13 oct. 2011

2000 de idioti entuziasti

Ma distreaza la nebunie noii republicani. Si-au programat azi prima intalnire la Casa de Cultura a Studentilor, fosta "Preoteasa", locul unde se servea propaganda comunista pe paine in regimul trecut, Grigore Preoteasa fiind el insusi secretar cu propaganda al CC al PCR pe vremea guvernului Dej. V-am mai spus ca nimic nu e intamplator... Ma mir ca nu se intalnesc direct in sala fostului CC. :))

Si acum, pregatiti-va sa va tavaliti de ras. Micii activisti republicani au primit azi o lovitura in moalele capului de la ideologul Lazaroiu. Nu au voie sa-si faca un nou partid:

- “Cine se gândeşte la o nouă construcţie politică cu îngeri are aşteptări prea mari”

- “Aici cred că este marea greşeală care se face în dezbaterea de două luni de zile şi în PDL, şi în afara PDL, un nou partid. Un nou partid ca să ce? Nu asta este ideea, să ai un nou partid. Ideea este să pui o platformă care să adune cât mai mult dintre membrii societăţii, după care, dacă există această masă, trebuie organizată spre un partid politic."
(Care sa fie, oare, acel partid?)

- “Cred că Noua Republică sau alte iniţiative de genul ăsta sunt proiecte care beneficiază de o organizare de tip spontan, adună în mod spontan aderenţi. La un moment dat, toate acestea vor trebui să intre sub aceeaşi umbrelă, dar ele nu trebuie să lanseze partide." - Sebastian Lăzăroiu

Dupa ce le spune ca nu vor fi partid, incepe sa enumere niste puncte care ar trebui sustinute de micii propagandisti. Ma uit la cateva si vad din start minciunile. Dar sa il citez din nou pe Lazaroiu:

“Toată lumea vorbeşte de liste, de sisteme de vot, de compensare, uitând că noi am avut un referendum pentru uninominal şi au fost 80% au susţinut asta şi acum noi vorbim de liste cât să fie ponderea şi de compensări.”

80% din cat? Din 24,8%, referendumul fiind invalidat. V-am spus ca ne tavalim de ras. Cica pentru "Noua Republica" au semnat deja 2000 de idioti. Asa putini entuziasti? Inseamna ca pentru restul a fost mai convingator Dan Diaconescu! =))

15 comentarii:

Mihai spunea...

Imi pare rau, e veche! Cand FSN s-a transformat in partid, multe "genii" au spus ca ei nu fac politica. Au dreptate! Nu fac politica. Vor un stapan care sa ii biciuiasca si sa spuna apoi ca n-au avut noroc in viata.

Lilick Auftakt spunea...

E chiar si mai veche de atat. :))

Micawber spunea...

Daca cifrele nu sunt masluite (cum se intampla adesea la PD si afiliatii sai), atunci numarul e destul de mare, daca tinem seama de faptul ca de cacealmaua asta se stie abia de cateva zile. Asta dovedeste ca numarul prostilor e imens :)

Oricum, as fi curios ce are in cap unu' de semneaza asa ceva pe bune (nu pun aici la socoteala propagandistii cu sarcina de la partid).

Bogdan spunea...

Io'te ce zice Lazaroiu:

“Eu personal nu sunt împotriva traseismului. Eu nu cred că este vina celui care pleacă dintr-un partid către alt partid, nu e vina partidului care-l recrutează, e vina partidului de la care a plecat că n-a fost în stare să-şi recruteze oameni care să creadă în valori.”

Asta e chiar antologica. Daca partidul de la care a plecat poate fi acuzat de naivitate(neidentificand lipsa principiilor inainte de a se produce dovada), partidul care il primeste este chiar ticalos pentru ca are dovada lipsei principiilor respectivului si totusi il primeste.

Insa logica Lazaroiului e precum a stapanului. Principiile se supun intereselor de moment. Jalnic.

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber, pai numarul prostilor chiar e imens. Insa de majoritatea se ocupa usor Dan Diaconescu. De cei prosti, dar si fuduli, se ocupa Lazaroiu. Imi imaginez cum sta seara si verifica ce au mai muncit piticii, asteapta sa ii dea rapoarte, etc

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan, absolut. Lasa ca gasesc ei explicatii pentru orice. Piticii nu-si pun intrebari, doar executa.

Augustin Radescu spunea...

Lilick, Micawber
As fi tentat sa spun, superficial, ca nu aveti dreptate: ca nu ei sint multi, ci noi sintem putini.
Adevarul profund este, insa, altul:
ei sint galagiosi, iar noi tacuti!
In felul asta, ei PAR multi, iar noi PAREM putini.
Reflectati un pic ...

atreides spunea...

Nu mi-e foarte clar daca 2000 inseamna mult sau putin. Deci, nu stiu cum sa le zicem la baietii astia, putini si prosti sau multi dar prosti?

Anonim spunea...

"Cei 2000"?
Ăsta da, titlu de film S.F.!
Ori de sectă (post-apocaliptică)...
Anonymus Magnus

radu spunea...

2000 e putin, daca scadem 1500 de sinecuristi si aliatii (angajatii) lor.

Lilick Auftakt spunea...

Da. Si familiile. :)

Lilick Auftakt spunea...

Lazaroiu si cei 2000 de pitici. :D

Lilick Auftakt spunea...

Au fost doar 100 de pitici. :)))) Dupa ce au anuntat in disperare pe unde au apucat. Pai la Cafeneaua Liberala vin minim 50 de persoane si fara sa anuntam pe bloguri un eveniment. :)))

Anonim spunea...

Unde se tine Cafeneaua Liberala?

Lilick Auftakt spunea...

Nu "se tine"... Exista! Exista cateva zeci de Cafenele Liberale numai in Bucuresti, insa eu spun de cea mai importanta, din centru, de pe strada Doamnei nr. 9, unde foarte des au loc evenimente. Unele dintre ele organizate si de Clubul Bloggerilor Liberali.