4 oct. 2011

Burjuii si chiaburii au fost deconspirati si infierati. Se intalnesc la Cafeneaua Liberala

Mergand strict pe urma indicatiilor lui Baconsky tatal, si transmise prin Baconsky fiul, proletarii cu foame de sinecuri de la "In Linie Dreapta" pe stanga au gasit, in sfarsit, burjuii si chiaburii zilelor noastre. "Imbuibatii", ca asa ii numesc, se intalnesc la Cafeneaua Liberala si isi spun "bloggeri liberali".

Se pare ca aceste descoperiri au fost facute la Academia de partid din clubul uzinei portocalii, unde tovarasii Ivan Stanomirov si Mihail Neamtov au tinut, fiecare, cate un discurs revolutionar anti-monarhic, au intonat in cor "Republica, mareata vatra", si au stabilit ca 30 decembrie sa fie sarbatoarea nationala a frumoasei republici populare prezidentiale.

63 de comentarii:

barack spunea...

Mi-e si scarba sa scriu de adunatura asta de slugi ale lui Basescu!Niste bieti fomisti cumparati de chior cu bani furati de la stat!!Scursuri care fac propaganda pe internet pentru a-l salva pe Basescu,cel mai mare hot din istoria Romaniei!!

Lilick Auftakt spunea...

Da, da. Care mai de care alearga dupa un ciolan, o sinecura. Sunt penibili sarantocii astia disperati de foame. Au vazut si ei niste oamenii normali si i-a apucat mania proletara.

Wilkins Micawber spunea...

Eu zic asa: mai intai sa-si dea demisia indivizii astia din toate posturile platite de la buget, dupa care sa teoretizeze, bine merci, cat e ziulica de mare si sa scrie cate prostii le trec prin capetele alea infierbantate.

Anonim spunea...

La o schimbare de regim o sa vezi cum vor da explicatii de tipul "ati inteles voi gresit".

Am asa un exces de flegma in mine...

Lilick Auftakt spunea...

Nu numai ca nu-si dau demisia si se tin ca Patapievici si Mihaies de scaune cu dintii, dar trag dupa ei pe posturi bugetare toti pupincuristii. E plin de ei peste tot, pana in cele mai de jos structuri. Nimeni nu a intarit si politizat statul mai mult decat ei pana acum. Fomisti imputiti.

Lilick Auftakt spunea...

Ha, ha, Manuel, ii cred in stare. Poate mergem sa le punem "Republica, mareata vatra" pe la sedii.

P.S. - Cititi-l pe Antonesei. Bun, bun. :)

radu spunea...

Primul lucru pe care trebuie sa-l faca Opozitia, cand o ajunge la putere, e sa-i dea afara pe toti porcii astia din toate sinecurile in care s-au cocotat. Propaganda de dreapta cu papa de la stat, asta fac. De ce trebuie sa subventionam noi, contibuabilii, onania probasista a fanaticilor astora de epubeta?

barack spunea...

Auzi ce vor sa faca !Noua Republica!Cea veche a facut-o praf Basescu!!Noua Republica impreuna cu Becali,Oprea si Dan Diaconescu!!:)))

Lilick Auftakt spunea...

@radu, absolut. Vom sustine asta atunci cand va ajunge opozitia la putere. Asa ceva nu trebuie sa se mai intample. Disperarea lor de aici vine. Ca vor pierde ciolanul. Sinecuristi de rahat.

@barack :))

Daaa, a facut praf basescu republica veche si ii dau ei acum o spoiala. :))

atreides spunea...

A propos de sinecuristi si megasinecuristi, din categoria ´´missed oportunities´´, acolo unde a intrat si prostia opozitiei de a nu tabari pe Kovesi sa trimita la tribunal cererea de radiere a PDL: a aparut o stire acum cateva saptamani, n-a bagat-o nimeni in seama, anume ca basescu l-a numit pe Valeriu Turcan la ICR (in ceva functie mare). O opozitie inteligenta i-ar fi facut arsice pe tema asta si pe basescu si pe Turcan, era o tema cat se poate de suculenta, avand in vedere faptul ca papagalul de Turcan chiar n-are ce sa caute la ICR (Patapievici macar era om de cultura inainte sa se portocalizeze). A auzit cineva macar cea mai mica reactie din partea opozitiei? Am vazut doar vreo doua trei postari pe niste bloguri liberale si cam atat...

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides, ai dreptate. Astia ofera si trei teme de atac pe zi. Teme mari. Si noi daca ne folosim de una... Daca!

costin spunea...

s-au indignat dreptacii lui Adrian Nastase si iliescu :)

Lilick Auftakt spunea...

