30 oct. 2011

Recensamant, la final.


„Staţi liniştit, e totul legal. Oricum, nu am foarte mulţi moldoveni care figurează cu domiciliul la mine. Câteva sute. Mie îmi place să mă ocup cu grijă de fiecare în parte. Sunt unii care iau zece odată. Păi am o prietenă la casa căreia, figurează acum peste 7.000 de persoane. Sunt cazuri în care sunt chiar mai multe", susţine, cu încredere, doamna Elena. - Adevarul

As vrea sa stiu si eu cum s-a facut recensamantul intr-un astfel de apartament. Si mai ales, cat a durat.

8 comentarii:

Mihai spunea...

Hai sa'ncepem numaratul. Unu, doi si trei si patru...

Lilick Auftakt spunea...

Mihai, esti recenzor? :D

@Starea Natiunii, tara are un rost si oamenii ei si totul. Totul are un rost.

ADRIAN spunea...

Am mai incercat sa-ti spun ca la mine n-a ajuns nici pana azi recenzorul desi am auzit ca sta chiar la mine pe scara. Pe de alta parte ar fi anormal ca recenzorul sa-si faca treaba la vecinii sai culegand toate datele personale asa ca nu stiu daca ar fi fost repartizat aici. Sa vezi distractie daca ma trezesc cu vreo amenda :)) Si-asa abia astept mijlocul lunii sa ajung la Constanta unde am proces cu primaria Eforie pentru blocare abuziva de autoturism ...

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, cred ca esti deja ... recenzat. Vecinii stiu mai bine decat tine ce sa treaca in acte. :))

Anonim spunea...

Kafka.....acest mirobolant care inca nu ne doare.....!!!
Si asa cum citat ieri un mare Actor si un mare Om: "Tot ce a mai ramas de facut e sa iti faci cruce si sa te intrebi: unde am ajuns?"
(Victor Rebengiuc)
...

Bogdan spunea...

Cu siguranta au fost abuzuri. Uite un exemplu: parintii mei aveau de completat o rubrica cu rudele din strainatate, fireste m'au trecut si pe mine. Ulterior au vazut afisat la intrarea in bloc o lista cu cei care vor fi amendati daca nu dau CNPul, acolo fiind si numele meu (sunt cetatean canadian cu domiciliul in Canada, nu locuiesc si nu sunt intretinut de ai mei, insa parintii mei sunt amenintati ca vor fi amendati daca nu dau CNPul meu, probabil o fi pe buletinul expirat de vreo 10 ani)

Probabil metoda s'a folosit si'n cazul altora, insa nu vad rostul de a ne culege CNPurile celor din strainatate, decat ca sa fie folosite pt milionul de voturi prin corespondenta" de Bakonski.

Lilick Auftakt spunea...

@Pitikul, superbe citate. Vazusem pe blogul tau...

@Bogdan, pai cum? Cine pusese lista? Nu le e rusine? Cum pot sa va faca numele publice? Chiar daca ai un CNP si nu l-ai dat, cum isi permit ei sa afiseze numele?

Lilick Auftakt spunea...

Daca aveti poze cu aceste incalcari ale drepturilor si libertatilor constitutionale, afisati-le si reclamati-le.