25 iul. 2010

Purtatorii de succesuri ai Duduii

In drumul catre Co... PMB, Duduia probabil nu va avea purtator de cuvant. Vorbele dansei sunt, desigur, prea grele pentru fi purtate de catre altcineva catre urechile noastre. Stim prea bine ca doamna nu apeleaza la intermediari nici macar atunci cand vrea sa transmita, prin presa, mesaje de la propriii "admiratori". Doamnei ii place sa faca totul cu mana ei. Sau cu gura ei... Depinde de treaba. Totusi, uneori, are nevoie de altfel de "purtatori": de poseta, de umbrela, de portofel, de mapa, de succesuri. Pe doi dintre ei ii putem vedea deja in poza de mai jos. (Probabil Voinescu si Paleologu n-au fost surprinsi in imagine.)













Foto: Cotidianul
Update: Era sa uit de domnul care se simtea dator sa protejeze imaginea Duduii, pana la... "degetele de la picioare", gest prin care le-a indignat si scarbit profund pe surorile Coposu.

7 comentarii:

Costi spunea...

Lilick, ce zici de asta:

"Sweet opoziţie sweet :) Păi e chiar cool să faci opoziţie ca în România. Nu faci nimic şi creşti în sandaje ca Făt-frumos... totul în cea mai bună tradiţie a votului Contra şi nu Pentru. Dar nu-i bai - dacă eşti contra nu faci altceva decât să te sui pe valul popular care într-un timp oarecare te va duce la putere.

Stau, mă uit şi mă crucesc... La această oră mai sunt în ţară puţini lideri ai Opoziţiei. Cei mai mulţi sunt în vacanţe peste hotare. Păi să le fie de bine, numai că nu prea ai cum să faci politică din deplasare şi mai ales să mai şi comunici ceva fraierului ăluia căruia îi cer votul. Aaaaa... să nu înţelegi cumva că nu înţeleg că suntem în secolul XXI şi că trăim în satul universal, numai că una e comunicatul despre orice şi alta e să şi spui ceva.

Păi să o luăm aşa... Victor Ponta e plecat pe Riviera franceză (cel puţin aşa susţin "prietenii" de la UNPR), Adrian Năstase circulă în nesfârşitele sale drumeţii prin Europa, Mircea Geoană "în vizită de lucru" pe la Marele Licurici, Crin Antonescu e iar cu naveta la Bruxelles - partea internaţională. La fel sunt şi cei din conducerile centrale ale celor două partide surori de suferinţă - care cu avionul, care cu maşina, care cu iahtul :))) şi evident nu prin România.

În timpul ăsta, la Bucureşti, Puterea face prostii peste prostii, iniţiază porcării după porcării şi Opoziţie nimic. E în vacanţă cu DO NOT DISTRUB! Dai cu tunul şi nu găseşti vreunul de la Opoziţie care să comenteze ceva - aaaaa... şi dacă îl găseşti ai toate şansele să nu scoţi nimic de la el din te miri ce cauze - beutură, nuntă, parastas, petrecere de familie, botez, moţ...

Interesant e altceva - Puterea "încearcă" suplinirea opoziţiei prin critici interne. E drăguţ să observi cum sondajul IPP lansat joi chiar din interiorul PDL a creat mai multă dezbatere şi zbatere la democrat-liberali decât orice ar fi spus Crin sau Ponta. Şi iată cum... încet încet şi Opoziţia devine o afacere internă a Puterii şi cum totul nu e decât un joc. În timpul ăsta Opoziţia originală e un fake... din păcate."

E IOSKA (pe blogul lui) si are MARE, dar MARE RAU, DREPTATE!!!!
Si asta nu e bine!!!

Matilda spunea...

Dar cine îi poartă...sîmbetele, ştim ? Sau în vacanţă nu se pune ?

Lilick Auftakt spunea...

@Costi, de PSD habar nu am ce face, nu ii urmaresc decat foarte rar. Dar ce subiecte importante au fost in ultimele zile, pe care trebuia sa isi dea cu parea Opozitia, si nu si-a dat? Ma refer in special la PNL, sigur. Ca eu de vreo saptamana nu prea am vazut vreun subiect demn sa fie luat in serios. E duminica. Pe Crin l-am auzit si l-am vazut acum vreo 4-5 zile la A3. In rest, conducerile lucreaza. Daca eu, ca simplu blogger, m-am intalnit in ultimele doua saptamani de doua ori cu Vosganian si inainte cu Chiliman, pot spune ca apreciez ca lucreaza chiar... in plus. Parlamentul nu mai lucreaza, dar Comisiile PNL o fac. Exista si o campanie pe subiecte economice a PNL care pana in septembrie va lua amploare. In rest, pe ce subiect nu si-au dat cu parerea PNL?
OK. Si eu vreau sa se lanseze mai multe dezbateri. Sunt de acord si cu o dezbatere pe tema suspendarii presedintelui. Ca lumea, data vitoare, sa fie putin mai informata si mai greu de manipulat. Poate nu lansata tocmai de Felix... Imi doresc o dezbatere pe teme economice (dar asta, cum am spus, PNL deja face), apoi o debatere pe tema Constitutiei si mai ales a legii electorale. Dar, din pacate, lumea nu prea e dispusa acum.. Deh, si altii au concedii.

Anonim spunea...

Consider ca are stofa de primar, am vazut cu ce usurinta a sistematizat mesele din Modrogan.
Acorda o atentie sporita detaliilor, fiecare colt a fost sters de praf iar pungile au fost adunate, fiind stiut lucru ca acestea nu sunt biodegradabile.

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, stim, stim... Dar nu spunem ca azi e duminica! :))))))

Deceneu spunea...

@Costi - asa au crescut in opozitie si actualii guvernanti.
Singura lor deviza era: "guvernul Tariceanu trebuie sa plece".
Acum s-au schimbat rolurile.

Rasputin spunea...

- Ia spune, Boc, cu ce seamănă economia noastră de piaţă? întreabă profesoara.
- Cu un vapor ....
- Cum vine asta?
- Păi, doamnă profesoară, este ca economia noastră de piaţă abia se ţine pe linia de plutire?
Este.
Se clatină din toate părtile?
Se clatină.
Iţi vine să vomiţi?
Iţi vine.
Poţi să cobori?
Nu poţi!