8 feb. 2012

Stelian Fuia, fost elev turnator?

Primesc pe mail de la o cunostina: "Intre 1983 si 1990 am fost profesor la liceul Fundulea. Il cunosc pe Stelian Fuia. Mi-a fost elev. L-am recunoscut mai greu cand i-am vazut poza, insa am dat telefoane unor fosti elevi si m-am lamurit. Nu m-am inselat, este fostul meu elev. Stiu si ca era elev intr-o clasa cu cei mai multi turnatori. Cum am aflat ca si acest copil era turnator? Dadusem elevilor unei clase lucrare de control. Corectasem lucrarile, dar le uitasem in cancelarie. Dupa momentul organizatoric, absente, clasa, etc, elevii m-au intrebat daca le corectasem extemporalele. Mi-am cerut scuze ca le uitasem si i-am rugat sa astepte putin pana ce le aduc din cancelarie. In liceu exista un hol, comunicand cu cel al elevilor, despartit de un glazvand. Cand am intrat in acest hol al profesorilor, unde era amenajat un loc pentru servit cafea, si din care se putea intra in cabinetul directoarei si cancelarie, am vazut doi ofiteri de securitate, (pe unul il intalnisem cu doi ani in urma, in casa unor cunostinte, la o petrecere, si care era sef de obiectiv la institutul Fundulea de un an, din cate se zvonea in zona). Unul dintre cei doi ofiteri impingea in cabinetul directoarei un grup de elevi, iar celalalt pe care eu il intalnisem cu ani in urma era pe un fotoliu, privind la copii si fumand o tigara. Cand am intrat, revoltata pentru ca vedeam in realitate ceea ce era o banuiala si un zvon atunci despre elevii turnatori, am intrebat: - Ce faceti aici? La care cel care fuma mi-a spus: - Noi ? Bine... I-am spus: Nu cred... El zambind ma intreba: - Dumneavoastra ce mai faceti? Raspunsul meu: - Eu ? Numai bine … Replica lui: - Si noi, tot numai bine... In timp ce s-a desfasurat acest mic dialog am vazut grupul de elevi care era impins in cabinetul directoarei, care le daduse cheile de la cabinetul ei, ea intrand odata cu mine la o clasa alaturi de cea unde aveam eu ore atunci. Din grupul de elevi turnatori, care au functii importante prin ministerul agriculturii si alte firme importante de acum, se numara si Fuia …. Actual membru al posibilului imposibil guvern al Romaniei... Asadar, suntem exact in acelasi punct din anii 1980 si exact cu aceeasi oameni, care erau pregatiti in pepiniera de cadre a lui ceasca."

8 comentarii:

Anonim spunea...

Urgent, acel mail trebuie să ajungă pe manșeta tuturor posturilor TV importante de știri. Dar urgent!
Anonymus Magnus

radu spunea...

Turnator, neturnator, urgent tb. luate masuri impotriva pupinbasistului infiltrat Victor Ponta!
Scenariul lui basecu dupa 2012: spargerea USL, guvern PSD-PD, Ponta premier si securizarea mandatului lui basecu, anihilarea PNL, revizuire basista a Contitutiei (posibil unicameral), regionalizare si MRU for president mostenitor, dupa ce va prelua conducerea PD. Totul in acord cu ordinele SUA pt. urmatorul secol de parteneriat strategic.
Trebuie contraataca violent cata vreme nu e prea tarziu!

Anonim spunea...

A propos, a cerut cineva(a avut timp să ceară) verificarea ministeriabililor guvernului MRU, la CNSAS?
A. Magnus

Shadow spunea...

E valabil "tipul". Meritocratia romaneasca lucreaza din plin. Merita sa fie parte a guvernului pdlast.

Lilick Auftakt spunea...

Da, radu, asa e. Ponta e basist. :)

Magnus, nu cred.

@Shadow, brat la brat cu Ponta poate. Sunt toti din acelasi lor de securisti bashiti.

Shadow spunea...

@Lilick

Ce sa-ti spun?
Fara psd nu il da nimeni jos pe basecu si pe pdl. Cu psd insa exista "scenarii" post castigarea alegerilor? Nu de alta dar nu e mare chchiriz sa il dai jos pe basec si sa urci in loc pe unii de acelasi calibru. Si ma indoiesc sincer ca ar exista astfel de scenarii.


PS. V-ati gandit ca poate tovarasul ungureanu il are la mana pe ponta sau "familionul" sau cu niscaiva dosarele?

Lilick Auftakt spunea...

Da. Eu am venit acum din Piata si asa zicea si acolo lumea, de dosare.

Anonim spunea...

DOAMNA ACEASTA E O MARE MINCINOASA.
Bine dna nu e doamna, e o "militanta" pentru democratie, din opozitie !
Asa ceva nu era permis in securitate. Nu e "profesional", ca un securist sa adune elevii, etc.
Daca cineva vrea sa-i compromita pe acesti nenorociti, incompetenti, slugi a lui Basescu, clanuri mafiote inrudite, e suficient sa spuna aceste mizerii.
Tactica gresita ! Cu securitatea nu mai tine !