10 feb. 2012

Dictatura tocilarilor

Cei trei arata precum cei ce tocesc cartea, dar in realitate cunosc mult mai bine arta ascutirii cutitelor. Si a infigerii lor pe la spate. Vedeti niste oameni tineri, dar sunt imbatraniti in gesturi de tradare. Cat a tradat Ungureanu? Cum i-a bagat cutitul in spate fostului premier Tariceanu in 2006-2007? Va mai amintiti Anul Nou 2007, acela in care a deturnat oaspetii din Parlamentul European de la revelionul guvernului, de la Ateneu, la cel al presedintelui, in Piata Universitatii? Va invit sa vorbim despre asta. De cate ori a tradat Ponta in ultimii ani... Mai stiti? Mai puteti tine contul tradarilor? Despre felul cum i-a pus Curtea Constitutionala pe tava presedintelui mai stiti? Dar de alianta fesenista din 2008 va mai aduceti aminte? V-ati gandit cum ar fi in stare Neamtu sa-si ucida si mama, cu sange rece, ca sa parvina?... Cum loveste in absolut oricine ca sa para altceva si altcineva... Cum si-au fardat toti biografiile... Sunt multe intrebari. Unele au raspunsuri, altele inca nu. Va doriti sa ne conduca in viitor astfel de personaje? Nu va luati dupa felul cum arata. Nu trebuie sa va influenteze faptul ca par scoliti. Sunt fiecare parca croiti din coastele lui Traian Basescu.

50 de comentarii:

zincabeiu spunea...

Ieri , atata scarba mi-a produs Ponta, incant simteam ca trebuie sa fac un zid de protecie lui Antonescu.m-as fi imbracat sa pornesc sa caut organizatia PNL de sector... sa le dau adeziunea mea.Vorba lui Badea, eu pe baietasul asta nu-l votez.

clerc spunea...

Ai dreptate, Lilick, antropometric si fizionomic, cei trei parca ar fi siamezi, nu m-am gindit. Caracterial, se aseamana, dar nu chiar atit de mult. Cel mai jegos este lepadatura aia de Neamtu. Cel mai periculos este Ungureanu. Cel mai duplicitar mi se pare Ponta.
Dintre toti, Ponta s-a nimerit sa fie de partea justa a baricadei. Singura noastra problema e sa nu o submineze, pentru ca nu stiu cum o sa induram alti citiva ani de basism.
Multi s-au mirat de radicalismul lui Crin. Inainte de acest gest, poate ca ar trebui sa gindim cauzal si sa vedem pricina sa. Or, indubitabil, discursul lui Ponta a venit ca nuca in perete dupa aceste 30 de zile de proteste la minus 15 grade si dupa avalansa de concesii facute de mizerabila putere basista. Astia trebuiesc dati peste cap, Panzerele insurgente nu au motive sa se opreasca inaintea plajelor de la Dunkerque, ci sa arunce in mare contingentul portocaliu. Altfel, ne termina pe toti. Asta nu pricepe Ponta - sau nu are interesul s-o faca.
Macar sa spuna explicit ce are de gind.
Ilogismul este insa imens. Cum sa dialoghezi cu o prelungire a lui Basescu? Si Boc, si Ungureanu sint instrumente basiste. Ce sa vorbesti cu ei?
Prin urmare, radicalismul rational dovedit de Antonescu mi se pare un raspuns potrivit unei gafe inexplicabile. Sper ca e doar gafa - nu altceva.

Popateapa spunea...

Ştiu că am mai trimis şi pe alte căi aceste rânduri, dar pentru că anumite persoane importante nu au vrut să publice rândurile mele încerc să le fac citite de cât mai mulţi. Poate dacă publici comentariul ma ajuţi. O zi bună
Domnule Victor Ponta, m-aţi dezamăgit profund!
“Ecs. sale ministru Justiției

București

Costăchel Gudurău liberat az dimineață lipsă probe intenție asasinat. Împăcat cu directoru. Pupat toți piața endependenți. Mâne sară logodna Raul madam Atenaisa Perjoiu. Dânsa renunțat orce pretenție revandicare paraferna de la Albert Gudurău, dând înscris primit toată suma.“

Adineaori ora două post meridiane avocatul statului Pamfil mort subit cafine central. Medic primar constatat caz apoclepsie celebrală.