Eu nu sunt a lui Nastase si Iliescu. Dar tu esti sigur un sinecurist platit de dreptaciul Boc sa-l pupe pe Basescu. :))

costin spunea...

oare ai mai putea sa te exprimi daca cineva ar interzice cuvintele "pupincurist", "flegma", "bale", etc? nu cred. si am vazut ca si pe bogdy l-ai invatat. va sta numai bine impreuna intre dubiosii lui Nastase.

Lilick Auftakt spunea...

Costin, nu am ce sa va fac. Voi, sinecuristii care mimati dreapta ne faceti o sila teribila. Macar aia ai lui Ilici si Nastase nu mimeaza stanga.

Wilkins Micawber spunea...

@ costin

Cu toate bubele lui, Nastase este mult mai frecventabil decat toata camarila basesciana la un loc. Va place raspunsul acesta fara flegme?

barack spunea...

Mai stii ceva de cei 2 şomeri avortaţi de Alba ca Zapada?Cauta sinecuri pe la beţivan?

Lilick Auftakt spunea...

Isi plang pe umar unul altuia toata ziua pe terasa la Carturesti. "Citesc" Levantul. :))

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber, abereaza. Pai cu Paleologu ne-am intalnit de 3-4 ori, cu Nastase o data. Dar ei nu-l vad decat pe Nastase, ca le-a zis ca sunt de extrema stanga. Pai sunt... daca nu pot sa manance decat de la stat.

costin spunea...

Micawber, raspunsul tau fara flegme, desi nu este mai putin halucinant, este politicos, o exceptie, o raritate printre cei de aici. Treaba voastra, sinteti liberi sa faceti glume proaste si sa fiti grobieni, dar sa nu va asteptati sa fiti luati in serios. Duca unde nu vede ura si ohi injectati la auzul cuvintului Basescu, vede sinecuri, pupincuristi si securisti, asta in timp ce a recunoscut ca este in PNL. activeaza pe blogul lui si in ziare de cel putin citeva luni, si nu scrie la Adevarul pe gratis.

Stii tu cum e, una din strategiile Stingii e sa acuze opozitia politica, sau orice ins care le displace, de lucrurile pe care le fac ei. Odata ce au facut-o va parea ridicol sa ii acuzi si tu de lucrurile pe care intradevar le fac. Tactica praf in ochi. Chestii de manual, iar voi le aplicati orbeste si neinteligent.

barack spunea...

Deci sunt terminati!Atunci eu as chema Rebu sa-i ridice!!:)))

Lilick Auftakt spunea...

Mai, asta e. Pesedisti nu cunosc. Cu el am vb mai mult la aceasta intalnire. Cu Nastase. Dar pe voi daaa, chiar foarte bine. Sunteti niste comunisti deghizati de mi-e o scarba. Si te asigur ca urasc enorm comunistii. Noroc ca v-ati pus acum haina republican-prezidentialista. Republica Populara! Hahahaha! Sa vedeti ce va atac!

Lilick Auftakt spunea...

@barack, sunt doar fomisti care ne invidiaza. Eu nici macar nu ii citesc. Noroc ca mi-a aratat Bogdan Duca postarea. :))

Lilick Auftakt spunea...

Costine, nu ne acuzi cumva ca ne plateste petroliberalul miliardar Patriciu? :)) Mai, pe voi va plateste Boc. E o diferenta, nu? :P

Lilick Auftakt spunea...

Mi-a zis cineva ca a vazut pe blogurile voastre republicane ca v-ati plans ca vreti si voi o cafenea. Pai sa va faca Boc una, micuta ca el (nu pt grasi), intr-o cladire de la RAPPS! :)))))))))))))))))))))))))

costin spunea...

:)) exact! asta era, mor de invidie! mi-e ciuda ca nu pot sa ma guduresc si eu in fata lui Nastase.

Lilick Auftakt spunea...

Mai, sa-i cereti lui Boc, da? Si acolo o sa puteti avea un singur invitat, asa cum vreti, pe Basescu!

costin spunea...

Nu stiu despre ce vorbesti, monarhisto :) Liberali care vor monarhie si fac aliante cu. Contradictii combo. Schizofrenie ultra.

Lilick Auftakt spunea...

Invitatul saptamanal. Acelasi in fiecare saptamana. Da? :))

Lilick Auftakt spunea...

O data ii iei tu interviu, alta data Neamtu, apoi Bleen, apoi.. cine mai vrea de la voi. O sa fiti unici in lume. Prezedentialistilor! Tatucul e in toate, nu? :))

costin spunea...

