17 mar. 2012

Cotoi, te platim sa ne bagi in loje! :))

Hai ca s-a facut de ras azi Sever Cotoi la Realitatea. Referindu-se la protestul nostru din Parlament, de pe 7 martie, a spus ca PNL a tocmit oameni care sa strige din balcoane "Regele Mihai" si "Demisia" pentru Traian Basescu. Stop! Pauza de ras! :)) Deci in tara asta nu poti sa gasesti pe nimeni, nimeni care sa strige "Jos Basescu" sau "Regele Mihai", decat daca e platit? Va rog, hohote de ras! :)) Parca il aud pe Ion Iliescu in anii '90. La fel de penibil, aceeasi "logica". "La PNL s-au gasit droguri, bani falsi si masini de copiat bani!" Va aduceti aminte...

Totusi, Voinescu nu parea atat de imbecil cand a intrat in politica, nu? In PDL pare ca s-a prostit de tot. Ii recomand sa faca chiar o licitatie pe locurile din balcoane, la urmatoarea vizita a lui Traian Basescu, si ii garantez ca nu sunt scaune destule pentru toti cei care ar vrea sa intre sa-i zica "de dulce" presedintelui. Si multi ar plati chiar ei pentru acest "privilegiu"! Sunt prima care i-as da un bacsis gras lui Cotoi daca ma pune pe lista.

Mi-a placut insa ca am aflat in finalul emisiunii ca, atunci cand Basescu ne-a spus: "Mergeti la dansul si chemati-l", referindu-se la Rege, Toader Paleologu, din banca, a spus: "Atunci ma duc si eu cu ei". Pentru asta, Toader merita toate felicitarile si aplauzele!

16 comentarii:

radu spunea...

S-avem pardon, Toader va merita toate felicitarile si aplauzele abia cand ii va parasi pe basisti. Pana atunci, merita doar o felicitare si doua aplauze de incurajare.
Cat despre musiu Cotoa, el ii judeca pe ceilalti dupa propriul comportament. Tipul face tot ce face (pupat dos, meniu complet) numai si numai pe bani.

Roxana Iordache spunea...

Toader tot ameninţă şi tot acolo stă. :)

Referitor la Cotoi, voi aţi putea să faceţi ceva, un eveniment. O scrisoare deschisă pe care să i-o trimiteţi şi s-o daţi în presă - câteva rânduri agere, pline de umor, ca drept la replică.:)

Lilick Auftakt spunea...

Nu stiu, dar e penibil si ii iese comunismul prin toti porii. Auziti si voi, sa fim platiti de PNL sa strigam "Regele Mihai", cand in partidul asta se striga "Regele Mihai" de zeci de ani. Basist jalnic ce e! :))

Lilick Auftakt spunea...

@radu, bine, ii dam lui Toader doar o portie de aplauze. :)


@Roxana, ar fi o idee. :)

Micawber spunea...

T. Paleologu sa faca cativa ani de penitenta si dupa aia mai vedem.

Crăciun Florin spunea...

Lilick, nu uita, Cotoi se declară „liberal” !

clerc spunea...

Si Toader, fara "h", si Cotoa nu au alt merit decit ca se gudura pe linga Basescu. E singura lor valoare, e unicul lor principiu. Nici unul, nici celalalt nu merita nimic, decit eventual, daca sintem generosi si "salutari", un scuipat oranj, dupa un desert cu portocale.
Pai, Lilick si Radu, cind ne vom invata minte sa-i mai confundam pe "tovarasii de drum" cu liberali care au ratacit drumul drept si, in consecinta, pot fi recuperati? Astia, care se ghideaza exclusiv dupa mirosul banilor, n-au ratacit nimic, asa sint ei, neamuri de slugi, ling mina care-i plateste, asta e natura lor, ce sa "reevaluezi"?
Hai sa fim seriosi si lucizi! Cu indivizi de teapa lor s-a dus dracului Romania in ultimii patru ani - si s-a dus definitiv!

Lilick Auftakt spunea...

@Micawber, ei, sigur!

@Florin, ce liberal? Nu e prima data cand observ ca are reactii comunistoide.

Lilick Auftakt spunea...

@clerc, pentru apropierea de Basescu suporta toti consecintele, oricum.

Crăciun Florin spunea...

Păi ... asta este. El declară însă are idei comunistoide. În spațiul public, la Gigel din cârciuma satului, Cotoi este ce se declară. Iar tânărul Paleologu, liberal și el (!), a purtat o discuție cu un alt „liberali”.

Chiar dacă nu supără, ei fac ce consideră că le aduce un avantaj. Culmea este că unii de pe la noi îi consideră a fi liberali !

MARIN spunea...

Este uimitor cum un om, ce se vrea a fi intelectual, isi lasa modelat intelectul dupa ideologia unei formatiuni politice pe care, nici noi nu o mai intelegem din ce parte a spectrului politic vine sau, mai bine zis, se vrea a fi.
Faptul ca in propria-ti mentalitate calci cu propriile picioare incaltate cu pantofi ai caror talpi sunt portocalii, este o dovada a acceptiunii de a adera la un grup ce , cu succes garantat, te adanceste in parapastia degradarii umane.

Lilick Auftakt spunea...

Cotoi nu are cum sa fie liberal, Florin. In PD-L e doar un L, si la el s-a abonat Toader. :))

@Marin, apropierea de Roberta isi spune cuvantul.

radu spunea...

De acord cu @clerc, Toader-Faifuidi isi merita, pe langa aplauzul de incurajare, si un scuipat intre ochi, ca sa stie unde-i e, deocamdata, locul. Nu sunt dispus nici eu sa-i inghit pupinbasismul numai pt. ca se joaca de-a monarhistul, sperand sa ia voturile naivilor "de dreapta" din sector 1.
Bre oameni buni, razbuzatul slinos Cotoa, manglitorul din Parlament, si baietul din "canonul libertatii" lui Volodea nu e mai intelectual decat balaoachesul de Turcescu. Pe amandoi i-a mangaiat Plesu-SIE pe capsor si le-a zis ca sunt intelectuali, iar fraierii care ne-au buchisit decat cartea de telefon au crezut.

atreides spunea...

''Totusi, Voinescu nu parea atat de imbecil cand a intrat in politica, nu?'' Nu. Mie mi se pare ca baiatul e egal cu sine insusi de trei ani jumate incoace. Adica e la fel de dobitoc acum cum era atunci. Dar poate ma insel eu, oricum nu conteaza prea mult cum era inainte ci doar cum e acum, asa ni-l vom aminti, pe el si pe toti colaborationistii, dupa ce vor pleca de la putere.

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides, imi pare rau ca, atunci cand am iesit din Parlament, nu am facut cateva poze cu persoane din Piata care erau la intrare si incercasera sa intre. Ne-au intrebat cum am reusit, ca ei se chinuiau de multe zile...

clerc spunea...

Radule, tata, cita dreptate ai matale si cit de plastic o formulezi!
Ai pus degetelul pe cauza, adica pe onor Meister Angelus, zis si Mos Plesu. El i-a genitat pe toti cacanarii astia de telectuali prajiti "da dreapta", el i-a promovat, pe filiera Externe-SIE, si cind magistrul maxim s-a retras in urma injuraturilor basiste de mama, i-a plantat pe juniori in functii bune, ca sa mai aiba dinsul la batrineti acces la vreo sinecura bugetara grasa.
O mina o spala pe alta, iar daca ingerul vegheaza, cine ce treaba are, nu?