2 apr. 2012

Bursa transferurilor politice


Ma gandeam, daca tot s-a pornit nebunia asta cu transferurile in politica, ca la fotbal, sa deschid o bursa de pariuri. Ce posibilele veniri sau plecari de jucatori vedeti saptamana asta? Va fi exclus Cristian Preda din PDL? Pleaca Alin Tise? Si-a gasit Ontanu vreo "matusa a soacrei(...)camerista la conacul Bratienilor", ceea ce l-ar putea legitima drept candidat pe listele USL, asa cum sugereaza - mai mult sau mai putin in gluma - Toma Roman Jr.? Pariati pe alte posibile transferuri pe ultima suta de metri?...

16 comentarii:

Mihai spunea...

Din pacate, inteleg ca in politica, toti jucatorii pleaca liberi de contract.

Scrie opinia ta spunea...

Doar Paleologul e transferabil, si asta dupa ce'si face mea culpa ca a slujit Marlanul.

Restul sunt lichele pupinbasite.

Preda e nefrecventabil pe motiv de adeziune totala la Securici.

Scrie opinia ta spunea...

Insa un transfer la care m'as astepta e cel al lui Blaga la PSD.

Imi pare prea slab ca sa stea in PDL pana la final.

Lilick Auftakt spunea...

Da, e posibil ca saptamana asta sa auzim de transferuri catre PSD.

Paleologu nu e disponibil decat dupa 10 iunie.

Lilick Auftakt spunea...

Mihai, :))

Mihail Călinescu spunea...

Uite asa ne putem da singuri la gioale, fie ii primim inapoi pe cei ce au tradat , fie ne pricopsim cu cei care vor trada imediat ce ii momeste iar Basescu sa revina de unde pleaca. In loc sa-i ingropam definitiv pe cei aflati la putere, acum cand avem o ocazie nemaipomenita, noi ii ajutam sa supravietuiasca. Pentru ca mai apoi, sa vedem inca o data cat e de adevarata zicala ceea, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.

Crăciun Florin spunea...

Mihai Voicu a declarat că vor fi selectivi în primiri. Posibil doar membrii fondatori ai PDL. Băsescu o fi printre ei ?

radu spunea...

L-am testat din nou pe Preda. Omul e fidel trup si suflet angajatorului basecu, ii e pbb teama ca ramane singur si trist fara colegii din ISP. N-avem ce astepta de la el.
Mi-e teama de o noua incarcare de catre SIE a unei miscari cu MRU, ND si telectuali pupinbasisti, adica o Alba ca Zapada cu himenul cusut a nspea oara, pt. ca sa prospere hotii care au vandut sau colonistii care au cumparat resursele Ro pe nimica.
Si eu cred ca vor fi transferuri catre PSD.
Cred ca Mihaela Popa de la Iasi isi negociaza acum transferul. Daca Blaga pleaca la PSD, PD nu mai participa la alegerile generale sub numele asta.

niku_elektriku spunea...

@lilick

ar fi misto sa "dezerteze" dom' gheneral ontzanu, ala care'i stingea tzigara tzigancusii aleia in palma, nu de alta da' sefu' liberalilor "de la doi" isi face campagnie de citziva ani buni (si asta pare din "tinara garda", daca e sa ma iau dupa portretele imense atirnate la un moment dat pe la obor!).

nu indraznesc sa ma gindesc ce ar insemna o "intoarcere la matca" a duduchii, impreuna cu toata gruparea "de la sase", totzi liberali "vechi", de vitza (vercea!) "nobila" (daca'i cautzi la cheltuieli)!

Lilick Auftakt spunea...

@Mihail, in marea noastra generozitate aruncam azi colace de salvare viitorilor tradatori.

@Florin, da. Dar dupa Basescu ne oprim. :)

@radu, i-am scris si eu lui Preda, dar nu stiu daca a postat. I-am scris ca nu e credibil daca nu demisioneaza el din partid. Trebuie zgandarit.

Lilick Auftakt spunea...

@Nikule, ce ne faci? Razi de noi, ai? :)

radu spunea...

Pentru cine vrea sa citeasca planurile lui basecu, iata un citat din bllenoragicul de la blenoragy:
"Detaliile tehnice ale despărţirii de trecut nu sînt atît de importante şi nu fac obiectul acestui articol. Cert este că MRU şi echipa nu vor intra în PDL. Eventual se va rupe PDL sau va fi absorbit într-o structură politică ce va deveni partid pînă în alegerile parlamentare din toamnă.
Uite, Băsescu dacă tot vrea să-şi facă şcoală de politicieni, să-şi facă mîna cu MRU şi să-l înveţe cum se preia un partid şi cum se curăţă de carnea stricată, legumele mucegăite şi de alte impurităţi.
UPDATE. Celor care susţin că PDL şi dreapta au nevoie de unitate le dau dreptate. Tocmai pentru a realiza această unitate trebuie lăsaţi greii la vatră".
Cristian Preda va fi cu ei.
Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

niku_elektriku spunea...

@lilick,

nu riz, bre, da tare mi'e c'o sa se 'ntimple cu pedeleaua cum s'a 'ntimplat cu partidu comunist in decembrie '89, adica disparitzie p'in absorbtzie in toate celelalte partide, care si asa nu sint fete mari deloc, deja, si ce dracu am facut ?!!!

Lilick Auftakt spunea...

Stai Nikule ca uite ce ne spune @radu. Ca, la fel ca in '90, va aparea un partid nou-nout si curatel ca emanatul FSN. In rolul lui Iliescu... mrrrruuu.

Lilick Auftakt spunea...

Cititi la Liviu Antonesei un articol de coma. :))))

Deedee spunea...

Apropos de transferuri politice; un nou primar PD-L din Ilfov candideaza din partea USL! :)

Link: http://www.marianpetrache.ro/comunicat-de-pres%C4%83