22 feb. 2012

Lupu' isi schimba (des) numele!

Poza de mai jos circula pe facebook. Sub ea, C. Teodorescu scrie: "S-ar putea să vină sub numele "Mișcarea Populară" sau poate "Uniunea Social Progresistă"! Provin de fapt din fostul FSN care apoi a candidat la fiecare campanie de alegeri sub alt nume, USD devenit apoi PD, a candidat apoi ca "Alianța D.A.", s-au botezat apoi de dreapta în PLD și apoi PDL. Oricum s-ar numi, SUNT ACEIAȘI! Ne-am săturat de ei!"

Si asa e! La fiecare scrutin electoral s-au botezat altfel, s-au fardat puternic, vulgar, si-au schimbat culorile hainelor, incercand sa pacaleasca prin diverse artificii. Eventual au incercat sa-si puna si cate o "bijuterie", din mostenirea vreunui partid istoric, PNL sau PNTCD, ca sa ia ochii. In spate insa e aceeasi prostituata batrana a politicii romanesti. Duhoarea de sub haine nu pot sa o acopere.


2 comentarii:

rRadu spunea...

Chiar daca duhoarea de sub haine se tot simte, schimbarea lor reuseste sa pacaleasca in continuare. Trebuie sa oprim asta cumva!

radu spunea...

Rebranding 1): bok schimbat, MRU si guvernul de clone. 2) Miscarea Populara si cocteil (mai degraba cock tail) de PD servit cu PNTCD, PNG, PER si ceva ONG-uri basiste. 3) retragerea discreta a lui basecu in culise, ca sa nu-i incurce pe aia micii si sa nu fie identificati cu imaginea lui de rahat. Cu alte cuvinte, schimbarea puterii pregatita tot de putere, ca sa mai ia din nevoia de schimbare a publicului.
In acest tip, discreditarea USL cu focus pe Crin prin urmatoarele teme: parlamentarii nu muncesc. Crin chiulangiul. Crin egal Vadim. Crin si Ponta se incaiera. Liberali renuntati la Crin. Interesant, nu?
@rRadu are dreptate, trebuie sa raspundem cumva. Scandalul POSDRU e bun, dar nu suficient.