29 iul. 2010

Adio, pica frunza! "Udrea, demisia!"





















Ne-am tras slogan. Simplu si clar: "Udrea, demisia!" Cine vrea si cod, la Anca Radu pe blog.

P.S. - Faptul că logoul a fost făcut public, pe diferite surse, cu o zi înainte a fost, potrivit ministrului, o bună strategie de marketing. „Chiar îi felicit pe cei care au dat informaţiile”, spune ministrul. - Adevarul

P.P.S. - S-a incheiat si sondajul cu antipaticii de la PDL. Arata asa:
1.Udrea
115 (52%)
2.Videanu
37 (16%)
3.Voinescu
33 (15%)
4,Berceanu
18 (8%)
5.Preda
10 (4%)
6.Blaga
6 (2%)

18 comentarii:

Plano10 spunea...

Nutzi le-a soptit chinezilor ca in Gradina Carpatica sunt multe ...locuri virgine si neatinse :)
Cam delasatori ingrijitori prin aceasta gradina! :roll:

Augustin spunea...

As vrea si eu codul, dar la anca radu pe blog sint interzis. Mi-am permis cindva sa intreb cu ce sint discursurile lui Crin Antonescu MONUMENTALE (n-am mai auzit de-astea de pe vremea lui ceasca si as vrea nici sa nu mai aud)si mi-a zis ca de la un nenorocit de PSD-ist (nenorocit oi fi, dar PSD-ist chiar NU)nici nu se astepta sa inteleaga. Si, ca sa fie mai convingatoare, a decis sa nu mai am dreptul de a posta vreun mesaj pe blogul ei. O fi liberala, aceasta anca? N-o fi?
Prin urmare, se mai gaseste si altundeva acest cod?

Lilick Auftakt spunea...

@Plano. :)))

@Augustin, ti-l dau eu. Daca imi lasi aici adresa. :)

vali plesca spunea...

nu se exista institutia demisiei in romanika, sa fim seriosi. dincolo de balbaiala in sine (eufemism, bineinteles), mai grav e altceva> placerea asta a politicienilor romani de a face, pe bani multi, branduri de tara - daca nu ma insel, ministrul si brandul -, dar nimic pentru a atrage cu adevarat turisti, de la infrastructura, pana la supravegherea stricta a normelor de conduita in turism...

ADRIAN spunea...

@Plano10 : :)) asa e, Nutzi a uitat sa spuna ca "neatins" inseamna la noi ca nimeni nu trece cu anii sa adune pungile, conservele, PETurile, mormanele de rumegus si alte alea ce poti gasi pe toate raurile, la toate izvoarele si in toate poienitele unde e posibil sa-si instaleze romanul un gratar si unde poate sa ragaie o bere la bidon de plastic 2,5 litri ... "virgine" inseamna probabil ca acolo nu s-a aruncat inca niciun prezervativ folosit. sau ar mai putea sa insemne ca nu exista domeniu internet pentru asta :))

Hendrix spunea...

Eu cred ca avem de-a face cu un SCANDAL provocat deliberat de madam nutzi, adica este o diversiune! Simplul fapt ca logo-ul a ajuns ,,pe surse'' in presa cu o zi inainte arata clar despre ce ste vorba. NICIODATA n-au transpirat in presa informatii reale din viata interna a pedeleprelor, NICIODATA! Tot ce a ajuns in presa a ajuns doar ,,pe surse'', adica AU FOST DATE presei chiar de catre pedelepre!
Constat ca de ceva vreme incoace nu trece o zi fara un scandal cu madam nutzi. Este drept ca si presa are mare grija sa amplifice orice SCANDAL. Totul se face de fapt in slujba nutzicii, exact pe calapodul ziarelor de scandal. Care este politica lor? Daca nu faci scandal, nu existi!
@Augustin Mey tovarase, tu te dai drept victima inocenta a Ancai Radu?!?!?! Dupa stiul tau tovarasesc de a te da drept victima mirosi de departe a portocaliu! Daca intr-adevar ai fost banat nu ai fost pentru acea intrebare ,,inocenta'' ci probabil pentru injuraturi aduse de un marlan ca tine unei adevarate doamne. Anca Radu scrie prea frumos ca sa vii tu, un rahat cu ochi, sa te intrebi: O fi liberala? N-o fi? Abia aici iti dai arama pe fata, mey tovarase portocaliu! Scopul tau era acela de a o denigra pe Anca Radu, de a pune in mod securist anumite indoieli in privinta ei. Esti o mare jigodie, mey tovarase, pacat ca existi!

