Ati auzit ceva concret despre cheltuieleile lor? Nimic! Noi meritam absolut tot ce ni se intampla.....suntem prea lasi ca sa fim uniti si sa-i obligam SA PLATEASCA. Cine ne spune care-i gaura dupa 2 ani de guvernare Basista?Nimeni....

Cristina spunea...

Eu am "norocul"sa lucrez in firma privata, am 1100 ron salariu si o duc bine...:)) Sotul meu are ghinion, ca e somer si o sa ia si mai putin decat lua (nu ca as fi facut mare branza cu cei 700 ron ai lui). Fiica mea primeste mirobolanta alocatie de 42 de ron, arhi-suficienta sa o cresc si sa-i ofer tot ce-i trebuie...:))
In schimb, o cunostinta de 22 de ani, cu liceul terminat cu greu la seral, dar cu certe aptitudini in materie de sex oral la portocaliul potrivit, tocmai a fost angajata ( in luna martie) cu 1500 ron lunar la Agentia de plati in agricultura. Si se vaita toata ziua: vai, trebuie sa pun stampile pe vreo 15 dosare zilnic!!!Greu al naibii...
Partea cea mai proasta e ca nu vor suferi TOTI cei care au votat fericiti cu jigodia. Cei mai multi dintre ei vor fi bine merci in continuare.Fraierii vom fi tot noi.
Cat despre diaspora, care ne-a facut cu toata dragostea "binele"asta, le doresc din suflet sa aiba si ei parte macar de o treime din kktul pe care noi trebuie sa-l mancam zilnic.Cu supliment pentru basarabeni, care ar trebui sa beneficieze de acest tratament de vreo 10 ori pe zi.
Iata-ma si xenofoba.

Micawber spunea...

Nici eu n-am o mila deosebita pentru nimeni.

Acum astept sa iasa liderii de sindicat sa explice cat de responsabili sunt ei si cum au cazut de acord cu guvernul ca e bine sa se faca cum zice Basescu.

Perfect de acord, bine le face.

zincabeiu spunea...

Tot respectul pentru mandra Elada !Inca o lectie de demnitate. Si eu ma bucur pentru masurile luate astazi de Satana. Nu voi abdica de la principiile mele, chiar daca pensia mea este de 8oo lei.Raman un om liber.

Lilick Auftakt spunea...

@Freely

A spus ca e solidar cu guvernul lui de escroci. Si ne-a cerut si noua solidaritate. O sa ii dam. Ce ii dam? Imi rasuna in minte un cuvant, rostit de el, candva...

Lilick Auftakt spunea...

@Cristina

"Partea cea mai proasta e ca nu vor suferi TOTI cei care au votat fericiti cu jigodia. Cei mai multi dintre ei vor fi bine merci in continuare." L-au si votat destui. Imi pare rau ca nu vor suferi chiar toti cei care l-au votat, dar poate vor mai urma astfel de masuri.

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber

Ah, de mincinosii de sindicalisti, cu o mie de fete, uitasem.

Lilick Auftakt spunea...

@ZincaBeiu

Sigur, asa vom ramane. Asa te nasti. Dar sa ii vad pe aia cu gandul numai la punga portocalie cu pesti stricati, primita mita electorala. Aia ce vor face?

Elisa spunea...

baselu a confirmat azi ca el este seful guvernului,ca el insusi este guvernul si mi se pare normal sa nu se autoremanieze.
Cruella este iarasi la antena 3 si "explica" masurile..cica nu se reduc salariile cu 25 % ci fondul de salarii ceea ce inseamna ca ministrii pot face asta cu reducere de personal.
Eu zic sa reduca personal de la guvern fiindca fiecare minister are cateva mii de de angajati.Sa-i reduca pe aia care fac cafele,care anunta sefii sa se scarpine in.... pe cei care stau pe messinger la servici pe cei care le fac lor de mancare aproape gratis si asa mai departe.Si daca nu-i suficient atunci sa intre fiscul in actiune,sa-si faca fiscul serviciul pentru care este legitimat si sa scoata diferenta de bani din averile nejustificate.Si daca tot nu-i destul atunci sa renunte la salarii ei,cei care ne conduc,o jumatate de an,ca au venituri colaterale din ce sa traiasca.
Si daca tot nu ajunge ca sa iasa din criza atunci sa nu faca nimic din toate astea insa sa plece in corpore tot guvernul,sa se declare incompetenti .