În considerația vechimi mele di magistrat procuror de aproape douazăci și trii di ani, fiind înaintat în vârstă și o familie numeroasă devenind misiunea de minister public pre gră pentru mini, vă rog respectos a mi se acorda mie postul de avocatu statului, pe care o voiu îndeplini cu zel și activitate. Binevoiți etc.

Vechiu procuror trib. X…

Telegrame
de Ion Luca Caragiale

Mi-aduc aminte cum, domnul Victor Ponta, a făcut referire, în multe ocazii, la cozile de topor pe care le-ar putea avea PDL, în cadrul USL. Solicita vigilenţă! Acum, domnule Victor Ponta, vă întreb eu, cine este coada de topor? Nu sunt un nihilist şi nici un opozant orb, cu ochelari de cal. Îmi place să cred că PSD nu are numai susţinători cu ochelari de cal, aşa cum sunt cei de la PDL. Domnule Victor Ponta, m-aţi făcut să mă simt părăsit , înşelat, acum, când prin discursul dumneavoastră aţi făcut pactul cu diavolul. Chiar, susţinerea condiţionată, a unui slugoi, al lui Traian Băsescu, m-a speriat. Probabil coloana vertebrală, a dumneavoastră, a suferit unele deplasări patologice, ca urmare a accidentelor avute, la concursurile auto la care ați participat.

Mi-aduc aminte de mitingul din 19 ianuarie 2012. Chiar dacă sunt PSD-ist, prin convingere, am participat şi am fost înconjurat de prieteni liberali. Când vi s-a dat cuvântul, în jurul meu, printre urale se amestecau tot mai tare huiduielile “uuuuoooooooooo”. Când a trecut pe lângă noi, Mazăre cu ai săi, mulţi dintre cei care eram în coloană, la locul nostru, am aplaudat. Îmi vine acum în minte episodul cu Oana Niculescu Mizil, când l-a susţinut pe domnul Mircea Geoană. Toată lumea a sărit asupra ei, ca asupra unei rebele. A avut tăria de a-şi susţine puntul de vedere.

Acum dumneavoastră aţi încălcat grav disciplina de partid. Aţi vorbit în nume propriu, dar scuzaţi-mă, sunteţi liderul ales al PSD, copreşedinte al USL. Cum Traian Băsescu nu are voie să vorbească în nume propriu, cât este Preşedintele României, nici dumneavoastră nu sunteţi supus altui regim, la o scară mai mică. L-aţi acuzat pe Mircea Geoană că s-a erijat în reprezentantul opoziţiei. Vedeţi similaritatea situaţiilor?

Azi văd de ce domnul Adrian Năstase a ajuns să fie condamnat de oastea diavolului. Şi-a menținut verticalitatea, nu a cedat şantajelor şi altor porniri de moment.

Păcat domnule Victor Ponta, aţi frânt multe idealuri şi speranţe ale oamenilor cinstiţi.

Dan Stoica spunea...

"They evolved. They rebelled. There are many copies. And they have a plan."

Urmaşii lui Traian spunea...

E grav ce a făcut Ponta, seamană a uneperism, a dublu limbaj dar asta nu are nicio valoare în comparaţie cu ce este in unele zone din tara.

În ultimele ore au murit 13 oameni, zeci de mii de oameni sunt blocaţi de zăpadă.

Idiotul de Igaş nu a anunţat oficial un posibil cod roşu ci a dat un zvon in presă, apoi a dezminţit.

Pot muri oameni cu zile, să-l lăsăm pe Ponta.

Lilick Auftakt spunea...

@Zincabeiu, mi se pare normal. Nici eu.

@Clerc, Ponta si-a ales un moment prost sa "dialogheze" cu puterea (sau sa tradeze) acum cand lumea e atat de radicalizata. Oricum, el pentru mine nu reprezinta nicio surpriza.

@Popa Teapa, am publicat, nu inseamna insa ca sunt si de acord cu toate cele scrise.

@Dan Stoica, mda.

