2 aug. 2012

Ati vazut cum au votat moldovenii de peste Prut? :))

Pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente puteti sa gasisti rezultatele votului, inclusiv din diaspora.  Va rog sa consultati aici, daca sunteti interesati. Ceva mi-a sarit imediat in ochi pe listele din strainatate. Republica Moldova e singura tara unde nu s-a inteles cum trebuie votat:  daca iti place Basescu il asculti pe el si echipa lui si boicotezi, daca nu iti place si il vrei plecat, votezi ferm DA. Ei, bine, ei au fost mai altfel decat toti romanii din lume: au votat in marea lor majoritate NU.


7 comentarii:

transildania spunea...

Moldovenii orientali sa faca bine sa-i dea cetatanie lui basescu, sa se mute acolo si va fi presedintele lor pe viata. ar fi bine si pentru Romania si perfect pentru basarabeni. Neamtu, Papahagi, patapeivici, tismaneanu, traian si razvan ungureanu, tismaneanu, bakonski si compania ar avea acolo ce au visat sa aiba in Romania, sinecuri pe viata, la institutul cultural moldovean, macovei ar putea deveni in sfarist, ministru al justitiei, procuror general si europarlamentar in acelasi timp, cei de la evenimentul zilei di-ar putea tripla tirajul, la chisinau!!

Lilick Auftakt spunea...

Probabil au stiut si ei de boicot, dar n-au avut incredere. Au zis ca ce-i in mana nu-i minciuna, si nu s-au putut abtine sa nu ii arate dragoste tatucului cu stampila. :))

Anonim spunea...

Oricum, au votat foarte putini, de nici patru ori mai multi decat in Portugalia. La celelalte scrutinuri, care a fost prezenta la vot a moldovenilor?

Mihai spunea...

Macar au fost sinceri. Spre deosebire de cel care nu si-a dat nici siesi votul...

Vali spunea...

Da mai,niste prosti moldovenii astia, nu-i asa. Mare noroc avem cu voi, desteptii de la capitala care va pricepeti de minune sa faceti praf si pulber totul. Se spune despre voi, bucurestenii ca sunteti niste capuse. Hmmm..Asa o fi?!

Dan Trofin spunea...

bravo lor, cred ca au inteles mesajul lui Base si, cu toate acestea, au venit sa voteze NU :)

Petru Clej spunea...

De ce e Băsescu în continuare popular în Republica Moldova

http://www.acum.tv/articol/56283/