7 feb. 2012

UDMR a cerut un ungur, dar l-au primit pe... Ungureanu!

Mihai Razvan Ungureanu: "Primul obiectiv e formarea cu celeritate a guvernului. Optiunile mele ideologice au fost intotdeauna de dreapta"

Ei, nu mai spune, tovarase! Rad cu lacrimi de acest impostor, pe care primul numar din "Plai cu Boi", in articolul "Faustii vechi si noi" (scuze, am ajuns sa ma repet in postari, situatiile se repeta si ele) il descria astfel: “...biografia pe care şi-o confecţionează noul megastar e, dincolo de încărcătura ei de kitsh, o versiune mult revizuită, trecând pudic peste perioade mai puţin avantajoase.(...) in realitate, prinde spaţiu în cele două ore de emisiune a televiziunii naţionale şi ţine un discurs înflăcărat omagindu-l pe tovarăşul Nicolae Ceauşescu, angajându-se, în numele tinerei generaţii, să construiască socialismul în patria noastră multilaterală. La armată, a avut importanta sarcină de partid să asigure pregătirea ideologică a camarazilor săi”

Precum spune Constantin Gheorghe in ultima postare, comunismul o fi fost de dreapta si n-am aflat noi. Specific ca cetateanul, azi de "dreapta", ridicat in slavi de "anticomunistul" Tismaneanu pe blog, a fost introdus la categoria „lustrabililor“, deoarece detinuse functia de membru supleant al CC al UTC, la ultimul congres CC al UTC fiind primul care a luat cuvantul dupa Nicu Ceausescu.

Ultima gluma care circula pe net despre acest individ (cat de repede ies bancurile!) spune ca, la consultari, UDMR ceruse un premier ungur. L-au primit pe Ungureanu!

Imediat dupa desemnarea "agentului", cativa protestatari s-au... adaptat. In afara de sloganuri precum "Mihai Ungureanu/Vrea si el ciolanu'", "Guvernul Securist/E tot guvern basist" sau "Ungurii-au vrut prim-ministru/Base le-a dat securistu'" au considerat ca e necesar sa protesteze "sub acoperire". Iata-i!

10 comentarii:

Arogantu' spunea...

Ungureanu, pentru noi,
Este boculete doi !

Lupus spunea...

Faina poanta cu desemnatul ungurean! :)

radu spunea...

Si iac-asa se da pe fatza, daca mai era nevoie, esenta securista a regimului basecu! Ba, se da pe fatza si esenta securista pt. export (spionaj) a telectualilor lui basecu, cei care stiu f. bine ce trebuie facut!
Din securist si utecist n-ar trebui sa-l scoatem pe robotul asta.
mai stie cineva ce face capitanul Soare?

Anonim spunea...

Iar cel Moldovan
Și cu cel Muntean,
Mări se vorbiră,
Ei se sfătuiră,
Pe l-apus de Soare,
Ca să mi-l omoare,
Pe cel Ungurean...
Anonymus Magnus

Lilick Auftakt spunea...

Sa-l omoare, sa-l omoare. Hahaha!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, daca Soare a existat cu adevarat. Eu nu cred...

acuvio spunea...

Păi PDL dacă a virat peste noapte de la stânga la dreapta a făcut-o cu oameni cu tot, nu? Deci este de dreapta şi domnul Răzvan Ungureanu, în rest sunt prostiile şi clocotul tinereţii care nu mai au relevanţă :)

radu spunea...

Nici eu nu cred ca a existat Soare, dar sigur a existat cineva care l-a inventat pe Soare ca sa-i scoata in fatza pe astia doi. Unul a ajuns la SIE, altul la CNSAS. Omul potrivit la locul potrivit, ca doar patria tb. servita, nu? Ma rog, depinde care patrie, ca umbla vorba ca astia nu lucreaza numai pt. Ro.

ADRIAN spunea...

Bine, cred ca ei ar fi putut sa ceara si un PM care sa nu mai incalce legea. Mai ales pe aia care-i defineste in prezent activitatea (cum indica Victor Ciutacu in art. 26 din legea sigurantei nationale). N-a fost sa fie ... Probabil ca avem numai legi proaste din moment ce guvernul le incalca. Uite, de exemplu, Ministerul Culturii are un sistem de atestare a specialistilor si expertilor in domenu=iul monumentelor istorice. In schimb, Comisia Nationala a Monumentelor Istoriece care ne este propusa zilele astea, cuprinde multe persoane care n-au legatura cu domeniul - aproape un sfert (http://www.observatorulurban.ro/ministerul-culturii-nu-are-incredere-in-atestatele-pe-care-le-ofera.html). Adica noi impunem regula ca proiectantii sa fie neaparat atestati si apoi tot noi o incalcam punand ca acei atestati sa fie judecati de catre unii care nu sunt. Frumos sau ce?
E bine ca avem legi, macar sa stim ce incalcam.

Lilick Auftakt spunea...

@acuvio, cand a virat PDL, Ungureanu teoretic nu era acolo. dar cine stie..

@radu, UBI BENE, IBI PATRIA! :))

@adrian, corect! Legile sunt facute pentru a fi incalcate.. legal!