@Urmasii lui Traian, nu inteleg. Cum adica sa il lasam pe Ponta? Si ce sa facem? Sa salvam oameni? Scuze, eu nu sunt guvernul.

Urmaşii lui Traian spunea...

@ lilick

Se pare că a dispărut răspunsul meu.
NU trebuie să dezăpezim noi oamenii din ţară.
Guvernul este ţinta principală, nu Ponta. Guvernul iresponsabil care a ascuns cetăţenilor că pot rămâne blocaţi, fără, apă, alimente, căldură.

Ponta a avut un discurs impardonabil care te duce cu gândul la trădare, la unepere.

Asta vroiam să spun.

Popateapa spunea...

Mulţumesc. Daca ai putea să îmi spui cu ce nu eşti de acord ţi-aş fi recunoscător. Mulţi m-au criticat, în special Bibliotecaru. o zi bună

atreides spunea...

Si pe mine m-a enervat ingrozitor discursul lui Ponta, dar eu zic ca acum e cazul sa ne calmam si sa nu punem gaz peste foc. In fond, si Crin a facut ceva prostii, daca as fi fost pesedist si inclinat catre teorii ale conspiratiei as fi luat ideea lui Crin de a demisiona in bloc din parlament drept un serviciu facut portocalezilor. Spargerea USL in acest moment ar fi o catastrofa, chiar inaintea localelor. Deci, hai sa ne calmam si sa nu le facem jocul la pedelepre.

Anonim spunea...

Pentru ceea ce-au făcut(trădat)ieri, Ponta și imbecilul de socră-su(ăl de și-a pierdut un coi, la vânătoare), merită mătrășiți din USL și din PSD, mai abitir decât năucul de Geoană!
De ce-o fi tăcând taica Iliescu?
Doamne, ce ironia dracului, în veci nu mi-aș fi bazat speranțele, în persoana bătrânului Ilici!
Anonymus Magnus

zincabeiu spunea...

daca a ajuns sa-l laude olteanu, e clar.cred ca mazare are dreptate.

Anonim spunea...

lasati-l pe ponta -a fost un bou si a inteles (cred/sper) asta, dar trebuie sa mergem mai departe

cred ca mai bine popularizati asta:

http://wwwzoepetre.blogspot.com/2012/02/lifting.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Fragmentarium+%28Fragmentarium%29

...cu titlul:
CODOASA BATRANA SI-A FACUT LIFTING

Anonim spunea...

Eu îl suspectez pe Victor Ponta de trădare încă din 2009, de când a fost şef de campanie al lui Mircea Geoană şi i-a permis (sau poate chiar i-a indicat) acestuia să meargă acasă la Vântu. Nu am nici un pic de încredere în acest individ, ne-a ajuns câţi parşivi ne-au condus până astăzi ca să ne mai permitem încă unul. PNL trebuie să întreprindă rapid acţiuni prin care să se dezică de Victor Ponta şi PSD şi să conştientizeze populaţia că ne paşte pericolul unei guvernări PSD-UNPR-PP-UDMR (cu previziunea că PDL nu va supravieţui alegerilor şi va fi înghiţit de UNPR). Nu ne mai permitem alţi ani pierduţi, nu mai rezist să văd cum comuniştii şi urmaşii lor ne râd în faţă şi noi stăm cu mâinile încrucişate, ba chiar mai şi aplaudăm unii dintre noi, mai săraci cu duhul. PNL a rămas se pare singura forţă politică în stare să mai facă ceva pentru salvarea acestei ţări. Faceţi vă rog ceva să deşteptaţi prostimea că altfel iar ne vor decide soarta nişte analfabeţi cumpăraţi cu 10 lei şi o portocală.

radu spunea...

