6 feb. 2012

"Doamna, de ce?"


Ma gandeam mai devreme pe cine sa citez, ca sa ne bucuram cu totii de durerea portocaliilor exprimata in online, dupa demisia lui Boc. Nu e frumos sa ne bucuram de raul altuia, dar e sanatos! Sa-l citez pe Bleen? Nu. Plictiseste. La fel si restul basistilor consacrati. Pe pagina Elenei Udrea insa curg lacrimi. Iata ce scrie, pe facebook, o admiratoare infocata a fostului prim-ministru:

Cristina Boc (Cristina Filimon): "Doamna,de ce? De ce a facut asta? De ce demisia? In Guvernul Boc exista modele de viata pentru mine. Reprezentati viitorul Romaniei. Ati facut tot ceea ce este mai bun pentru noi, pacat ca unii romani nu vad adevarata realitate. Sunteti cei mai buni, sa nu uitati asta niciodata!"

:D

19 comentarii:

Anonim spunea...

"modele de viata", "viitorul Romaniei", "cei mai buni"
:D :D :D

Lilick Auftakt spunea...

Da, da. :))

Si, ca sa pastram tonul vesel, ultimul banc:

‎"Visul lui Boc a fost sa fie ori premier ori nimic. Culmea, i-au reusit amandoua!" :))

Micawber spunea...

Daca e o postaca din aia de la Ministerul Turismului, e banal. Cu adevarat interesant, ba chiar tragic din punct de vedere uman, ar fi daca ar fi o persoana de pe strada.

Rational Idealist spunea...

...imi aminteste de jalea nord-coreenilor la moartea lui Kim al 2-lea (Jonng Il). Jumatate haios, jumatate gretos...

Ionut spunea...

Ar trebui sa il luam si noi pe Domnul Boc drept exemplu :)) de cand e PDL-ul la putere a inceput sa faca foarte multi AVERI pe spatele statului .. asteptam rezultatele urmatoare sa vedem ce va fi ..

radu spunea...

Dumnezeu sa-l ierte.
Nu s-a intamplat mare lucru.
S-a rupt bok, acum basecu isi schimba prezervativul. E-atat de simplu. Coalitia continua, reformele continua, modernizarea statului se relanseaza.
Opozitia trebuie sa-si intensifice presiunea si sa nu cada in capcanele kyorului.

Lilick Auftakt spunea...

Va imaginati ce o sa fie cand pica Basescu, daca la Boc jelesc asa? :)))

Shadow spunea...

@Lilick
eu crestin cum sunt "compatizez" cu sarmana fata. Daca "sireaca" nu a avut de unde sa-si scorneasca alte "modele" ce vina are ea? E o problema doar de educatie la care ea nu are in totalitate "vina".
:-)

Lilick Auftakt spunea...

Ce sa mai zic? Exista si astfel de oameni. :)

acuvio spunea...

Sunt şi ei cu ochii pe prognozele meteo, se poate încălzi vremea şi până atunci trebuie să găsească o soluţie pentru a tempera manifestările de stradă. Nu ştiu de ce, teamă îmi este că tocmai aceste manifestări de stradă vor salva PDL la următoarele alegeri, altfel dormeau liniştiţi. Deocamdată pa Emil Boc şi pentru mine a fost “un model”! :)

Anonim spunea...

Fraților, tare mi-e că Boc va fi regretat în curând(atât cât poate fi regretat unul ca el)!
Ați văzut ce fel de privire urâtă(fixă, fioroasă, sticloasă) a aruncat sălii M.R.Ungureanu, premierul desemnat, când și-a început discursul de investitură?
Pe lângă el, bătrânul nea Băse chiar că părea nițeluș simpatic!
Băiatul ăsta, tânărul ăsta, care a sărit direct de la PNL în barca puterii(la fel ca și Predoiu zis Independentu')și care fost vreo 5 ani șeful spionilor, cred că ar fi pe deplin în stare, la o adică, să scoată TAB-urile în Piața Universității! Asta, bineînțeles, dacă guvernul(pe care a și dat asigurări ferme că-l va forma...mâine) va trece de Parlament, cu tot boicotul anunțat al opoziției.
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Pai e disperat! Se inconjoara de armata si servicii secrete.

Anonim spunea...

Unde, oare, am mai văzut repetându-se scenariul ăsta halucinant, de sfârșit de lume?
Bineînțeles că la rușii atât de huliți(și, probabil, atât de admirați, în secret, de marinar)!
Andropov, Cernenko -primii secretari PCUS având statut de premieri- și, mai nou,alt exponent emblematic al serviciilor, nemuritorul premier președinte (sau viceversa)Putin!

Anonim spunea...

Pai cum doamna, fostul de la SIE e bun in PNL, dar actualul ( de 1000 x mai competent decat Saftoiu ) nu e bun de premier, ba mai mult, e securist??
Apropos, schimbam si noi legea aia electorala, ca e rusinos ca PNL sa aiba 53% dintre alesi de pe locurile 2,3,4. Zau asa, curat reprezentativ....
Nu stiu de ce, dar cred ca Geoana o sa fie mic copil pe langa plansetele lui Antenescu dupa functia de presedinte.

Lilick Auftakt spunea...

Anonim fricos, fostul sef nu e un lustrabil. Actualul e. Mihai-Razvan Ungureanu a fost introdus la categoria „lustrabililor“, deoarece detinuse functia de membru supleant al CC al UTC. La ultimul congres CC al UTC el a fost primul care a luat cuvantul dupa Nicu Ceausescu.

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/09/faustii-vechi-si-noi-sau-andrei-plesu.html

acuvio spunea...

De văzut: Emil Boc AutoStop

Mihai spunea...

Cred ca guvernul a fost BOCit pentru a se externaliza. Parerea mea.

radu spunea...

@Lilick, @anonimul asta fricos si caraghios e numai bun ca sa-l bagam la mijloc. Mosule, rila-securila ala de "mereu" a fost intarcat de Plesu si a intrat in PNL sub securistul de Stolojan dupa ce si-a petrecut prima tinerete in CC al UTC.
Oameni buni, va aduceti aminte ca baiatul a fost livrat pe piata de capitanul Soare, impreuna cu Patapievici?
De-aia vorbea fufa de Raluca Curcan, pardon Turcan, despre James Bond!
Pana acum am crezut ca basecu e un Putin. Am gresit. E un Eltin betivan si dezaxat, comunist convertit la anticomunism ca si ala! In schimb abia MRU are fatza de Putin klingonian, brr! Ghinionul lui ca-i sclifosit, asta nu place la popor.

Lilick Auftakt spunea...

@radu,

Prima recunoaştere publică. Mihai Răzvan Ungureanu, invitatul lui Iosif Sava. Imagini document: http://www.tvr.ro/articol.php?id=119926

Ne aducem aminte cum au fost lansati, sigur.