2 dec. 2011

Dinspre UNPR miroase din ce in ce mai rau a dictatura

Am aniversat ieri, in stil liberal, Ziua Romaniei. Cu Lucretiu Tudoroiu si cativa prieteni bloggeri. La usa sediului PNL sector 2 n-am gasit coada. Nu se dadea ciolan, ci doar putina istorie. Prin urmare, ne asteptau cativa studenti entuziasti. De la cateva sute de metri insa, de la primaria lui Ontanu, venea un damf greu de fasole, basism si dictatura.



11 comentarii:

radu spunea...

Normal, fasolea produce basism, iar basismul produce dictatura. Cat timp vor exista suficienti pomanagii care-si recunosc stapanul dupa cat de bine stie sa-i umileasca, va fi rau de noi. Ar fi multe de zis despre UNPR, adunatura securista sponsorizata, dupa spusele lui "Cristi" Diaconescu, de PD-ul american. Sunt destui ticalosi care si-ar dori a scena politica sa devina bipolara, ca-n State, si sa alterneze la putere clona de dreapta, pedeleul,cu clona de stanga, unepereul, pentru interesul clanului basist. Sunt destui ticalosi care viseaza ca PNL sa dispara sau sa se topeasca in PD iar PSD sa treaca la UNPR. Cu foamea de bani a ce a mai rams din administratia PSD si PNL prin teritoriu, spera si ei sa le iasa, dar nu mor caii cand vor cainii si s-ar putea ca bumerangul sa-i izbeasca drept in bot. Mai sunt oameni liberi si revoltati in tzara asta, n-or fi numai pomanagii si slugi.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, spui foarte bine ce spui. Si eu nu inteleg de ce reactia opozitiei si a societatii civile e atat de slaba.

Mihai spunea...

Eu am ratat chiftelele lui Ontanu din cauza aniversarii. Asta este. Nu le poti avea pe toate!

Lilick Auftakt spunea...

Mihai, multumim pentru poze. :))

Lupus spunea...

Sa mai zica cineva ca nu le placea bucurestenilor sa se duca la defilarile lu`nea Nicu!
Chiar, stai si te intrebi... cu ce ar putea sa-i oblige sau sa-i cointereseze pe atati oameni sa se maimutareasca defiland prin fata lui izmana, cascheta si alti purtatori de vipusti ascunse?

Lilick Auftakt spunea...

Nu ma intreb, Plano. Nu ii obliga, ci ii plateste.

Mihai spunea...

Cu placere.

gicu spunea...

Draga Lilick, s-a ajuns aici pentru ca nu exista nicio lege care sa interzica traseismul politic; cu pretul sinuciderii dar al salvarii democratiei USL trebuie sa promoveze o lege in sensul asta. Si daca nu ei atunci ar trebui sa fie promovata ca o initiativa cetateneasca.|Nu ar fi fost astfel posibila alegerea lui Blaga in fruntea Senatului , pentru ca structura parlamentara votata acum 4 ani a fost alta , obtinuta prin votul popular, si trebuia sa ramina asa pina la urmatoarele alegeri.Nu ar fi fost posibila nici aparitia unui grup parlamentar nou , care sa nu exprime nicio dorinta a unor alegatori (UNPR) dar care sa participe la jocul democratic din parlament , de exprimare libera a unor optiuni, grup care primeste ordin, prin apartenenta la unele structuri ce tin de presedintie , sa voteze intr-un anumit fel , partinitor.Si asa cum a reusit EBA va reusi siUNPR la alegeri, matematic se va sti in fiecare circumscriptie cine sa voteze cu eisi ce procent trebuie sa iasa .

Lilick Auftakt spunea...

@Gicu, pretul promovarii unei legi impotriva traseismului ar fi unul neconstitutional. Deci nu se pune problema. Insa se poate rezolva altfel, prin mai atenta selectare a candidatilor, iar asta ar putea sa declanseze o adevarata reforma a partidelor.

Anonim spunea...

Scuze, dar dacă dinspre UNPR miroase (şi miroase!) a fasole, băsism şi a dictatură, dinspre PDL, a ce pute, oare?
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Am uitat sa specific. UNPR, cu acel 0,1% in sondaje, reprezinta de fapt un orificiu al PDL.