9 mar. 2011

Se pregateste aruncarea peste bord a unui lup tanar din PDL?

Nu trebuie sa cititi un intreg articol al lui Sebastian Lazaroiu, cu toate aberatiile lui de natura stiintifico-fantastica. De cele mai multe ori ajunge sa ne lamureasca ultimul paragraf:

"Din aceasta cauza, daca e sa cerni intre membrii organizatiei, cred ca este mai util sa-i elimini din pozitii de decizie pe lupii imbracati in blana de miel, decat sa epurezi organizatia pe baza unor criterii de imagine. Mult mai daunatori pentru relansarea partidului sunt cei care nu cred in ea si actioneaza doar in interes individual, decat cei trimisi in fata instantelor. Degeaba dai jos 100 de grasi din naveta spatiala pentru a se desprinde de sol, daca un singur slabanog sta cu o mana pe dinamita si cealalta pe parasuta. Si mai zice ca e si pilot."

Lupii din PDL? Lupii tineri... Pai asa li se spune lui Cristian Preda, Sever Voinescu, dar si „lupoaicelor” Elena Udrea si Roberta Anastase. Oare la cine se refera Sebastian Lazaroiu? Cine ar trebui aruncat peste bord? Cine isi doreste sa fie (se crede deja!) pilot al partidului? Eu cred ca pe lupul in blana de miel la care se refera Lazaroiu il gasim aici. Voi ce spuneti? Sa fie articolul consilierului de la Cotroceni o avancronica a unei executii? Sau doar un avertisment ca lupul tanar sa nu candideze?

16 comentarii:

atreides spunea...

Sa-l arunce peste bord pe Funeriu! :)

Lilick Auftakt spunea...

Haha! Pe mine ma amuza cum lumea a inteles exact pe dos: cum ca ar trebui sa fie aruncati greii partidului (BVB), aducatorii de voturi, supermecanicul Blaga, cum il numeste TRU. Cand spune clar, in final, cine sunt cei mai daunatori: cei cu dinamita in mana si parasuta in cealalta, cei nu foarte atasati de partid, care au interese individuale :)

radu spunea...

Bacon-sky, cumva? Ca s-a rotit asa frumos la CNC de la Moni la Blaga!
Aud ca Blaga va fi declarat Regina. Lincu tocmai a dat un link la Cotro. S-ar putea ca si Blaga sa reactioneze si s-o arunce pe udrea "from above". Bratul lung al basecului loveste prin adica prin Moni, cu toata sleahta ei: baschetbalista si uscativul (Kovesi si Morar).
Hai Blaga, hai talibanii PD! Nu-mi sunt dragi, dar cred ca trebuie folositi la maximum impotriva lui basecu si a oamenilor lui.
Am ajuns sa cred ca Opozitia nu mai e capabila sa faca nimic singura impotriva lui basecu si ca ultima speranta e ca tradatorii astia sa-i faca marinarului zile cat mai fripte.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, nu. Preda. Uita-te la link. :)

Baconsky nu deranjeaza pe nimeni. Din contra. Poate sa ajute. Ia uite: http://www.pesurse.com/#/2011/3/8/ministru-pdl-se-fac-liste-prin-filiale-ordinul-vin.html

In ceea ce-l priveste pe Blaga... e foarte puternic in momentul de fata. Se poate sa il atace, dar...

Rational Idealist spunea...

Hm... am citit si eu elucubratiile lui Lazaroiu. In primul rand, ma intreb ce presteaza de fapt omul asta dupa fisa postului, ca vad ca se ocupa numai cu problemele PDL-ului desi e platit din bani publici pentru cu totul altceva.
Dar trecand peste asta, nu mi se pare ca rezulta nimic clar din articolul ala. Asa-zisii "reformisti" care de fapt sunt doar trei (Preda si Macovei), in mod clar nu se afla la carma, ba au fost pusi la colt destul de brutal. Si e clar ca ei inca sunt oamenii lui Basescu, tinuti la incalzire pentru un eventual plan B al unui nou partid, deci de ce i-ar ataca Lazaroiu? Nu ca m-ar interesa peste masura raspunsul, dar poate ca omul - ca si seful lui - joaca la mai multe capete. Poate ca semnalul este catre tabara "castigatoare" ca Basescu ar putea sa-i accepte daca scot pe tusa cativa oameni.

Dan Trofin spunea...

sa intelegem, daca Buldog-ul e regina, i se pregateste drum neted lui Cristi Preda ?

Lilick Auftakt spunea...

@Rational idealist, toata lumea se intreaba ce treaba are Lazaroiu cu PD-ul. Si de ce mai mult blogareste decat... consiliaza pe cine e platit sa consilieze. Oricum, prevad ca si el va fi in curand foarte urat de catre portocalii. Deja am vazut reactii...

Lilick Auftakt spunea...

@PatrickDan, Cristi Preda e considerat inca corp strain in partid. Ce drum lin sa ii faca? Il spulbera Blaga.

Rational Idealist spunea...

Tapalaga a preluat metafora rachetei si ii raspunde lui Lazaroiu :-))))
http://www.hotnews.ro/stiri-8374313-video-ozn-domnului-lazaroiu.htm

(A inteles si el tot asa, ca Lazaroiu ii ataca pe "reformisti")

Shadow spunea...

@lilick

E cusuta cu ata alba. Vrei sa spui ca se incearca sa i se "creeze" lui preda o "aura" de "neinteles", "consecvent", etc pt alegerile viitoare. Cat despre sarmanul lazariche zau daca mai trebuie bagat in seama. El cum nu are suficienta treaba la institutia prezidentiala face si pe "analistu' politicus".

Lilick Auftakt spunea...

@Rational Idealist, super distractivi basescienii. :)

Sa cititi la Contele de Saint Germanine. Explica bine: http://www.conteledesaintgermain.ro/intoxicarea-cu-reformistii/09-03-2011

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, posibil si asta. :) Incerc sa imi imaginez, insa, ce ar fi fost daca erau votate criteriile de integritate. Cred ca azi deja se autosesiza DNA-ul in cazul... Blaga si in doua zile il si excludeau din partid. :))

radu spunea...

Eu cred ca n-arunca nimeni pe nimeni. Nu-si permit. Preda e omul Monei Macovei si al lui Basescu, o cantitate neglijabila, pentru jocurile cu instrumentul in nisip al "societatii civile" oranj.
Poate doar sa-i dea un branci ca sa faca Alba ca Zapada, sa mai ia un procent-doua de la liberali.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, s-au lamurit ca de la liberali nu iau nimic.

Pro atitudine spunea...

Daca stelele mai pot da lumina, daca cerul mai are lacrimi, daca timpul mai ingaduie suflare, iar razele de soare mai mangaie obrazul este pentru faptul ca ai valoare si gratia divina da sens existentei tale. La multi ani! Chiar daca este putin cu intarziere!

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Atitudine, multumesc mult de tot. :)