9 oct. 2012

Curiozitate

Una dintre temele cu care ne-au innebunit pedelistii patru ani a fost: "Liberalii au intrat de pe locul trei in Parlament". Cu alte cuvinte, ciocul mic. Sunt foarte curioasa ce vor spune ei acum, cand multi nu vor intra nici macar prin redistribuire, ci "de mila", pe locuri adaugate pentru proportionalitate.

16 comentarii:

berenger spunea...

lilick, asta-i o rautate gratuita, identica cu a pedeleilor de acum cativa ani. ma asteptam ca peneleii sa merite a fi votati tocmai ca sunt altfel, or, pana acum, nu fac decat sa arate ca nu-s mai breji decat pedeleii. oricum, bucurati-va, plimbaretul zgoneaelicopterul va lua peste 50% din voturi, iar ceilalti vor intra doar din mila legii in parlament.
si inca o realitate: faptul ca e jenant ca acum pedeleii intra de pe locul 2 sau 3 nu face decat sa confirme faptul ca a fost la fel de jenant pentru penelei.

Lilick Auftakt spunea...

Da, e o rautate. Nu e jenant, e un sistem de vot mai democratic decat altele. Dar pedeleii sunt extrem de prosti si vreau sa ii vad cum reactioneaza.

berenger spunea...

cu prostia specifica, bagand capul in nisip, bineinteles

Shadow spunea...

@berenger

nu exista nici o rautate gratuita. Cum iti asterni asa dormi. E legea vietii.

@lilick
or sa spuna ca "fortele reactionare" i-au lucrat. Ca "milioane si milioane" de voturi au fost fraudate. Conform interpolarilor facute de o nulitate precum morar care a scos pe gurita sa ca dupa cercetarea a "500" de dosare in "faza preliminara" estimeaza frauda la un milion jumate(chestia preluata de tovarasa macovei, alta numitate) rezulta logic ca la o cercetare a tuturor voturilor, populatia Romaniei depaseste populatia Pamantului in "fraudare".

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Lilick Auftakt spunea...

Shadow, berenger ar trebui sa observe pe la ambele aliante sa vada cum isi fac socotelile. In timp ce USL isi face socoteala pe colegii unde ar putea sa ia peste 50%+1, ARD isi face socoteala DOAR pe redistribuiri, pe locurile in plus, pe aranjamente (blaturi).

berenger spunea...

shadow, observ ca, in ultima vreme, ma contrazici asa, doar de dragul contrazicerii. autoarea insasi recunoaste ca e o rautate, dar tu nimic, batman, batman.

lilick, ardeii culeg ce-au semanat. sa le fie de bine. grav e ca, la cata ura au oamenii aupra lor, useleii au impresia ca isi permit orice, si actioneaza ca atare. nu-s sigur ca asta e bine pentru noi, omuletii obisnuiti.

Lilick Auftakt spunea...

@berenger, stai linistit ca nu ii menajez nici pe cei din USL.

berenger spunea...

lilick, tu chiar ai impresia ca daca nu ii menajezi schimbi ceva?

Lilick Auftakt spunea...

Ce intrebare. Pai asta pot sa te intreb si eu: daca comentezi schimbi ceva?

berenger spunea...

nu, numai ca mi-ai spus sa stau linistit :)

Lilick Auftakt spunea...

A, doar in ceea ce ma priveste... :)

Shadow spunea...

@berenger

Ai un spirit de observatie extrem de "perspicace". Mai nou te supara contrazicerile? Auzi la el "rautate gratuita" cand e vorba doar de "dublul standard". Dar inteleg ca si tie iti plag "principiile" numai atunci cand iti convin.

PS. Si daca autoarea accepta ca e o "rautate gratuita" eu nu mai am drept la opinie? Sau crezi ca "ne vorbim" inainte de a "posta"?

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, daca as fi scris vreo rautate despre USL, nu mai era gratuita, ci chiar binevenita. :)

Dan Dumitrescu spunea...

Daca mai tineti minte Thinkopolis(2008)...

Anul acesta venim cu ceva nou (ROMPol), simulator de alegeri - distribuirea la nivel national si judetean a mandatelor de parlamentar, in functie de rezultatul votului.

Recomandam sa incepeti cu instructiunile:

http://www.rompol.ro/blog/instructiuni-de-folosire

Lilick Auftakt spunea...

Da, sigur ca tin minte. Multumesc!