17 feb. 2012

Nu si Basescu!

La noi se demonstreaza de mai bine de o luna si se cere demisia presedintelui, iar in Germania presedintii isi dau demisia pentru lucruri mult mai putin grave:

- Koehler in 2010 pt comentarii nepotrivite la adresa militarilor germani din Afganistan.
- Wulff pt ca a luat 500.000 € imprumut de la sotia unui prieten cu care a avut relatii de afaceri in 2008, cand era seful guvernului landului Niedersachsen.

Cate comentarii nepotrivite a facut in timpul asta Basescu? Si nu la adresa unor straini, ci a intregului popor (puturosi, betivi, etc)!
Am putea sa mai enumeram scurt: casa din Mihaileanu; penthouse-ul din "vanzari anterioare" al Ioanei; alegerea analfabetei, stalp al cluburilor de noapte, ca europarlamentar. Doar unul dintre aceste subiecte ar fi de-ajuns ca orice presedinte din lumea civilizata sa demisioneze. Nu si Basescu!

14 comentarii:

ADRIAN spunea...

Eu zic ca a facut nu numai comentarii nepotrivite dar si imprumuturi nepotrivite. In numele nostru, evident ...

Lupus spunea...

Nemtii nici n-ar fi ales un inculpat ca presedinte, cum au facut romanii, multi de dreapta, in 2004!
Ce-i drept, la ei presedintele e ales de parlament.

Micawber spunea...

Comparatia de azi cu T. Basescu mi-a provocat o doza buna de ras. E din ce in ce mai limpede ca, desi ar exista zeci de motive mult mai serioase decat ale nefericitului din Germania, Basescu va pleca de la putere doar cu forta.

Lilick Auftakt spunea...

In 2004 nu era alta varianta.

Lilick Auftakt spunea...

Imprumuturi, da, Adrian... Cat o sa plateasca Basescu pesntru asta... El si tot neamul lui. Ehee..

Lilick Auftakt spunea...

Micawber, da, asta e din ce in ce mai clar. Sau se va retrage in urma unui aranjament cu un partid de opozitie. Nu spun care...

Anonim spunea...

Nu are cum să demisioneze, chiar să vrea. De ce? Deoarece, pentru el, ca simplu cetățean, ușile de la Cotroceni se deschid numai spre Arestul Direcției de Cercetări Penale București!
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Sa nu uitam ca, dupa evacuare, sa cerem dezinfectarea, deparazitarea si eventual sfintirea Palatului Cotroceni, aranjat cu atata bun-gust de Regina Maria, si imputit acum cu tutun, bautura si... altele, de Basescu. Apoi sa ramana doar muzeu.

Lupus spunea...

Bravo Lilick!
Cand n-ai variante alegi si-un hot!
Atuuunci... nu te plange ca te fura...

Lilick Auftakt spunea...

Nu am avut de ales vreunul care sa nu fie hot. Data viitoare o sa stau acasa.

Anonim spunea...

Ba nu, Lilick! Nimeni n-ar trebui să stea acasă, dacă vor (mai) fi alegeri, pentru că oricine ar veni în loc, chior, surd, șchiop, ciung, urât, hoț, prost, bâlbâit, bețiv sau curvar, tot ar fi mai bun( adică, mai puțin periculos), decât Băsescu!
A. Magnus

Lilick Auftakt spunea...

@Magnus, sper sa avem cat mai curand Monarhie.

radu spunea...

Pai pe Wulf n-are motive (nici parghii) licuriciul sa-l tina la putere pe plantatiile de bumbac ale sclavilor din Est :)

Anonim spunea...

Speranta moare ultima... dar nu cred ca Antonescu va mai ajunge presedinte. Basescu nu mai candideaza asa ca sugerez sa gasim un alt "inamic"