Poanta tocmai si-a bagat iataganul in spatele genitorului sau politic, A. Nastase.
Dupa mizeria de ieri a tradatorului astuia imputit, incep sa ma gandesc tot mai serios la necesitatea ruperii USL. PNL ar capitaliza majoritatea zdrobitoare a voturilor anti-"proiectul basecu" din marile orase si ar deveni pbb un partid de 30%, chiar daca va pierde guvernarea in favoarea unei aliante basisto-pesediste patronate de SIE si vegheate de Marele Licurici. Pt. securizarea PNL, ar insemna mult, cu conditia sa acceptam ca ciuciu guvernare dupa 2012. Numai un prost mai crede ca basecu mai poate fi demis dupa 2012 de un USL cu co-presedinte Ponta, cand securila carierila se incalzeste pe tusa pt. a-si lua rolul de Putin in primire, cu binecuvantarea Washington-ului. Ca razboiul cu Iranul bate la usa.
Daca USL nu se rupe, ce ne ramane? Un tot mai problematic 45% (daca vor da bani inapoi la populatie) si tradarea previzibila a lui Pontache dupa alegeri.
Ma rog, s-ar putea ca lucrurile sa se calmeze intrucatva, dar gestul de ieri al lui Poanta va lasa urme de nesters pt. alegatorii liberali. Eu nu-l pot ierta, si nu uit nici guvernul PSD-PD din 2008, nici blatul de la alegerile pt. Curtea Constitutionala, nici neimplicarea PSD in organizarea mitingului USL de la Bucuresti, nici, nici, nici.
Trebuie sa ne intrebam f. serios daca USL mai reprezinta un avantaj pt. noi sau nu, in conditiile astea. Mi-as dori totusi sa reziste constructia asta, fie si numai ca sa le dam peste moaca labaroilor acoperiti ai propagandei portocalii.
Doar n-om fi blestemati sa ne guverneze un secol licuriciul prin intermediul unor tocilari tradatori nascuti in eprubeta si chititi sa-si bage ce stiu ei in spatele democratiei din Ro.

Lilick Auftakt spunea...

Scuze ca am bagat comentariile cu intarziere. Unele inteleg ca au si disparut. L-am mai recuperat pe cel al lui @radu, dintre cele disparute. Era ascuns.

@Popa Teapa, doar cu acea referire la Nastase nu sunt de acord.

@atreides, eu sunt calma. :) Dar am scris din 2008 ca Ponta-Sarbu (si altii din PSD) sunt tradatori de profesie. Acum doar au confirmat.

@Magnus, da, PSD trebuie sa faca putina curatenie. Sau mai multa. E treaba lor.

Ceea ce pot sa va spun, e ca ce s-a intamplat ieri a remobilizat electoratul PNL. Iar Crin are sansa sa castige mai multa incredere, depinde de mesajele pe care le da si le va da.

Anonim spunea...

Ati luat-o razna... Car priveste sansele lui Crin pe viitor... ma indoiesc ca cineva va mai marsa la isteria PNL... Hai, pa sau ca sa va fac pe plac Jos Basescu! Au... pardon... am uitat... Jos Ponta!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, asa, asa. Cand intri aici sa spui Jos Basescu si apoi sa ne pupi in fund. Pa!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, asa, asa. Cand intri aici sa spui Jos Basescu si apoi sa ne pupi in fund. Pa!

Anonim spunea...

Hey! treceti va rog peste ideeea ca va scrie un anonim si aruncati un ochi peste asta:
http://wwwzoepetre.blogspot.com/2012/02/lifting.html - e important de share-uit

PS:Si cred ca trebuie depasit episodul ponta- a facut-o de oaie rau de tot,vrais, dar daca nu vreti inca cinci ani cu Basescu si nu-l vreti pe Mihai Neamtu Sinistrul Plenipotentiar al Culturii, gasiti-va puterea sa treceti peste acest episod (fara a-l uita insa), asa ar fi intelept...Si potoliti-i daca puteti si pe cei ce vor sa-i scrie lui Madam Clinton tot felul de mascari- Ponta si delegatia care il va insoti va reprezenta USL in SUA, nu aripa securitatii (pe aia o reprezinta Basecu!), basca ca acesti infierbantati ar putea fi nici mai mult nici mai putin decat provocatori portocalii, facand ce stiu ei mai bine: diversiune, provocare, manipulare...

PS: Clica portocalie are o singura sansa pentru a se perpetua la putere- spargerea USL! Calm asadar, sper ca pana acum ne-am racorit in privinta lui Ponta cei mai multi dintre noi ...Vom mai avem putin de indurat (nu exclud aici si alte prostii ale lui Ponta sau ale altcuiva), dar ziua in care va cadea Borfasul Chior, Amanta si Pupincuristii va fi GRANDIOASA... Rabdare echilibru si tutun pana atunci, nu mai e mult!

