19 oct. 2011

Sa radem!

A fost o activitate intensa ieri pe bloguri si pe facebook. Sa trecem in revista cam ce s-a intamplat:

1. Asociatia Blogary si-a devoalat strategiile de campanie: ‎"...nu trebuie să facem activism, să batem din uşă în uşă sau să facem piar. Nu trebuie să vindem nimic. Trebuie doar sa furăm." La intrebarea unui cititor: "de ce trebuie sa reciclam cerintele lui Basescu?" raspunsul a venit rapid si simplu: "Sunt cele mai relevante si ele contin germenii raului." Corect! :))

2. S-a lansat Baba ca Zapada, "partidul" Monicai Macovei. Deocamdata doar la Mos Califar pe blog, dar cu sanse mari sa se extinda in tot online-ul... :D

3. S-a lansat Partidul Butoanelor. Primii membri: Cezar Măgureanu - "pramatie din familia mafiota a lui Gabriel Oprea, turnator la Securitate de la varsta de 21 de ani!"; Avram Craciun, "alt tradator care se alatura mafiotilor lui Gabriel Oprea!"; Valentin Rusu, "care a votat la două mâini de 26 de ori în patruzeci de minute!", "Interlop adevarat"; Culita Tarata (nu mai e nevoie de descriere); Ion Vasile "simplu tradator"; Gabriel Berca "sluga lui Basescu" Astazi se fac noi inscrieri! >:)

4. Au fost revolutii si contra-revolutii. Daca intrati pe blogul lui Bogdan Duca puteti sa cititi cate ceva atat despre revolutia pasnica a stangistilor, cu voie de la jandarmerie, cat si despre contra-revolutia noilor republicani, la o shaorma cu maioneza la Spring Time. :-b

9 comentarii:

traian spunea...

lol, i-ati facut audienta turcescului, nu sunteti intregi :))))))

Lilick Auftakt spunea...

Da, incredibil. :))

Shadow spunea...

bey mi-ati facut pofta de un adevarat "junk food" de Romania. Saorma de dreapta, pe dreapta, pro life.

radu spunea...

Asta e din categoria Baba ca zapada cu chiloti de tabla si izmene flausate, moartea pasiunii.
Nu, pe bune, le scot in targ pe celenteratele astea ca sa le faca de ras, sau ce?

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, dada, shaorma in Bucuresti se mananca in intersectia de la Dristor, undeva pe dreapta cum vii din Berceni. Sa vezi ca le-am dat acum idee si fac si acolo o... intalnire. :))

@radu, ca sa ne dea noua o jucarie noua. Ne plictiseam. :))

radu spunea...

In loc sa ne consumam munitie de pomana cu portavocile caraghioase ale lui basecu, care dau pe goarna tot ce eructeaza chioru post-coitum, cu udrea, n-ar fi mai bine sa discutam de planurile lui basecu?
I-auzi una: PD va forta UDMR sa-si asume raspunderea pe regionalizare ca sa cada guvernul. In felul asta, basecu scapa de lestul bok, PD isi curata imaginea pana la alegeri si NR primeste vant(uri) in panze ca varf de lance al "proiectului basecu", mai curat, mai uscat, pe principiul: noi am vrut, dar nu ne-au lasat comunistii sa facem regionalizare, justitie si unicameral cum au dorit romanii la referendum.

Mihai spunea...

Da, m-am prins, campanie agricola de toamna ca vine ziua recoltei. Pe 25 se anunta furtuna, tzunami etc.

Shadow spunea...

@lilick

si mititeii adevarati musai la cocosatul :-).

Radu.Iulian spunea...

Super faza,ce sa zic radu bine zice