5 feb. 2012

Puterea testeaza metode ale fostei securitati!

"Urmeaza o perioada critica din punct de vedere meteorologic - FENOMENE METEO PERICULOASE. Mediatic avertizarea nu apare deocamdata, insa informatia a parvenit pe mai multe canale. Aceasta avertizare a fost lansata inca din aceasta dimineata catre institutiile de importanta nationala. Avertizarea se refera la temperaturi extreme si un strat de zapada cu mult peste medie. Prognozele meteo pe termen scurt (pana la 3 zile) au gradul de realizare cel mai mare (in medie 90%).

Prognoza ia in calcul informatiile transmise de patru sateliti geostationari, plasati la 35.000 de km fata de pamant, precum si datele si imaginile de la satelitii de pasaj ai Organizatiei Meteorologice Mondiale, ai Statelor Unite, Rusiei, Angliei si Frantei, sateliti ce se invart in jurul Pamantului la o inaltime de 800 de km."


Aceasta informatie a circulat zilele trecute, sub forma de zvon, prin diverse institutii. Sigur, nu am crezut-o nicio clipa. Pretind ca sunt un om informat si stiu sa consult presa straina sau site-urile de specialitate straine, unde nu aparea nicio avertizare de acest fel. Dupa peste 22 de ani de la revolutie, constat insa ca lumea e la fel de neinformata si functioneaza in functie de zvonuri. Prin urmare, panica i-a facut pe multi sa atace hypermarketurile. Cum am aflat intre timp ca informatia a venit de pe mailurile GMP, firma de publicitate a basistului Felix Tataru, nu pot sa trag decat concluzia ca a fost un test. Un test pentru viitoare dezinformari, specifice fostei securitati. Felicitari celor care au pus botul! Din punctul de vedere al portocaliilor, acestia au trecut testul prostiei! :)

16 comentarii:

neacsu spunea...

care ”fostei”? nu a fost never ever ”fostei”...

Lilick Auftakt spunea...

OK! Asa i se spune... :)

Mihai spunea...

Mai corect ar fi "securistii aproape pensionari si noua generatie", ca si astia se impuiaza, nu?

radu spunea...

Asta cu ploile inghetate e teasing pt. promovarea lui Claudiu Craciun, alias PDL-USL-aceeasi mizerie alias Alba ca Zapada, alias The Real Milli Vanilli. Imi pare rau ca Antena 3 a pus botul la aceasta diversiune a pupinbasistilor mascati, I mean a societatii in civil de buna calitate.
Si imi mai pare rau ca Antena 3 tot aduce in studio ongisti basisti din Piata care au ca misiune sa dilueze mesajul de Jos basecu.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, uite opiniile noastre:

http://bloggeriliberali.blogspot.com/2012/02/parerea-unor-bloggeri-liberali-pe.html

radu spunea...

ei, @Lilick, marile spirite se intalnesc :)
Important e cacolindatorii astia zapadisti ai lui Mos Craciun, daca se fac partid, sa pape voturi de la pedistii dezamagiti, nu de la USL. Adica sa le risipeasca, hehe.

Lilick Auftakt spunea...

@radu, gandeste-te ca Antena 3 a pus botul si la locotenentul lu' Peste. Si cand si-au dat seama ce gafa au facut, nici macar nu si-au cerut scuze.

Lilick Auftakt spunea...

Cine striga "jos partidele" si alte mesaje similare are din start un adversar in mine. Nu ma intereseaza pe ce bariacada politica joaca papusarul.

radu spunea...

Pt. ca la Antena 3 exista si destui "bine intentionati" cu oha cultura politica in scafarlie, in frunte cu ingamfatii de Mihai Gadea si Sandra Stoicescu. Oare nu-si dau seama cat rau fac Opozitiei aducand pe sticla creaturi ca Vadim si Dogaru sau ca trepanatul ala de locotenent? Acum il plimba ca pe urs si pe efeminatul Craciun, imbracat in acelasi pulover-uniforma suta la suta bumbac. Ma mir de Cristian Parvulescu, ca s-a lasat tras pe sfoara de agentul asta basist sub acoperire. Pentru mine e clar ca lumina ziliei: cine nu e cu USL, face jocurile antiparlamentare ale lui basecu, oricate bube ar avea USL-ul. Si are.
Si eu cand aud de antipartide si de antipoliticianism parca iau foc. Ca liberal cu ceva notiuni de istorie stiu de unde vin porcariile astea care au pacalit si vor mai pacali multi papagali. Cum naiba facem sa le contracaram? Speranta mi-e tot la oamenii simpli pe care ciocoiasii astia manevrati de servicii ii scuipa de sus.

Dianne spunea...

Romania trebuie condusa. Trebuie condusa de politicieni. Nu exista "jos partidele politice". Exista jos nemernicii astia care ne conduc in momentul actual. Avem nevoie de politicieni care sa ne conduca, si in fata carora sa primeze interesul public, nu cel personal. Eu chiar cred ca astfel de oameni exista. Si va mai propun ceva: http://www.marianpetrache.ro/alegeri-la-doi-ani-dezbatere ;)

Petrini spunea...

http://www.evz.ro/detalii/stiri/mini-era-glaciara-afla-de-cat-timp-era-anuntat-gerul-care-a-suprins-intreaga-europa-965062.html

Probabil nu citesti tu chiar toata presa straina. Oricum, interesanta abilitatea ta de a vedea conspiratii securiste in tot si toate. OCD?

In alta ordine de idei, guvernul vostru din umbra unde il gasesc? Am vazut ca l-au schimbat pe Boc si as fi curios sa compar programul de guvernare al lui Ungureanu cu al vostru. Pe site-ul USL n-am gasit nimic.

Lilick Auftakt spunea...

Mai cauta, Petrini, mai cauta. Nu-ti dau mura in gura. Munceste putin si tu.

Petrini spunea...

Asta-i chiar culmea! E prima oara cand aud ca alegatorul trebuie sa munceasca ca sa gaseasca mesajul unui partid politic. Totusi, de cautat am cautat, ca sa nu desconsider un partid doar pentru comunicare foarte proasta.

Am cautat intai pe situl USL. Rezultatul: nimic. Am cautat apoi pe situl PNL. Search-ul pe "umbra" a rezultat in cateva linkuri, din care doar unul singur are legatura cu ce cauta: strategia "Prin noi insine". Acolo scrie asa: "În cel mai scurt timp PNL va anunţa public constituirea unui guvern alternativ (sau din "umbră")". Din cate stiu strategia asta a fost scrisa prin 2009 sau 2010.

Deci unde e guvernul asta din umbra?

Lilick Auftakt spunea...

Dar ce, tu esti alegator PNL? Doamne fereste! Tu sa votezi cu basistii ca esti de teapa lor.

Petrini spunea...

Nu sunt "alegator liberal". Nici de alta culoare. Eu sunt un alegator liber.

A, si inca ceva: chiar nu-mi pasa de teapa cui cred cei de teapa ta ca sunt eu, doamne fereste!

Lilick Auftakt spunea...

Da, diferenta intre mine si tine e ca eu stiu unde sa gasesc programul opozitiei, ca e cel al PNL sau cel al USL.