Vania spunea...

În principiu, aş pune bannerul, dar mi-e scârbă s-o văd pe târfă şi să-i pomenesc numele...

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, ah. Abtine-te! Il stiu pe Augustin. Nu e portocaliu deloc.

In legatura cu prima parte: sa stii ca si data trecuta, cu land of choice, ea a scapat cu o zi inainte piesa, pe piata. Stiu si prin cine.

Lilick Auftakt spunea...

@Vania, hai s-o numim altfel! :)

@Vali, de unde? Doar Udrea e cu brandurile.

Hendrix spunea...

@Lilick Exact ce spuneam: de cate ori au nevoie pedeleprele de un SCANDAL( mai exact o diversiune!) lanseaza in presa, adica ,,pe surse', stiri de genul Land of choice sau povestea asta penibila de acum cu frunzulitza verde. Agenti portocalii de presa care sa preia imediat ,,stirile'' sunt destule si se stiu prea bine. De ce diversiune? Pentru simplul fapt ca saptamani in sir se va toca la nesfarsit aceste subiecte, lasand la o parte lucruri importante! De asta spun ca avem de-a face cu o noua diversiune!
Vad ca esti foarte sigura si de acest @Augustin! Foate interesant cum toti cei pe care tu ii aperi, spunand ca nu sunt portocalii, dau tare in liberali! Pe mine m-a enervat la culme doat TUPEUL lui de a se da victima a Ancai Radu. Iar intrebarea lui din final, daca o fi Anca Radu liberala sau nu, mie mi se pare extrem de rauvoitoare. Tie nu?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, cand a dat tare in liberali Augustin? A, ca a avut ceva cu Anca Radu. E altceva. Anca s-a certat cu multa lume. Nicio problema. Hai, te rog, termina cu insinuarile.

Augustin spunea...

@Lilick
1)Multumesc, am rezolvat !
2)Despre @Hendrix, sper din tot sufletul ca nu este liberal si nu este prieten cu tine. Fiindca « dragalaseniile » lui soft (tovarase, portocaliu, securist) sau cele hard (marlan, rahat cu ochi, jigodie) pe care mi le-a adresat il dezonoreaza atit pe el cit si pe ai lui. Si l-ar fi costat doar doua clicuri sa intre pe blogul meu si sa ma cunoasca. Asta e !

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin

2) Este! :)

lehman25 spunea...

Interesant blog . Felicitari !

Brad spunea...

Uite si un eventual "imn":

http://www.youtube.com/watch?v=BlEjqIK0L6w&feature=related
sau
http://www.youtube.com/watch?v=ViOr-hKlmYk

Sonerie ...
http://www.youtube.com/watch?v=u2dhafNco7k

Off topic ...de 2 saptamani sunt deconectat de la net dupa 5-1o min ... acum nu pot sa ma loghez la propriul meu blog ... daca stii ceva despre asemenea cazuri, da-mi un semna pe FB , te rog ...ar mai fi ceva "amanunte" ...

Lilick Auftakt spunea...

OK< vorbim pe fb.

Alin spunea...

Cred ca Nuti se chinuie in fiecare zi sa faca treaba chiar daca ziarele o pun intr-o lumina proasta.

Bogdan Xenopol spunea...

Hai ca s-a implinit visul. Si-a dat demisia.
Oricum nu asta e stirea zilei. Doream doar sa felicit calduros PNL pentru achizitia numita Placinta.
Aveti idee cu aceste actiuni unde vor ajunge voturile voastre ? Va spun eu : direct la ddd.
Huo ba, huo !