30 iul. 2010

Adevarul? "Ceea ce consider ca e bine pentru mine" - Elena Udrea


Pe Elena Udrea si Traian Basescu ii leaga nu numai o relatie extrem de apropiata, ci si o extraordinara potrivire de caracter, apetenta pentru scandaluri a fiecaruia fiind extrem de cunoscuta. Poate ca, de aceea, sunt adeseori priviti ca un cuplu, si exista o tendinta - ca si in cazul Ceausestilor - de a fi luati ca un intreg, ca o lighioana cu doua capete.

Este cu atat mai interesant sa vedem cum gandeste cu adevarat unul din membrii acestui cuplu, in cazul de fata Elena Udrea. Am gasit un interviu mai vechi al doamnei Udrea, un interviu neconventional, acordat in anul 2005 ziaristului Eugen Istodor de la Academia Catavencu.

Din interviu reiese limpede ce gandeste Elena Udrea despre notiunea de "adevar", despre sotul sau (la care se refera folosind apelativul “domnul Cocos”, in timp ce la presedinte se refera simplu cu "Basescu"), despre cat de mult ii plac banii si despre faptul ca... ne va povesti abia peste zece ani daca este sau nu iubita lui Traian Basescu. Cititi va rog mai jos. Interviul incepe cu multumirile autorului:

"Le multumesc colegilor, consilierilor, prietenilor Elenei Udrea pentru ca au sfatuit-o sa nu-mi dea acest interviu. La fel de mult ii multumesc presedintelui Basescu fiindca, avind treburi prin cabinetul sau de lucru, tara, mi-a permis sa ma joc de-a interviul cu sefa sa de cancelarie. Multumesc inventatorului vopselei blond. Multumesc inventatorului decolteului. Multumesc primaverii ca a venit.

Principii

Rep.: Ce principii aveti?
E.U.: Principiul meu de baza este sa nu am principii… nu chiar! Unul dintre principii este ca nu mint! Mai rau, spun intotdeauna ce gindesc. Or, la asta ma gindesc de dinainte. O prietena mi-a spus: "OK, nu minti, dar de ce e nevoie sa spui intotdeauna ce gindesti?". Mai rau, sint foarte orgolioasa si-mi asum orice parere personala.

Rep.: Si domnul Basescu?
E.U.: Basescu e omul momentului, cred ca a cistigat cu sinceritatea asta dezarmanta. Spune exact ce are in cap in momentul acela.

Rep.: In fata ce va spuneti?
E.U.: In fata mi-a spus sa nu mai port decolteuri asa de adinci. Na, oricum m-ati fi intrebat.

Oameni

Rep.: Ce tip de om va place in jurul dumneavoastra?
E.U.: Oamenii sinceri! Curajul de a-ti asuma ce gindesti este OK. A, ca oamenii au interese, pot sa inteleg. Simt cind sint folosita. Am "facut studii", ca orice fata, am vrut sa spun femeie, dar cind am venit eu din provincie eram o tinara domnisoara! Viata in provincie e altfel. Discutam mereu lucruri ce ni se pareau noua profunde, intelectuale de la la la la… teorii asupra vietii.

Rep.: Originea omului? Cum se fac copiii?
E.U.: E, nu, nu chiar asa de banale, nu eram asa naivi! Adevarul, prietenia, mi s-a dezvoltat aceasta aplecare spre analiza!

Rep.: Domnul Basescu?
E.U.: Deci dumnealui este subiectul interviului! Barbatii sint mai pragmatici si nu au chef de filosofii sterile. Are o intuitie exceptionala in timp real, mie mi-ar fi luat, aha, ani de cugetari ca sa pot trage concluzii pe situatii imediate.

Adevarul

Rep.: Ce e adevarul?
E.U.: Adevarul meu, ceea ce consider ca e bine pentru mine.

Rep.: Ce inseamna multumirea?
E.U.: Acum, momentul acesta! Trebuie sa va spun, fiindca mor sa va spun! Desi m-am gindit sa nu va spun, va spun ca eu am obtinut in viata tot ce am vrut, iar la un moment dat am vrut sa fac politica, probabil din acel impuls de a conta, am vrut sa contez. Puterea nu vine de la bani. Mi-am dorit sa fac politica. Astazi fac, si la un nivel la care nu am sperat.

