11 dec. 2011

Statistici - Elena Udrea, cel mai urat personaj politic

Astazi m-am uitat pe statisticile contului meu de YouTube. Nu de alta, dar l-am folosit din plin, am adaugat destule filmulete de la 1 ianuarie 2011. Am avut peste 235.000 de accesari tot anul, la 227 de clipuri. Si 369 de comentarii. In top 10 stau 8 filmulete anti-portocalii, la care lumea a intrat sa injure. Cel mai mult, de departe, a fost injurata Elena Udrea, apoi Elena Basescu, Traian Basescu si PDL. Cele doua exceptii din top 10, la care lumea a avut reactii pozitive la accesare, au fost: un Sting, ca sa zic asa, cu peste 10.000 de accesari in special din afara Romaniei (!), pe care il salvasem doar pentru mine, si "Traiasca Regele", cu Victor Rebengiuc, cu peste 5000 de accesari. In general clipurile pro-monarhiste au cunoscut in anul pe care tocmai il incheiem un interes net superior anilor anteriori. Insa filmuletele anti Elena Udrea mi-au adus in jur de 85.000 de accesari YouTube. Nu pot sa spun ca ma bucur. Mi-ar fi placut ca lumea sa caute si alte teme... Clipurile cu Lucian Boia sau Daniel Barbu au doar cateva sute de accesari. Dar asta e, la urma urmelor, electoratul.

Citeam ca Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale este si in fruntea unui clasament realizat exclusiv prin votul cititorilor cotidianul.ro, la sondajul online „Care au fost cele mai enervante figuri ale anului 2011?”. In acest sondaj Elena Udrea a avut 6.588 de voturi, detronandu-l de la mare distanta pe Alin Popoviciu, cu 3.242 voturi. As vrea sa mai vad astfel de statistici, dar mi-e clar ca Elena Udrea e cea mai urata figura din politica romaneasca. Am constatat asta si la campania PNL Bucuresti din luna martie, cand lumea, pe strada, ar fi semnat orice impotriva ei. Daca opozitia o sa-i foloseasca mutra si in campaniile viitoare, pe post de sperietoare, are succesul asigurat. Nici nu stiu daca sa ne bucuram ca PDL are un astfel de personaj, febletea sau mai bine zis obsesia unui presedinte bolnav, sau sa ne intristam ca doar la atat se reduce atentia si reactia oamenilor...

7 comentarii:

acuvio spunea...

Nu ştiu ce să spun despre clasamentele astea, probabil este vorba de eşantion, poate fi o eroare, “butoiul gol face mai mult zgomot” :)
Aşa pot să spun şi eu că funny photo retouch-ul Procesul are 27.000 vizualizări în contorul meu din Picasa plus că a circulat prin preluare pe bloguri care au trafic. Mac Sennett a descoperit hohotele de râs la scenele cu poliţiştii tăvăliţi în praf, întotdeauna ne face plăcere amuzamentul pe seama personajelor politice sau autorităţilor, în faţa poliţistului însă nici americanului nu prea-i mai arde de glumă iar la noi, la vot lucrurile stau altfel :)

Lilick Auftakt spunea...

@acuvio, sa nu exageram. :)

acuvio spunea...

@Lilick – Sunt unul din cei 5.204.102 care s-au fript cu ciorba procentelor în 2009, aşa că mai bine să exagerăm noi acum şi să nu mai mergem în extaz la culcare nici la >60% :)

Anonim spunea...

Din păcate, Lilick, trăim în România, iar aici una se spune şi cu totul altceva se fumează.
Pe Udrea au început s-o curteze jurnalişti relativ vizibili, indiferent de culoarea lor, din televiziune(Turcescu, Cristoiu, Chirieac)sau din presa scrisă(Fl. Bichir). Multe nume din domeniul cultural, directori de edituri serioase, nu neapărat de la ICR-ul lui Patapievici, o aclamă, de frumoasă şi inteligentă ce e("şi dacă-i curtezană, ce importanţă are?").
Ba chiar, am văzut cu ochii mei, la Realitatea TV, la o vizită recentă a primadonei PDL, în teritoriu, nişte ţărănci amărâte, se repezeau să o pupe pe...(fac şi eu, aici,de-al dracului, ca-n "Evanghelia lui Toma", text apocrif, unde lipseşte chiar bucata de pergament, pe care evanghelistul fixase locul unei pupături celebre!)
Asta, pe de-o parte.
Pe de altă parte, sunt sondajele.
Acum, ce să mai credem?!
Anonymus Magnus

radu spunea...

Cica udrea e insarcinata cu uscatura de basecu si va face curand un copil: padurea.
Muma padurii in politica din Ro!

Man at (net)work spunea...

Nu-i de mirare. Despre politica pe care a făcut-o PDL o declaraţie esenţială face un neamţ care nu cunoaşte bine: http://m-anatnetwork.blogspot.com.

Lilick Auftakt spunea...

Multumesc.