Lilick Auftakt spunea...

Multumim. Dragut! :)

Mihai spunea...

Cred ca Franks qe de vina pentru schimbarea de guvern. Nu a zis el ca trebuie externate serviciile? La Cotroceni s-a unteles ca trebuie crva cu servicii externe. Offf! Engleza asta!

Anonim spunea...

Dragă Lilick, fără a fi naiv, îmi permit să sugerez că ar mai exista o variantă...psihologică, pentru a explica gestul aparent defetist al lui V.Ponta.
S-a văzut clar, chiar și pe TV, că omul nostru acuza o mare frustrare personală, odată ce un coleg de generație și de...ochelari, recte MRU, era investit ca prim- ministru, post pe care Ponta și l-a dorit dintotdeauna cu ardoare, pentru sine. Atunci, conținutul discursului său , tonul, gestica, precum și prezența încurajatoare a iubitului socru, induceau mai mult impresia unei emotivități auto-alinătoare a lui Victoraș, în (semi)Parlament, decât expresia unei trădări incipiente(neexcluse, totuși, de plano). Pot să pun pariu că, pentru o clipă, în tăcerea binevoitoare cu care sala portocalie îi primea discursul voit împăciuitoirist,Ponta a închis ochii la tribună, a suspinat interior și s-a închipuit pe el însuși, într-o astfel de zi măreață, în locul lui MRU.
Cred că Iliescu, ștulfa bătrână a PSD, a intuit că așa stau lucrurile, că nu este vorba despre o defecțiune la inamic, și nu și-a urecheat deloc Cârlanul, ba dimpotrivă.
Ei, asta a fost, politica rămâne ceea ce este(o cutră), iar USL, care stă constant la peste 50%, trebuie să meargă cum-necum înainte!
Ponta și Crin trebuie să treacă și ei peste orice frecușuri, ca într-un mariaj cu nâbădăi, în care, culmea, partea mai corpolentă(PSD) este și cea mai feminină, mai puțin fermă, mai capricioasă și mai vulnerabilă ocheadelor și propunerilor concupiscente trecute, prezente și viitoare, pe care un matroz bătrân, bețiv, chior, autoritar și bordelez continuă să i le arunce, direct sau indirect, dar tot mai disperat, de pe margine!
Anonymus Magnus

acuvio spunea...

După discursul domnului Victor Ponta, în tonul postării dumneavoastră şi o imagine: funny jokes :)

ADRIAN spunea...

Eu inca mai cred ca USL putea sa fie doar un simplu pact deneagresiune si un front comun impotriva a ceea ce reprezinta Basescu. N-am incredere in PSD si nici in Ponta. Parereile pot evolua, se pot schimba, caracterul cred ca ramane insa acelasi. Iar caracterul lui Ponta e acelasi ca atunci cand era un antipatic lacheul al lui Nastase sub forma de "mic Titulescu". "Mic Titulescu" care parea destul de in apele lui in guvernul "de trista amintire" PDL - PSD. Parerea mea.
Pe de alta parte, intr-un stat normal, aia care spun ca Ponta a fost civilizat si echilibrat in discursul sau pentru ca asa ar trebui sa se poarte oamenii politici gresesc. In fix aceeasi masura in care nu poti fi tolerant cu o colonie de termite cand stai intr-o casa din lemn.

Petrini spunea...

"Guvernul iresponsabil care a ascuns cetăţenilor că pot rămâne blocaţi, fără, apă, alimente, căldură."

Lilick, spune-i tu, te rog, urmasului asta al lui Traian, ca toata chestia asta cu situatiile meteo critice e o manipulare securista grosolana. Sa nu mai puna botul ca nu face decat sa treaca testul prostiei.

Uite, scrie aici foarte clar:
http://lilick-auftakt.blogspot.com/2012/02/puterea-testeaza-metode-ale-fostei.html

Lilick Auftakt spunea...

Multumim, Acuvio.

@Magnus, am inteles ca ieri, in direct la tv, Ponta iar i-a tras o teapa luii Crin. Crin tocmai spunea ca vor continua greva, cand a intrat Ponta si a spus ca... nu se stie.

