19 iul. 2010

Astazi incepe campania liberala "Noi facem economie"


"Liberalii au lansat vineri, 16 Iulie 2010, campania „Noi facem economie”, o iniţiativă a liberalilor din Bucureşti, o campanie de promovare a soluţiilor PNL de relansare economică a României.
„Prima problemă astăzi a României este problema economică, criza de soluţii, suita de aberaţii pe care actualul Guvern o produce zilnic, depreciind grav şansele economiei româneşti de a-şi reveni şi de a oferi şansa dezvoltării societăţii în ansamblul ei", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Campania se va desfăşura la nivel naţional, cu precădere în mediul urban, prin contact direct cu cetaţenii, până pe 1 septembrie 2010. Acţiunea se va adresa, în principal, reprezentanţilor clasei mijlocii, oamenilor din mediul privat.

Liberalii le vor prezenta românilor soluţiile economice proprii şi îi vor invita să îşi exprime susţinerea lor pentru acestea printr-o semnătură. De asemenea, îi vor invita pe români să-şi prezinte viziunea lor, soluţiile lor sau problemele lor concrete.

Liderul PNL a precizat că, în sesiunea de toamnă, parlamentarii partidului vor iniţia proiecte legislative menite să promoveze aceste măsuri, având în spate susţinerea a sute de mii de oameni care produc plusvaloare în România.

"Ştie toată lumea că Guvernul Băsescu-Boc-Udrea nu are soluţii economice, că prin acţiunile, hotărârile, deciziile, declaraţiile politice pe care le practică agravează starea economiei româneşti, dânşii au făcut o opţiune clară şi, văd, constantă în favoarea clientelei politice a PDL şi împotriva şi intereselor economiei româneşti şi implicit a cetăţenilor României”, a mai spus preşedintele PNL.

De aceea, a explicat Crin Antonescu, este momentul ca în România să se propună soluţii înţelese, acceptate şi susţinute de o categorie cât mai largă dintre cetăţenii României.

La rândul său, preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a afirmat că liberalii au lansat această şi pentru „a acoperi efectul mediatic al „vuvuzelelor” PD, care ne acuză că nu avem soluţii la criza economică’’.

”Totodată, lansăm această campanie pentru a demonstra echipei Boc-Udrea şi celorlalţi imcopetenţi care guvernează astăzi şi sunt la putere în România că românii nu mai pot fi manipulaţi, păcăliţi şi învrăjbiţi”, a declarat şeful liberalilor bucureşteni.

Scopul final al campaniei liberale este „îmbunătăţirea programului de guvernare pentru că guvernarea Boc are zilele numărate, iar România va avea nevoie imediat de o soluţie , a mai afirmat Chiliman.

De asemenea, a finalul campaniei, din centralizarea opiniilor şi propunerilor cetăţenilor, specialiştii PNL vor redacta şi publica o carte albă a rezistenţei românilor la atacul economic al guvernării Băsescu-Udrea-Boc împotriva României."
- Amos News

P.S. - Intre timp, pedelistii au inceput iar cu fanteziile sexuale.

8 comentarii:

Dan Stoica spunea...

Prima initiativa: http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7597836-ghise-lupta-lui-rezerva-valutara-bnr-luam-2-7-miliarde-euro-cheltuim-pentru-viata-romanilor.htm. Go, go PNL!
Dati-l naibii afara pe idiotul cu initiativa de mai sus si rugati-l pe Daianu sa se intoarca; cine stie, poate o sa va ierte...

Lilick Auftakt spunea...

Da, e idiot, am scris si eu undeva. Dar, Dane, doar pe idiotul asta l-ai vazut?

Dan Stoica spunea...

Ai dreptate, este plin Parlamentul... Dar nu o sa inteleg niciodata de ce i s-a facut faza aceea lui Daianu. Dar despre asta poate ar fi mai bine sa nu mai vorbim...

Lilick Auftakt spunea...

Cel mai rau e ca unii dintre ei sunt la guvernare.

Anonim spunea...

Apropo de fanteziile sexuale. Am ras copios cum doresc ei sa o intoarca. Si recunosc ca nu sunt asa sigur ca nu vor si reusi.

Anonim spunea...

"Campania se va desfăşura la nivel naţional, cu precădere în mediul urban".

Dar pentru mediul rural nu se face nicio campanie? Sunt si acolo intreprinzatori si agricultura e si ea ramura a economiei. N-are PNL de gand sa propuna si sa promoveze solutii si pe zona asta? Cu proprietarii de terenuri arabile, de livezi sau de paduri si cu crescatorii de animale nu se va discuta? Dar cu mestesugarii care produc obiecte de artizanat? Au si ei nevoie de sustinere ca sa poata "scoate capul" din mizeria in care se zbat, ca sa se puna pe picioare. Si locuitorii din zona rurala voteaza, stiti doar, si sunt mai constiinciosi in privinta mersului la vot decat orasenii. Pe la tara, pe unde nu "se prind" televiziunile de stiri, lumea nici nu prea stie cine e ala Crin Antonescu.

Mihaela

Lilick Auftakt spunea...

Mihaela, normal ca o sa se faca si acolo. Dar se incepe cu marile orase de unde de obicei pornesc schimbarile.

Corina spunea...

bai hotarati-va

e basescu - boc - udrea
e boc-udrea
e basescu-udrea-boc

nu de ala dar comunicarea e importanta LOL