15 oct. 2011

Bloggerii Liberali si Ziua Regelui

In saptamana care tocmai se incheie nu am avut nicio intalnire cu bloggerii liberali la Cafeneaua Liberala. Am stabilit ca, pana dupa Ziua Regelui, sa ne ocupam de manifestarile dedicate Jubileului de 90 de ani ai Regelui Mihai, de acest moment istoric unic. Am anuntat de altfel si pe blogul "Clubul Bloggerilor Liberali" acest lucru.

Duminica insa vom iesi in strada! Mai exact la ora 14:00 ne intalnim in Pasaj la Universitate, de unde (in functie de vreme) vom merge prin centru, prin parcuri (daca e frumos), prin statiile de metrou (daca ploua), si vom imparti fluturasi cu "Ziua Regelui", pana la care mai sunt fix zece zile.

E bine sa va luati cu voi camerele foto si video pentru ca vom face poze si vom lua si mici interviuri, pe care mai apoi le vom publica pe bloguri. Vom vorbi cu lumea despre ce reprezinta ziua de 25 octombrie, despre discursul Regelui in Parlament, despre valori nationale, istorie, regalitate.

Dupa 25 octombrie vom avea din nou invitati la Cafeneaua Liberala. Printre cele mai sonore nume de personalitati care, speram, ne vor onora cu prezenta: Puiu Hasotti, Theodor Melescanu, Bogdan Teodorescu, Cristian Parvulescu si... Crin Antonescu.

Va asteptam cu drag la toate actiunile noastre!

3 comentarii:

Bogdan spunea...

Excelent!


Imi place noul Crin, s'a mai trezit in ultimele 2-3 zile. E foarte bine sa puna lucrurile la punct atat in relatia cu oportunistii din societatea civila ori cei din politica. Insa decat sa abordeze 10 subiecte deodata, care pt un neavizat pare "cearta cu toata lumea", ar face mai bine, cred eu, sa'si structureze discursul pe valori morale, economice, politice. Ceea ce "societatea civila" a sustinut in 1996, in 2004 si felul in care astazi se complace in tacere asurzitoare daca nu in limbaseala gretoasa fata de putere. Toate cu raportare la traditia lor, la ceea ce onor societatea civila (parte pupinbasina) considera valoare atunci, la ce fel se situeaza ei pe de o parte si pedeleprele pe de alta parte.

Invitarea Regelui in Parlament este un apel catre o revenire la traditii, la valori morale, expunandu'i pe impostorii de la putere si slugile lor.

Ultimii 6-7 ani au facut anormalitatea normalitate, multi, desi deranjati, s'au obisnuit sa traiasca in aceasta anormalitate fara sa'i inteleaga originea si cauzele.

Dupa parerea mea sunt 3 domenii in care USL trebuie sa arate frauda celor de la putere si a acolitilor lor: valorile morale, anticoruptia, metodele de relansare economica.

Ceea ce s'a dorit, promis, votat in 2004 comparativ "realizarile" si ceea ce gestioneaza puterea de astazi.

Lilick Auftakt spunea...

Da, @Bpgdan, a fost foarte amuzant Crin, insa asa e, trebuie sa se concentreze pe teme mai mari daca tot apare.

acuvio spunea...

Fluturaşul meu sigur o să fie considerat nepotrivit :)