@Adrian, asa cred si eu. Insa atata timp cate exista vum inntr-un tur, e aproape imposibil sa nu fie candidaturi comune.

@Petrini, tu stii sa citesti? E vorba de mesaje trimise la institutii, la multinationale, etc? E vorba de Bucuresti. Aici s-au facut cumparaturile din panica. Doar nu la tara... Deci avertizarea era pentru Bucuresti si aici nu a fost nimic.

Toma Taticu Funny cel Energetic spunea...

Pai si Crin ce face ?

Petrini spunea...

Probabil ai scris ca e vorba de Bucuresti cu cerneala simpatica. Mai interesant ar fi de explicat cum se poate ca niste fenomene meteorologice de acest tip sa se manifeste DOAR in Bucuresti. Probabil tot securitatea lui Basescu a adus din spatiu niste nori si niste viscol fix deasupra Bucurestiului. Bine, i-a mai scapat si deasupra Ucrainei unde cica sunt sute de morti (desigur, tot o manipulare grosolana a aceleiasi securitati).

Si, ca sa nu crezi ca e off-topic: exact genul asta de gandire paranoica (care pe blogul tau este doar un ecou a ceea ce spune Antonescu zilnic) a dus la discursul mult mai moderat al lui Ponta. Probabil ca strategii PSD i-au explicat ca radicalismul da bine la "baza" partidului, dar alegerile se castiga si cu voturile nehotaratilor si moderatilor care nu raspund la chestii din astea nastrusnice cu Hitler, Stalin etc.

Lilick Auftakt spunea...

Nu, Petrini. Am scris de hypermarketurile din satele Romaniei.

Crin face bine, Toma.

Lilick Auftakt spunea...

Petrini, tu sigur esti unul din cei care au fugit sa ia cate trei baxuri de ulei, de aia iti convine sa spui ca nu ai fost manipulat, doar informat. :)) Postarea aceea ti se adreseaza personal, sa stii.

Urmaşii lui Traian spunea...

@ lilick te rog ceva.

Întreabă-l tu pe Petrini dacă este susţinător al lui Băsescu. Te rog asta pentru că dacă e iubitor de scorpion de mânăstirea secu nu are sens să-mi irosesc timpul.

Lilick Auftakt spunea...

Urmasii lui Traian, Petrini e basescian 1000%, chiar daca nu recunoaste. Intra aici pentru ca il stiu. Pentru ca m-a rugat un prieten comun sa nu-l alung...

radu spunea...

@Petrini e la fel de basescian ca si basecu, asta se vede de la o posta ;)
O fi adevarat ca alegerile se castiga si cu ce spune el, dar eu as indrazni sa pun pariu ca daca intrarea la guvernare se va face cu atitudini tip Ponta, ea va fi fara PNL, si nu din vina PNL ci a blatului facut de Ponta dupa alegeri cu PD-rastii. Atunci sa te tii regionalizare, unicameral si tot tacamul modernizarii statului (adica al democratiei securiste de tip putinist), de-o sa trebuiasca sa fugim in Gabon, nu in Congo!

Petrini spunea...

Pai tocmai mai Lilick, cumparaturi in supermarket s-au facut doar in orase fiindca doar acolo sunt supermarketuri, nu fiindca doar in Bucuresti ar fi fost asteptate fenomenele. Dar nu despre asta e vorba. E irelevant unde s-au facut cumparaturi, fiindca sunt multi alti factori care influenteaza acest comportament. Intrebarea era pur si simplu: a fost avertizarea meteo de care vorbeai o minciuna sau nu? Iar testul este foarte simplu: te uiti in media si vezi daca s-au inregistrat astfel de fenomene. Daca nu, ai tu dreptate, daca da, well...

"Pentru ca m-a rugat un prieten comun sa nu-l alung."

Hopa! Avem un prieten comun? Dar prietenul asta al nostru comun nu stie ca eu n-am cum sa cumpar vreun bax de ulei de la vreun supermarket din tara (decat poate daca livreaza prin internet asa ceva)?

