30 ian. 2012

Va simtiti bine pe la noi, domnilor?

In timp ce Gitenstein nu scapa niciun piscot la vreo receptie portocalie prin Romania, Franks isi rupe pantofii la hore cu basistii.

3 comentarii:

Emil spunea...

parca mai ieri il trimitea la plimbare pe ziaristul deghizat in cersetor... vorba aia, cine sta cu porcii... sau cum era?

Lilick spunea...

Da, ai dreptate. Totusi Franks a venit direct porc. Nu cred ca i-a fost greu deloc sa intre in mocirla.

radu spunea...

Astea sunt atitudini de colonist care vine pe plantatia de bumbac sa inspecteze maselele sclavilor.
Bine-a zis cine-a zis ca USL trebuie sa faca plangare la madam Lagarde cu privire la ce face colonistu cu fatza de pork ca sa-si asigure fidelitatea creditorilor din Ro.
Probabil ca la tzari de slugi ca Ro sunt trimisi porci ca Franks, ca doar n-o sa-l trimita in Ungaria sa joace ceardasul cu Orban Viktor.
Cat despre cinismul de pork al lui Ghitanstain-F16, asta-i viata cand ai in fruntea statului agenti de influenta ai siaei ca basecu! Basistii nu-s in stare sa atraga si ei niste investitii americane ca lumea, dar sunt in stare sa execute in masa toti bugetarii, numai ca sa arate ca s-au facut de dreapta. Parteneriatul stategic Licurici-FMI-basecu seamana ca doua picaturi de apa cu cel dintre basecu si bok. Sefu ordona, sluga se executa.
Auzi, cica sa zicem mersi ca nu ne-mpusca de pe acoperisuri ca-n Siria! Bine ca nu l-a luat gura pe dinainte pe Marcu si n-a zis nimic de Ahmadinejad.