11 nov. 2012

Cine e contracandidatul lui Neamtu din partea USL

Stiti ca il "iubesc" la nebunie pe Mihail Neamtu. Mi-e o sila de narcisistul asta de mor. Am cautat insa sa vad cine e contracandidatul lui, din partea USL, cu speranta ca e cineva OK, pe care sa-l pot promova in campania "Pentru un Parlament de calitate NU votati ca oile". Ce si pe cine am gasit? Iata prezentarea facuta de cei de la Realitatea, in "Dosar de candidat" lui: 

FLAVIUS MĂDUŢA

 My name is Blejnar. Sorin Blejnar... numele vă este cunoscut – niciodată un şef al Fiscului nu va ajunge atât de celebru şi poate la fel de bogat ca băiatul plecat de la Arad să se facă mare la Bucureşti... iar Sorinache, cum îi spun prietenii, a ajuns departe... să vedem unde se va opri. 


Acasă la Arad fostul sef al ANAF a lăsat loc de bună ziua şi o serie de amici care mai de care mai inteprinzători, un astfel de prieten este tocmai candidatul PSD pentru un colegiu de deputat din judeţul Arad, pe numele lui Flavius Măduţa. DA! Aţi auzit bine, unul dintre prietenii lui Sorin Blejnar, duşmanul de moarte al lui Victor Ponta şi al PSD este candidat PSD la Arad. 


Necunoscutul Măduţa a fost pentru o perioadă administratorul companiei Dial- TON, firmă cumpărată de soţia lui Blejnar de la alţi arădeni prieteni- după ce această firmă a fost cumpărată de familia Blejnar au început să curgă şi contractele cu firme grele- Dial TON a ajuns să facă afaceri cu Rompetrol şi Lukoil, exact companii sensibile la controalele Fiscului. 


Revenind la Măduţa, recent presa a publicat celebrele stenograme în care Blejnar vorbea la telefon amical cu toţi şmecherii României, în frunte cu Traian Băsescu - într-una dintre convorbiri Blejnar îi cerea şefului de la Vămi să-l protejeze pe Măduţa, care fusese făcut vameş de câteva săptămâni la Stamora Moraviţa. 


De fapt, după acel telefon Măduţa a fost extras din vama Moraviţa exact cu câteva luni înainte să aibă loc valul de arestări la vămile din Vest, după incident Măduţa a şi ieşit din sistemul vamal, dându-şi demisia, apoi a ajuns mare şef tocmai la PSD Arad. 


Ciudat este că acest Măduţa nu este vameş de carieră, el a fost făcut vameş la apelul de seară, în timpul mandatului amicului Blejnar, înainte de asta fiind om de afaceri şi angajat al rafinăriei RAFO- Măduţa a ajuns vameş într-o combinaţie extrem de ciudată- s-a angajat la registratura comunei Zădăreni, apoi s-a transferat la Direcţia Vamală Constanţa şi apoi tocmai la Vama Timişoara, mai exact la vama Stamora Moraviţa, locul unde se învârteau marile şpăgi... 


Ne întrebăm ce a oferit acest Flavius Măduţa, amicul lui Blejnar, celor de la PSD pentru a-l pune candidat la camera deputatilor- nişte stenograme, nişte bani, nişte documente şi informaţii compromiţătoare despre PDL sau doar marile lui calităţi de om politic vizionar de care nu a auzit nimeni. 


Cititi mai mult pe REALITATEA.NET. Alte detalii despre individ, aici

Printre putinii prieteni ai lui de pe Facebook e Dacian Tolea, un initiator al Noii Republici


In conditiile astea as recomanda mai degraba aradenilor din acel colegiu sa-si anuleze votul sau sa caute un alt candidat. 

4 comentarii:

Mihai spunea...

Probabil ca USL s-a gandit ca "ne trebuie un neamt"!

Lilick Auftakt spunea...

USL gandeste?

radu spunea...

cine este contracandidatul lui antonescu,ponta,blaga,daniel constantin etc?! e un blat transpartinic

Anonim spunea...

Perimat...blamat....de neiertat....des replicat.s.a.m.d., dar DIN PACATE adevarat ...ARD - USL aceeasi miz...securistoido-national comunista.