1 mar. 2011

Romania optimista?

Partidul portocaliu vrea sa ne obisnuiasca cu ideea ca aproximativ 75% dintre romani asteapta optimisti rezultatele acestei guvernari. "Asta e Romania", spun ei, intr-o campanie ce ne-a invadat cu bannere imense blocurile si statiile de transport in comun. O Romanie optimista, conform sondajelor!

Unde sunt, insa, manifestarile de optimism? Probabil bine ascunse. Iata cum se manifesta alte popoare mandre de tara, de imnul, de drapelul, de muzica, de conducatorii lor. Ati vazut in Romania ceva cat de cat asemanator? Avem vreun cat de mic motiv de bucurie ca tara?



12 comentarii:

Gondolin spunea...

atata vreme cat posturile si banerele contin culoare portocalie... nu ne vor insufla niic un fel de optimism :))

barfitoarea spunea...

BA DA!!! Portocaliul este o culoare vesela !
Doar ca, noi nu mai vrem veselie. Ne ajunge atata veselie. Dl. Presedinte rade vesel cand ne spune la TV ca am iesit din criza, am mai iesit si anul trecut si dansul ne-a zis....si rade VESEL (portocaliu).
Toata lumea ne zice portocaliu-pardon:optimist-pardon:vesel-ca avem crestere economicxa de 0,01% pe an, iar noi simtim, vesel, o crestere a preturilor de 15% pe luna.
Toti vedem culoarea vesela -portocalie- pe cer si pe urma, ma intreb: de sunt oameni tristi?(care vad culoarea gri?) printre noi?
Toti vedem orange. Dar nu stim ce vedem.
Vai de capul nostru de chiori !!

Alexandru Marin spunea...

inseamna ca nu ai bagat de seama manifestarile astea de optimism:

http://www.youtube.com/watch?v=7mVrc8Yj61Y

sau

http://www.youtube.com/watch?v=CvT5Go-zz9A&feature=related

Lilick Auftakt spunea...

Astia sunt in stare sa ne impuna pana si optimismul. Maine-poimaine o sa vedem ca ne dicteaza sa cantam in cor Oda Bucuriei Portocalii!

ADRIAN spunea...

"multumim din inima partidului!" nu e totusi chiar atat de departe in timp. nici in trecut si dupa cate vad, nici in viitor!

ADRIAN spunea...

am intrat si eu acolo de curiozitate. comentariile sunt majoritar negative iar voturile pozitive sunt sigur dintre comentatorii oligofreni care, ca peste tot, nu lipsesc. deci de unde or fi scos procentajele optimismului nu stiu. dar acum sunt curios sa aflu cine face scamatoria asta publicitara care a costat ceva banuti si nu stiu ce beneficii ar putea sa aduca. cine-i cu malaiul?

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, la asta ma gandeam si eu aseara. Cum de comentariile sunt in marea lor majoritate negative si procentele... invers. :)

Diana spunea...

la inceput, am crezut si eu ca e o campanie PDL. dar nu sunt asa de sigura..cateva indicii duc spre Radio21.

Lilick Auftakt spunea...

@Diana, si Radio21 nu poate sa primeasca bani pentru a face o campanie subliminala din care sa reiasa ca 75% dintre romani sunt multumiti si o duc bine?

Diana spunea...

@Lilick: ba da, sigur ca poate fi si o campanie PDL via Radio21..cat de subliminala sau cat de eficienta si credibila este, este foarte discutabil. Cine mai pune botul, pe bune!?

Lilick Auftakt spunea...

Sa vedem pe 7 martie.. :)

Diana spunea...

dap.
am gasit intre timp asta: http://blog.iqads.ro/2011/03/01/deci-romanii-sunt-buni-la-pat-cel-putin-conform-radio-21/