23 mar. 2011

Probabil improbabil...

Crin Antonescu, despre semnarea protocolului USL: "In Bucuresti s-ar putea sa mai dureze, dar nu din cauza liderilor locali, ci din cauza ca noi avem convenit sa abordam la nivelul USL in Bucuresti o discutie mai larga privitoare la proiecte pentru comunitatea bucuresteana, pentru Primaria generala si ma refer la situatia actuala, nu la candidaturile pentru anul viitor. Probabil ca, dupa ce aceste lucruri vor fi stabilite, va avea loc semnarea si aici", The Epoch Times
"Preşedintele PSD Bucureşti şi primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, nu exclude varianta de a candida ca independent la Primăria Capitalei în situaţia în care liderii USL nu vor fi de acord ca el să intre în cursa electorală pentru Bucureşti din partea acestei alianţe." - Adevarul

Intre timp, pe cateva bloguri portocalii se lucreaza de zor la "reabilitarea" lui Vanghelie, care a devenit peste noapte "un tip de admirat".

Foto: Puterea

6 comentarii:

ADRIAN spunea...

Astia de la PDL trag tare cu legea capitalei. Vezi ca ti-am dat un mail in legatura cu asta.

Fata de subiectul articolului eu spun ca ciresele cresc in ciorchine. Asa ca sunt doua cirese pe care PNL in loc sa si le puna la ureche le-ar putea scapa pe tort: Vanghelie si Oprescu. Nu cred ca aceste personaje au ce sprijin sa capete de la PNL in Bucuresti. Dar e doar o parere subiectiva.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, primit, merci, raspuns. :)

ribelalu` spunea...

Buna ziua,

Multumesc pentru popularizarea articolului meu, preluat totusi la mana a doua de pe blogul unui prieten.
Vreau sa fac cateva mici precizari:
1. MacGregor habar nu am daca este portocaliu sau nu, dar spre surprinderea dumneavoastra, eu sunt membru al unui partid din USL (daca doriti, pot spune ca suntem chiar colegi)
2. Etichetarea automata ca "portocaliu" a celor cu alta parere mi se pare putin deplasata
3. Un adevarat partid democratic admite pluritatea de idei, iar combaterea lor trebuie facuta prin argumente si nu prin etichetari ieftine. Dictonul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra" merge in Koreea de Nord, Cuba, Libia. In Romania nu ar trebui sa fie cazul.
4. Obiectivul meu este impiedicarea partidelor de stanga sa mai ajunga la putere. Consider ca cei stransi in jurul lui Iliescu au facut cel mai mare rau in Romania ultimilor 20 de ani.

Va multumesc,
Ribelalu`

Lilick Auftakt spunea...

Buna!

Pe cine prostesti?

1.Nick-ul MacGregor in blogosfera portocalie mi-e cunoscut de ani buni. Scrii la el dar nu stii asta? OK! Te anunt eu ca a votat cu PDL si cu Basescu, iar blogroll-ul lui e plin de portocale. Ca si al tau.

2. Mac gregor se eticheteaza singur si, mai mult, ii face placere.

3. Nu ai cum sa fii coleg cu mine undeva. Poate ai fost la gradinita unde ai si ramas. Numai acolo se stalceau numele. Ribelalul? Adica ironizezi numele de liberal, nu?

Cu cine iti propui sa ajungi la acel obiectiv? Cu Vanghelie? :)))

Hai ca esti amuzant! :)))

ribelalu` spunea...

Numele de "liberal" au avut grija, de-a lungul istoriei sa-l stalceasca multi, si mult mai importanti decat mine.
Liberal esti prin ceea ce crezi si faci, nu datorita faptului ca esti membru sau mai ales conducator al unui partid. Si acum sunt destule voci de prim rang in conducerea PNL-ului care au pareri diferite fata de linia actuala a partidului. Asta nu inseamna ca sunt mai putin liberali decat dumneavoastra sau Crin. Eu raman la parerea ca liberalismul nu are nimic in comun cu social-democratia si cu securitatea. Este parea mea, nu sunt platit de nimeni, si nici nu voi parasi partidul.

Va doresc un weekend placut.

Lilick Auftakt spunea...

@ribelalu'
Spui banalitati. Lucruri rastiute.