Sint fericita pentru ceea ce mi se intimpla. Bun, sint tinara, ma rog, oarecum tinara, am timp sa cresc, sa astept, nu vreau sa ies din politica, abia am intrat, nu vreau sa ma retrag, nu vreau sa fac copii deocamdata, dar ma bucur ca am reusit sa fac si asta. Poate e buzduganul lui Fat-Frumos, pe care l-am aruncat si vin dupa el.

Rep.: Basescu e fericit!
E.U.: Da! Constatam aseara un lucru…

Rep.: La ce ora?
E.U.: Unspe, douaspe noaptea… constatam ca are nostalgia primariei. A iubit primaria! Cum sa spun, ii place ceea ce face acum, cred ca este presedintele pe care acest popor il merita. Cred ca ne-a iertat Dumnezeu pentru ce-om fi facut noi, romanii.

Mincaruri

Rep.: Ce mincaruri va plac?
E.U.: Uite, nu v-o spun!

Rep.: Ce este de spus?
E.U.: Uite, la aperitiv, caviar, as bea sampanie, dupa care fasole cu ciolan!

Rep.: Basescu?
E.U.: Eu nu stiu cum traieste. Nu maninca, nu doarme. Din ce am vazut, ii plac ciorba de pui si supa de pui cu galuste.

Banii

Rep.: Aveti banii domnului Cocos!
E.U.: Domnul Cocos e sotul meu, ce se intimpla, eu cind l-am cunoscut pe domnul Cocos aveam banii mei, acelasi orgoliu m-a facut sa nu stau pe banii domnului Cocos, fiindca am vrut sa fac ce vreau eu. Bun, banii mei nu se pun cu banii domnului Cocos, om de afaceri de succes. Asta apropo de banii domnului Cocos, nu am stat niciodata pe banii domnului Cocos! Ba chiar eu si domnul Cocos sintem parteneri de afaceri. Bine, imi plac banii rau! Dar nu sint totul. Dovada? Sint aici si ma minunez de mine ca nu-mi pasa.

Rep.: Basescu?
E.U.: Un milion sau zece e acelasi lucru pentru Basescu!

Culori

Rep.: Ce culori va plac?
E.U.: Negru, nu stiu de ce. Am facut cindva achizitii importante de negru si acum ma intreb privind dulapul: azi cu ce ma imbrac?

Rep.: Basescu?
E.U.: Bleumarin!

Decolteu

Rep.: De ce purtati decolteu?
E.U.: Asa! Asa!

Rep.: Sini mari, mici…
E.U.: Cum vi se par dumneavoastra?

Rep.: Potriviti!
E.U.: Asa imi place mie.

Rep.: Fata de la tara, ce ne arata ea!
E.U.: Sint o femeie ce-i place sa fie admirata.

Rep.: Puteti fi admirata pentru inteligenta, unghii prea mari…
E.U.: Haideti, ca nu sint mari!

Rep.: Pentru dinti!
E.U.: Sint admirata pentru o groaza de lucruri. Am un decolteu frumos. Orice femeie vrea admiratie! Nu sint o complexata!

Rep.: Bine, dar toti mirlanii se benocleaza la sini!
E.U.: Ati zis bine!

Rep.: Decolteul, dar chelia?
E.U.: Nu stiu, e chiar simpatica suvita asta! Cred ca s-a incapatinat!

Rep.: Cum arata domnul Cocos?
E.U.: Cu calvitie.

Rep.: Dar nu cu suvita!
E.U.: Nu. Domnul Cocos sint absolut convinsa ca ar vrea sa-i semene.

Iubita?

Rep.: Iubita lui Basescu?
E.U.: Stiti de cind astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot sa va raspund peste zece ani?"

4 comentarii:

Shadow spunea...

@lilick

Doamne ce "zero absolut" am simtit citind raspunsurile "duduiei". Cum este posibil sa ai o asemenea "panarama" pe post de reprezentant de marca si ministru intr-un partid.
Pe cuvant ca citind ce spune "individa" imi dau seama din ce in ce mai bine cata putere de adevar are zicala romaneasca "tacerea e de aur". Dar "fudulii" nu pot "tace". Ei se considera "lipsiti de complexe" daca vb fara sa spuna nimic.

Doux Rêve spunea...

Profund... foarte profund... ma refer, desigur, la modul de a gandi.
Vreau sa-I multumesc pe aceasta cale lui Dumnezeu pentru privilegiul de a putea spune ca Elena Udrea e contemporana mea!

Andreeea spunea...

Dna Udrea este complet independeta si isi face treaba foarte bine.

Andreea spunea...

...Chiar daca la inceput a facut si putin sex oral cu Basescu.