Anonim spunea...

Citez din Basescu (dati drumul la beep)
MOOYE, am spus!
Pt Basescu si sustinatorii lui.

Lilick Auftakt spunea...

@Elisa

Nu pleaca nici morti. Nu vezi cum se tin de scaune? Dar, de fapt.. de ce sa plece? Sa deconteze electoral totul.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Da, e un citat corect. :)

Augustin Radescu spunea...

Acum vreo 6 ore postam pe blogul meu, la http://augustinradescu.blogspot.com/2010/05/mai-vrea-klaus-johannis.html ceea ce eu consideram ca se impune cu necesitate. Pentru ca acum, mai acut decit oricind, trebuie sa ne intrebam: Ce-i de facut? Aveti (si) alte idei?

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin

Incep si eu sa ma gandesc daca mitingurile pasnice nu sunt inutile...

Doar Libertate spunea...

Lilick, gand la gand cu bucurie, eu sper, pentru unii care au pus stampila pe el, sa mareasca TVA-ul la 45%. Pentru ca Basescu ne-a scapat de comunistii lui Iliescu. E, asa mai merge. Tocmai vorbeam cu cineva care l-a votat pe Basescu si care acum il uraste pentru ca va avea pensia mai mica. Habar nu ai cata satisfactie aveam cad ii venea acesteia sa planga ca-i ia statul 160 RON din pensie. YES

codeus spunea...

dar eu ce voi face? daca taie 15% din pensie, traieste Cody cu 350 de ron, nici cu actuala nu stau pe roze iar cu 350 o sa fie jale

Lilick Auftakt spunea...

@Petrisor

Yes! Si eu am auzit un astfel de comentariu azi... Iarta-ma, dar sunt si eu cinica. Imbecilii portocalii au fost destul. Imi pare rau pentru cei care nu l-au votat si acum sufera, dar ma bucur pentru fiecare banut luat de la cei care l-au votat. Deh, victime colaterale..

Doar Libertate spunea...

Lilick, eu zic ca ala care a pus stampila de vot pe alcoolist va suferi mai rau decat cel care au votat impotriva lui

Lilick Auftakt spunea...

@Cody

M-am gandit la tine, normal. Cred ca esti printre primii la care m-am gandit si chiar am vrut sa te sun.

Lilick Auftakt spunea...

@Petrisor

Mai, sper. Cum am avut si eu remuscari ca l-am votat pe idiot in 2004, sper sa aiba si aia. Sa ii usture.

neinfectat de ipocrizie spunea...

Si-au luat-o din plin toti manelistii. Imi pare rau pentru cei care nu l-au votat.

Va urma mai devreme sau mai tarziu si cresterea impozitelor pentru toata lumea.

Lilick Auftakt spunea...

Acum, acum vine...

Shadow spunea...

@lilick

Eu nu pot sa ma bucur chiar daca unele victime au votat cu basecul si portocali. Pt ca au fost manipulati, pt ca au crezut ca acestia vor face "ceva" pozitiv. Pt ca nu au inca cultura politica si pun facil si usor "boticul" la demagogie si populism. NU eu nu pot sa ma bucur cand unora (multi din ce in ce mai multi) le va merge si mai prost.

Florin Puscas spunea...

Aşa... şi de era Geoană ce ar fi făcut? Hmmm... oare ce... stai să mă gândesc... ori ar fi tăiat din pensii şi salarii ori ar fi mărit fiscalitatea (a doua e mai probabilă pentru că e mai de stânga). Deci varianta asta era inevitabilă din moment ce nu s-a luat la începutul anului 2009 (atunci ar fi fost ceva mai blândă poate).
Ce alte propuneri aveţi? Mi-a plăcut luciditatea Alinei Gergiu şi revehicularea unor propuneri. Asta cu "să trăiţi foarte bine" pare doar un disc blocat... îmi pare rău că trebuie să zic asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Florin Puscas

Geoana nu s-ar fi bagat peste primul-ministru. Clar?