(vad ca nu publici comentariile care nu iti convin. le salvez si le public eu in alta parte, ca sa fie)

Lilick Auftakt spunea...

Mai repede faci alianta cu un parlamentarist decat cu un prezidentialist. Stai tu linistit ca nu ma inveti la capitolul asta. Unul care sustine republica parlamentara, va ceda mai usor in fata monarhiei. Voi, niciodata.

barack spunea...

I-ai vazut la tv?Portocalii se guduresc mai mult in fata prostituatei din Plescoi!!:)))

Lilick Auftakt spunea...

Habar nu am ce nu am publicat. Unele mai intra si la spam. Ce nu-mi convine?

Lilick Auftakt spunea...

Costin, sa-ti mai explic cum e cu cota unica? :))

costin spunea...

Mai intii PSD-ul a infiltrat si institutia monarhiei cu planta numita Duda, apoi PNL-ul cu Crin si voi :P

costin spunea...

asta l-ai sarit:
"Mie delirul vostru interesat nu imi face sila.. interesul vostru il stim, ni l-a

marturisit Duca http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-

snc7/310375_296585227022773_100000138949004_1347024_681674280_n.jpg "

Lilick Auftakt spunea...

@barack, pai eu i-am vazut in direct facand asta pe dreptacii astia, la Inter la o conferinta. :)) Ii tineau trena.

Lilick Auftakt spunea...

Si mama ce le-a tras-o Udrea cand le-a zis ca se aliaza si cu Becali si cu Dan Diaconescu cu oricine.

barack spunea...

Deci,Udrea a ajuns dupa multi ani tot la Inter!!:)))

Lilick Auftakt spunea...

Cosmin, sa stii de la mine, ca un om cu adevarat de dreapta nu simte nevoia mereu sa zica ca e de dreapta. Lui i se pare ceva normal sa fie de dreapta. Cum un destept nu se lauda toata ziua ca e destept, sau un frumos cu adeavarat nu urla asta in gura mare. Pentru un om adevarat de dreapta e normal sa stea intr-o cafenea, intr-un anticariat, sa bea cafea, sa discute. Voi unde va intalniti? Precum comunistii intr-o casa conspirativa? :)) Atacandu-ne, voi, republicanii prezidentiali, nu faceti decat sa va dati arama pe fata. Nu aveti pic de respect pentru Casa Regala, pentru valorile acestei tari, pentru simboluri, pentru nimic. Nu am vazut niciodata sa sustii asa ceva. Mor de scarba cand va aud ca sunteti conservatori, dar valorile romanesti va repugna si il pupati pe Basescu. Sunteti o impostura de dreapta si atat. Dreapta in tara asta e PNL si PNTCD. Atat.

Gabriela spunea...

Nu pot sa insele decat niste idioti, Lilick. Sigur, exista multi prosti, dar oamenii informati nici nu le mai deschid blogurile, dupa ce s-au lamurit. Pai eu pe blogul tau am vazut promovati adevaratii anti-comunisti, am vazut ca e sustinuta monarhia, valorile culturale romanesti, patrimoniul. Si ei isi zic conservatori? Comic!!!

Anonim spunea...

Ceea ce ma frapeaza este discrepanta dintre exprimarea si continutul comentariilor voastre si pretentiile de normalitate si superioritate pe care le aveti. Dar cred ca asta este explicabil cand esti altceva decat ceea ce pretinzi ca esti.
Cei de la ILD nu au nici ei doar un limbaj academic,dar la ei exista o consistenta/calitate a informatiei/ideilor/comentariilor/argumentatiei. Din punctul meu de vedere, asta face diferenta.
Toate cele bune!
Mih

radu spunea...

De Lilick, asta e daca-i dai nas agitatului de @costin. Asta 3 sa fie apucatul de la "In linie dreapta".
Nu, Costine tata, o sa va dam afara de unde o sa va prindem. Sa faceti pe oamenii de dreapt fara bani de la stat si cu burta goala! Stiu, doare, dar, cum spunea seful vostru de la Anvers, de ce va e frica nu scapati!
Ia zi, ce mai face gargaragiul ala de Neamtu cu Miscarea Legionara sau ce misiuni o mai fi primit de la servicii? Va mai livreaza manualele sefului de cuib? Spune-i ca e moartea pasiunii daca iese in public imberb si daca vorbeste basisme cu radicale!

Lilick Auftakt spunea...

Mih, nu stiu cine esti, dar asta meritati. Cum vrei sa fie primiti impostorii, caracterele infecte?

Lilick Auftakt spunea...

@radu, tov. Neamtov face destainuiri. :)))

http://nouarepublica.wordpress.com/

atreides spunea...