@Urmasul lui Traian

Mai, eu de iubit nu iubesc decat persoane foarte apropiate mie (familie, etc). Pentru restul am cel mult o "iubire de aproape".

Cand vine vorba de persoane politice pot sa agreez sau nu anumite idei.

De exemplu, cand Ponta critica guvernul pentru semnarea grabita a ACTA, il apreciez. Cand da vina pe Funeriu pentru esecul multor candidati la BAC nu-l mai apreciez.

La fel, cand Basescu sustine reformarea sistemului medical, il apreciez. Cand il da pe Arafat ca exemplu de antireformist, nu-l mai apreciez.

Din pacate despre Antonescu nu pot spune mare lucru fiindca singura idee pe care am auzit-o de la el este ca Basescu e un fel de Ceausescu. Dar o sa revin cand o sa aiba si ceva mai concret de spus.

Urmaşii lui Traian spunea...

Aha, atunci să fie sănătos.

În altă ordine de idei ai observat cum au întors ieri pe toate părţile ruperea USL cei de la SC Propaganda SA? Cum au analizat ei ştiinţific de la inaltimea sinecurilor, pardon, am vrut sa spun catedrelor si birourilor de ziaristi liberi şi obiectivi. Sunt geniali la dezbină şi stăpâneşte trebuie să o recunoaştem. Defect profesional mai mult ca sigur. Hilar mi s-a părut că unii chiar l-au reevaluat pe Ponta.

Totuşi nu-mi pot reprima întrebarea, agendă ascunsă sau doar punere de paie pe foc? Neincrederea pleacă de la doua greseli grave făcute de Ponta in favoarea PDL, una în 2010 şi una in 2011.

Domnul prim minstru Ungureanu a aratat că stie ce are de făcut, mie mi-a placut azi. Ai văzut cum i-a pus la punct pe jigodiile alea care stau la cald in casa si asteapta sa-i dezapezeasca altii? N-au invatat nimic de la Boc. Trebuie trimisi la reeducare, viermii dracului, le mai plătim si pensii, cel putin să invete să dea la lopata.

Lilick Auftakt spunea...

Tu chiar nu intelegi ca zvonacii au actionat in marile institutii si companii din Bucuresti? Pentru ce crezi? Pentru ca sa se pazeasca bucurestenii de zapada de la Buzau, sau ca sa faca cumparaturi cu sacul si sa se testeze reactiile?

Lilick Auftakt spunea...

Ba stie prietenul foarte bine, ca iti e aproape, insa esti atat de disperat incat nu m-a interesat cum ai facut. Sigur ai actionat cumva.

Lilick Auftakt spunea...

Urmasii, sunt mai multe. Patru. Si ieri a mai facut una, dar lumea nu prea s-a prins, asa ca nu insist nici eu pe ea.

Lupus spunea...

Dupa reactiile violente pe care le aveti, ma tem ca voi, o parte a liberalilor, v-ati dori un USL cu care sa voteze electoratul social democrat dar din care sa nu faca parte PSD.Nu se poate si nu e treaba liberalilor cine conduce PSD, dupa cum nu e treaba social democratilor cine conduce PNL.
Chiar nu realizati ca ati intrat in jocul propagandei basiste si turnati gaz pe foc?
Deranjeaza ca Ponta spune aceleasi lucruri ca si voi despre regimul basescu, dar si-a propus sa nu mai fie marlan si sa le raspunda altfel decat cu "ba pe-a ma-si"?

Lilick Auftakt spunea...

Plano, dar tu iti dai seama ca placa asta pe care o aveti, unii pesedisti, cu tonul moderat, e ceea ce aplaudati la Ponta si voi si basistii? Pupati-va cu ei daca va intelegeti asa de bine la.. ton.

Lupus spunea...

@Lilick
Daca propagandistii portocalii aplauda noul PR al lui Ponta o fac pentru ca stiu ca sunt niste frustrati printre simpatizantii PNL, care abia asteapta sa gaseasca un motiv sa ne spuna de ce nu mai voteaza cu USL.
Voi chiar nu vedeti tremurul palmelor cu care aplauda portocaliii?
Norocul vostru e ca Dl Crin Antonescu vede altfel lucrurile.
Eu chiar ma bucur ca discursul lui Ponta, pe care multi nici nu l-ati citit, ca e prea lung, a acoperit mediatic investirea guvernului Clonelor, asa cum am si scris un articol pe blogul meu, articol pe care o parte din cititorii de aici l-au parcurs.
Rugamintea mea ar fi sa criticati discursul lui Ponta dar abandonati ideea tradarii.

