20 oct. 2012

Orban si Tariceanu

Ludovic Orban: Rezultatul in alegerile parlamentare, in sistemul uninominal, nu depinde numai de scorul politic al USL. Candidatii au un rol foarte important in cresterea sau in reducerea procentului pe care il va obtine USL. Pentru a obtine un scor cel putin la nivelul intentiei de vot pentru USL din sondaje, un candidat, chiar daca nu are notorietate si grad de incredere la nivelul USL, trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa nu fie respins de electoratul USL datorita activitatii publice anterioare, sa fie cunoscut si sprijinit de organizatiile locale, de primarii, viceprimarii si consilierii locali ai partidului, sa fie "de-al locului" ( patriotismul local sau regional este important in multe zone ), sa se implice total in campanie, sa fie prezentabil, sa aiba abilitati de comunicare si aptitudini manageriale. Cine nu desemneaza candidatii tinand cont de aceste lucruri face deservici formatiunii pe care o reprezinta. Pe cei care sunteti interesati, va invit sa judecati voi candidaturile noastre.

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta rand pe rand din conducerea PNL o serie de oameni care si-au adus contribitia lor indelungata si statornica pentru promovarea ideilor si valorilor liberale. Cu acesti oameni s-a reconstruit PNL-ul dupa 1990, atunci cand putina lume credea in sansa liberalismului romanesc, cu ei a ajuns partidul sa fie astazi ceea ce este.

sursa: Facebook

5 comentarii:

berenger spunea...

sunt ani de zile de cand va spun cat de nociv e crin. v-ati atrofiat orice simt critic la adresa lui si acum il aveti in toata splendoarea ticalosiei. problema e, pacaliti penelisti, ca un scop oarecare nu poate fi scuzat prin orice mijloace. partidul din care chiliman pleaca ca sa-i faca loc lui becali e un partid maret. viitorul isi va aminti cu un suras de el.

Anonim spunea...

Ce D-zeu e la voi, Lilick?
A intrat PNL în "zodia oii", cum sugestivai scris tu?
Și-a schimbat cumva sigla: "Prin oi îniine", cum inspirat au titrat Cațavencii?
Dacă-i pe-așa, dacă dl. Antonescu marginalizează combatanți vechi și valoroși, precum Tăriceanu, Orban, Chiliman, etc., eu, unul, ce să cred și ce să mai zic? Poate, doar:
Penele, penele, las-o jos că măcăne...!
Anonymus Magnus

Gigi PNL spunea...

Da deci parerea mea ca Orban si cu Tariceanuuuuu poate sa se retraga in munti ca sa incepe rezistenta.
Pac Pac!
Sau poate nu.
Ca au si ei vile, conturi si amante si astea trebuie intretinute ca si oiiiiitele mele.
Traeasca Banel si Brantianu!
Pac pac!

Lilick Auftakt spunea...

Ce sa fie? Crin a vrut sa le-o traga lui Tariceanu si lui Orban, slabind sau chiar incercand sa destructureze filiala unde candideaza ei. Va dati seama ca, fara infrastructura necesara, fara echipa care s-a apucat acolo deja de lucru, ei nu mai pot face campanie. Au simtit lovitura exact in plex. Ca pe Chiliman nu il afecteaza, el e primar. De asta Tariceanu si Orban au reactionat dur.

Michele spunea...

Bravo$!