Voi ati observat ca basistii nu vorbesc aproape deloc despre istoria Romaniei dintre 1866 si 1947? Apoi, tot ce a fost intre 1947 si 2004 a fost cah. Deci, pentru baietii astia, dupa Cuza urmeaza direct basescu!

Lilick Auftakt spunea...

Sigur ca am observat! :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mih, nu primesc securisti pe blog. Cu Costin am facut o exceptie. Pentru ca am mai facut-o si alta data. :) Sorry, dar aici ai usa inchisa.

Shadow spunea...

Am o deosebita compasiune pt costin si mih. Sunt rezultatele unei educatii mediocre si, "oarecum" nu este numai vina lor ca se "exprima" cum se exprima.
Sunt insa adevarati "oameni noi multilateral dezvoltati" exact ce ceasca nu a reusit sa creeze s-a creat "supt" basecu.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, si saracii nici nu isi dau seama. Ai citit comentariile de la Antonesei? Rad cu lacrimi. :))

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, sunt atat de prosti, incat cred ca totul e o tactica. Si atunci cand ii fac eu securisti. Nu, nicidecum. Eu chiar cred cu fermitate ca absolut toti cei care au ramas sa-l mai apere pe Basescu in online sunt seCuristi sau sineCuristi. Si cred ca sunt in asentimentul multora cand spun asta, nu?

Lilick Auftakt spunea...

Insa cu Costin chiar vreau sa ne intalnim. Sa vedem daca are curaj si in offline, asa cum are ascuns in online.

costin spunea...

1. nu ma simt curajos. nu e nevoie de curaj sa spui si celorlalti ce voi oricum spuneti in public.

2. prefer sa nu am in cercul meu de cunostinte oameni care nu pot vorbi fara glume scatofile si cu tot felul de secretii.

Lilick Auftakt spunea...

@Costin, cuuum? Un om asa-zis de dreapta nu e si curajos? Sigur, ai gasit pretextul. Lasa ca a stat doamna Cornea de vorba cu mine anul asta, a dat Regele mana cu mine si altii de "teapa" lor in trecut. Daca o sa ma intalnesc vreodata cu Basescu, un distins, o sa te anunt si o sa vrei sa ne vedem. Sunt sigura. :)

Shadow spunea...

@costin

draga dar aplica ceea ce "preferi". Ai in cercul tau de "cunostinte" blogistice o gramada de la "scatologi" as zice din nascare daca nu as stii ca tine doar de "mimetism" asa zis "politic" in realitate doar "educational". Mimetism fata de "primul scatolog" al tarii binenteles.

Aplica si mai ales "asuma" si nu te mai stradui sa pari "tanara fecioara". Vezi de aia va compatimesc eu din cale afara.

costin spunea...

m-am plictisit de glumele voastre de maidan. ma distram cu antonesi si iaru, care tot figuranti sint, dar macar nu fac glume cu caca, c*r si flegme.

Lilick Auftakt spunea...

Uite unde era domnisoara de pension. :)))

Lilick Auftakt spunea...

Cei numiti de tine fac din greu astfel de glume, se vede ca nu ii cunosti. Dar glumele lui Patapievici le stii? :))))

Shadow spunea...

@costin

plictiseala? Asa o fi. Inseamna ca te-ai plictisit de propriul tau blog. Te inteleg mai mult decat crezi pt asta.

ipocrizie?
cam da ca pe matale te plictisesc doar cei care nu gandesc "in cor" cu matale. In realitate "exprimarea" nu te deranjeaza.

Asuma dragule asuma si treci mai departe, nimeni nu este perfect, inclin sa cred ca "unii" sunt macar "perfectibili". Nu este insa "by default". E de "munca".

Lilick Auftakt spunea...

Shadow, iti imaginezi cat rad eu de astia? Noi macar avem deschiderea sa ne intalnim, sa facem dezbateri publ;ice. Limbajul il stii si tu, ca ai venit si ne-ai intalnit tocmai din Franta. Nicio personalitate publica nu refuza sa ne intalneasca. Si niste rahatei (ca le place, le spun asa) ascunsi pe un blog sau altul, pe care nu ii vede si aude nici dracu', ajung ei sa se strambe pe-aici de limbaj. Nu-ti dai seama cat e de haios pentru mine. De aia si insist cu invitatia, cu intalnirea, cu ei. Macar cu Costin, febletea mea. :D Dar sunt extrem de lasi. :)

Arogantu' spunea...

Costin e la fel de curajos ca si ba'SECU : DUPA razboi ...

Lilick Auftakt spunea...

Mai astept sa creasca si sa prinda curaj si sa iasa din grotele conspirative in lume. :)