Urmaşii lui Traian spunea...

Patru? Fără cuvantarea fluviu de acum 2-3 zile?

Pai atunci trebuie chemat la ceas de seara, servit cu o cafea, ametit, bagat mainile la tocul usii si intrebat politicos, Victore draga ce ai de gand?

@Plano10 eu nu pun paie pe foc DOAR imi pun intrebari. Discursul a fost ca o picatura care a umplut paharul, nu acela este problema. După cum vezi eu stiam de doua grave, lilick pomeneste de patru. Dacă sunt şi altele pe care le stiu doar cei care trebuie sa le stie?

Eu sunt mai moderat si cred ca Ponta a gresit cu discursul dar ce ne facem cu celelate picaturi?
Asa ca eu cred ca trebuie invitat la o cafea iar pana atunci ceva mai multa moderatie nu strica.

Spun nişte oameni mai informaţi ca mine că doar ruperea USL l-ar mai salva pe Basescu. Eu nu o vreau, vreau doar o clarificare. Bea cafea Ponta?

Lilick Auftakt spunea...

Plano, ba da. Vad ca aplauda discursul lui Ponta. Sorry, eu am scris multe articole din 2008 pana acum despre tradarile Sarbu/Ponta. Doar nu crezi ca acum le neg...

Petrini spunea...

Am promis ca revin cand Antonescu va avea ceva mai concret de spus. Tocmai am citit in Gandul ca Antonescu a intrat in direct la emisiunea lui Capatos ca sa comenteze niste imagini filmate cu camera ascunsa in care Emil Boc se schimba la un vestiar. Cred ca asta e una din cele mai concrete manifestari ale Revolutiei Bunului Simt, promovata de Prezidentiabilul Crin Antonescu. Fiti mandri de el!

Lilick Auftakt spunea...

Nu am de ce sa fiu mandra de asta.

Tu insa sper sa fii mandru de ai tai. Asa isi scoate din politica Basescu, cu serrviciile, slugile. Amuzant, nu?

Petrini spunea...

Pai tocmai, lui Boc i-a crescut capitalul de simpatie dupa isprava asta.

Dar cred ca ar trebui mai bine sa te intrebi de ce angajatii unui fost colaborator al serviciilor (alea din dictatura aia pe bune, nu din asta inchiputa de voi) l-au atras pe candidatul la presedentie in aceasta capcana. Ca n-a stiut sa o evite politicos, sau macar sa iasa onorabil din situatia in care a fost pus se datoreaza strict caracterului sau. Dar totusi, chiar nu s-a gandit nimeni dintre oamenii varanului cum o sa para cand singurii politicieni asociati cu mizeria asta erau Crin Antonescu si Vadim? Cum de s-a dat unda verde la chestia asta cand efectul compromitator asupra lui Antonescu e la mintea cocosului (desi nu suficient de evident pentru Crin, se pare)?

Lilick Auftakt spunea...

Acum am citit ce a spus Crin la Capatos. A spus foarte bine. Nimic deplasat. Aveti grija ca idiotii portocalii doar manipuleaza, stiind ca multi nu am vazut emisiunea. Petrini, mars!

Lilick Auftakt spunea...

Pettrini, nu mai treci deloc, manipulator ordinar!

radu spunea...

@Lilick, revin la postarea asta pt. a atrage atentia ca diversiunea bok-ne-arata-kooroo a fost bine pusa la cale de servicii, cu comanda unica inspre activarea tuturor compentatorilor pupinbasisti. Scopul: decredibilizarea Antenei 3, principalul inamic media al basismului, si decredibilizarea interna & internationala a lui Crin Antonescu prin echivalarea cu CV Tudor. Indiferent ce credem despre Crin, e cazul sa ne solidarizam cu el, daca avem obraz si nu altceva in loc de obraz.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, da, e foarte posibil.