26 feb. 2012

Cristian Preda se preface indignat

Dupa ce Gigi Becali a anuntat o alianta politica in Capitala cu PDL, in vederea obtinerii majoritatii in CGMB la urmatoarele alegeri locale, reactiile "neplacut surprinse", chiar indignate ale "intelectualilor" PDL nu au intarziat sa apara. "Singura contributie pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar fi tacerea", a declarat, sambata, Cristian Preda, europarlamentar PDL.

Dar stati putin! Ce facem aici? PNG nu e si acum in alianta cu PDL la CGMB? De-abia astazi afla Cristian Preda cine ii e aliatul? Tine sa-i reimprospateze memoria un coleg de partid, printr-o declaratie facuta tot ieri: "Majoritatea din CGMB este făcută şi în acest moment de PDL şi PNG. Deci, nu este vorba de o nouă alianţă între noi şi partidul domnului Becali, ci despre un proiect mai larg, care să asigure o dezvoltare unitară a Capitalei.", a spus Stefan Pirpiliu, presedinte PDL sector 5, posibil candidat la primaria sectorului 5.

12 comentarii:

Mihai spunea...

Totul face parte din scenariu. Nu va e clar inca? Miscarea Populara e "Alba ca Zapada". Trebuie albita cu MRU, cu declaratiile lui Cr Preda etc

Lilick Auftakt spunea...

Daca linia a doua a PCR, utecistii MRU si Preda functioneaza pe post de inalbitor PDL, e grav pentru ei! :))

Matilda spunea...

Dl. Preda a fost marginalizat, cei din PDL nu i-au explicat. Am făcut-o eu, deci îl invit să-mi citească postarea. Scurtă, şi la obiect !

Lilick Auftakt spunea...

Wow, Matilda! Ce face Becali acolo? Papa voturi de la PDL? :))

Matilda spunea...

Da, ai văzut ? Caută voturile pe care le merită ! :))

Anonim spunea...

PREDA A RAMAS IN POSTUL LUI BRUCAN,STIE TOT CREDE CA DETINE ADEVARUL ABSOLUT!
CINE SE CREDE ASTA?

Anonim spunea...

Cred ca este cu adevarat indignat, insa nu are ce face, trebuie sa indure scuipatii lui Becali parind, in acelasi timp, ca ar avea coloana vertebrala.

Lilick Auftakt spunea...

Mai bine tacea. Pentru ca daca nu pleaca din partid dupa ce a luat scuipatii lui Becali, e si mai penibil...

radu spunea...

Pai, pedistii nu vor casatorie cu Becali, ci doar amantlac prin boscheti. La fel sta treaba cu UNPR inainte de alegeri sau cu PP-DD dupa alegeri. MP vrea sa fie ceva tintit pe formatiuni ca PNTCD-Pavelescu, Noua Republica, ONG-uri basiste si alte delicatese. E o chestie de imagine. Preda si colegii lui intelectuali nu vor sa defileze cu mitocanii. Mai mult ca sigur au primit consultanta de la PPE, care isi face congresul in Ro si vrea un mic cadou, ca doar nu te prezinti la ditai evenimentul cu orangutanul (Jiji), gorila (Gabi Oprea) si magotul (Dan Diaconescu).
Pe cat pariu ca va fi cum zice Cristian Preda? Tipul nu vorbeste de capul lui, ci de capul Cotrocenilor si al sfetnicilor din afara.

Lilick Auftakt spunea...

Deci Jiji vrea casatorie serioasa, iar alde Preda amantlac prin boscheti. :)) Pai Preda isi da seama ca, in cazul asta, e mai japita chiar decat Becali? :))

Florin Matei spunea...

Până nu demult credeam că Preda e doar un mestecător de vorbe inutile şi un emiţător de păreri scremute, şi că, în intelectualitatea lui mucegăită, îi place să se alinte. Dar, nu, insul e, de fapt, cum bine zici tu, Lilick, doar un indignat. Indignatul de serviciu...

radu spunea...

@Lick: da. Dar daca asa o cer interesele lui basecu si ale anturajului, merge si-n boscheti. O fcae pentru un scop nobil ;)